Da li svaki narkoman zeli lecenje??!!??
Moderator: sanela
Da li svaki narkoman zeli lecenje??!!??
Ja mislim da zeli jer i sam je svestan koliko kao prvo unistava zdravlje tom prljavstinom koju unosi u sebe a kao drugo koliko je samo para potrosio na DOP ako se drogira redovno minimum 2-god.
Ghost
da
Upravo tako jedno je željeti drugo htjeti, evo ja želim dvije godine al mi ne uspijeva ne ono skroz, jeste da sam smanjila unos psihoaktivnih supstanci, jer nema te droge koju ja nisam probala, a ozbiljnije sam počela s kokainom,onda me on previše dizao i krize su nepodnošljive ma kakve heroinske ono je ludilo,i tako ja predjem na horas koji me spuštao, prvo sam kombinovala bijelo-žuto, a onda kako to obično biva žžžžuutooo i od tad počinje agonija koja me prati do dana današnjeg....ne kao prije ali isto dovoljno da nemožeš s ljudima normalno da komuniciraš....
I zato kažem ja ŽELIM ali mogu li ja to?!mislim da mogu
I zato kažem ja ŽELIM ali mogu li ja to?!mislim da mogu
Neko zeli,a neko ne.Svakome dodje trenutak da kaze dopu:"Ma idi vise u p.m."Vecina je zaljubljena u gadro,pa zasto bi takav htio da gubi ljubav zivota?A ima i onih koje je dop doveo do dna,pa se pokusavaju lijeciti,ali ima i onih koji nemaju vise para,pa hoce besplatno drogiranje.Ovo je fakat tesko pitanje.Da li zeli svaki narkoman-pa nisu svi narkomani isti,kao sto i svi "normalni" ljudi nisu isti.
pozdrav svima na forumu
pozdrav svima na forumu
Ja mislim da narkoman zeli lecenje tek kada udari u dno odnosno kada vidi da su mu dani odbrojani , dok masa njih ide na lecenje zbog pritiska okoline ili zbog finansija odnosno da dobiju besplatno drogiranje. Zbog toga jadni psihijatri pizde pa nije ni cudo sto kad stvarno zatrazimo pomoc njih boli K. Jebiga to je ono vuk, vuk...
IZLJECENJE, NARAVNO!!!
Mislim da to ovisi od faza u kojoj se narkoman nalazi.
Svojevremeno sam zeljela da umrem na horsu...
Ipak, nedavno sam slusala na TV istrazivanja; djeca imaju urodjen osjecaj za pravdu, ne namecu im to odrasli.
Mislim da mi svi, u dubini duse ne zelimo citav zivot biti narkomani i zato kroz citavo to drogiranje prolazimo kroz odredjene faze skidanja (duze ili krace), no svjesni smo da nasem tijelu treba izljecenje.
Svojevremeno sam zeljela da umrem na horsu...
Ipak, nedavno sam slusala na TV istrazivanja; djeca imaju urodjen osjecaj za pravdu, ne namecu im to odrasli.
Mislim da mi svi, u dubini duse ne zelimo citav zivot biti narkomani i zato kroz citavo to drogiranje prolazimo kroz odredjene faze skidanja (duze ili krace), no svjesni smo da nasem tijelu treba izljecenje.