Off topic o subutexu

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

istok

Post by istok »

Ja sam lekar, ti nisi.
Ja sam bio zavisnik, ti nisi.
Ja sam koristio subutex, ti nisi.
O cemu mi ovde tacno pricamo?
:goodman:
Sonja

Post by Sonja »

A kako si ti lekar, a bio si zavisnik????

Ili si bio lekar, pa si postao zavisnik, pa si sada zalecen narkoman i bivsi lekar???

Ne, nisam ironicna samo me zaista interesuje, jer znam da ne mozes imati dozvolu...bar ne za lekara....

S.
Needlework the way, never you betray
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

on je dr. mengele :)
saša-ex

Post by saša-ex »

istok wrote:Ja sam lekar, ti nisi.
:

Da ne bude zabune, ako je ovo namenjeno Teodori, ona je psihijatar sa specijalizacijom za bolesti zavisnosti.
istok

Post by istok »

saša-ex wrote:
istok wrote:Ja sam lekar, ti nisi.
:

Da ne bude zabune, ako je ovo namenjeno Teodori, ona je psihijatar sa specijalizacijom za bolesti zavisnosti.

Sasa,

Contra factum non datur argumentum.
I da ne bude zabune, zablude em sumanute ideje, ja moram da odbranim svoje prave kolege, intelektualace i da skrenem paznju na to da linijsko razmisljanje kojim odisu Bozidarkini postovi je i u psihijatriji i u svakodnevnom zivotu uvek vezano za intelektualni deficit. Nijedan psihijatar ne bi sebi dopustio nadmudrivanje po forumima i bezlicno citiranje medicinske literture i sifarnika ICD-10. Njena pisanija po sadrzaju ne odgovaraju jednom lekaru, a po formi su tu negde oko srednje app. Interpunkciju ako ubode - ubode!
Ja ne mogu da prihvatim podatak da je ona psihijatar jer bi zbog sopstvene smanjene tolerancije na frustracije pre trebalo da pise na forumu tipa http://www.nevernasam-al-se-lecim.com

S Postovanjem,
Dr.Sci.Med. Istok, toksikolog
Mark_Renton

Post by Mark_Renton »

Jel to linijsko misljenje nesto ovako?

Prof filozofije: Pametan covek uvek ima sumnji, samo je budala 100% ubedjena.
ucenik: Profesore, jeste li sigurni?
profesor: Apsolutno!
When Hell is full, the dead will walk the Earth.
Andrijana

Post by Andrijana »

Mark, e nek' si joj reko! :smt023
saša-ex

Post by saša-ex »

istok wrote:
Sasa,

Contra factum non datur argumentum.
I da ne bude zabune, zablude em sumanute ideje, ja moram da odbranim svoje prave kolege, intelektualace i da skrenem paznju na to da linijsko razmisljanje kojim odisu Bozidarkini postovi je i u psihijatriji i u svakodnevnom zivotu uvek vezano za intelektualni deficit. Nijedan psihijatar ne bi sebi dopustio nadmudrivanje po forumima i bezlicno citiranje medicinske literture i sifarnika ICD-10. Njena pisanija po sadrzaju ne odgovaraju jednom lekaru, a po formi su tu negde oko srednje app. Interpunkciju ako ubode - ubode!
Ja ne mogu da prihvatim podatak da je ona psihijatar jer bi zbog sopstvene smanjene tolerancije na frustracije pre trebalo da pise na forumu tipa http://www.nevernasam-al-se-lecim.com

S Postovanjem,
Istok,

Latinske izreke iz prvog razreda srednje mi stvarno nista ne govore o tebi. Ono sto si napisao govori mnogo vise, ali o tvojim frustracijama. I pored svega toga ja te ne poznajem. Ne poznajem ni Bozidarku. Ali poznajem Teodoru. Video je, pricao sa njom, bio na njenom radnom mestu. I jeste intelektualka, sto se tice interpunkcijskih gresaka(mada mi nije jasno sta time hoces da kazes, ja imam samo srednju skolu pa ih ne pravim), kod nje ih nisam video. Nisam ni primetio da se ovde nadmudruje sa nekim. Uglavnom daje savete. I to dobre.
A to bi mogao i ti...A ne da gubis vreme nesuvislim prozivkama.
sanela

Post by sanela »

istok wrote: I da ne bude zabune, zablude em sumanute ideje, ja moram da odbranim svoje prave kolege, intelektualace i da skrenem paznju na to da linijsko razmisljanje kojim odisu Bozidarkini postovi je i u psihijatriji i u svakodnevnom zivotu uvek vezano za intelektualni deficit. Nijedan psihijatar ne bi sebi dopustio nadmudrivanje po forumima i bezlicno citiranje medicinske literture i sifarnika ICD-10. Njena pisanija po sadrzaju ne odgovaraju jednom lekaru, a po formi su tu negde oko srednje app. Interpunkciju ako ubode - ubode!

S Postovanjem,
Evo sad potražih tvoje ranije postove, nadajući se da ću pročitati neki savjet upućen drugima, neku informaciju koja može drugima na ovom forumu biti od koristi, obzirom da ti želiš da služiš na čast svojim kolegama, ali nađoh samo ovakve postove
istok wrote:Zdravo svima,

Citam forum vec neko vreme. Nisam pisao jer nisam osecao nikakvu potrebu za tim.
Do sada. Na dopu sam malo manje od godinu dana, skoro svakodnevnog uzimanja.
Pokusavao kao i svi vi, sam da stanem ali ne ide.
Konkretno me zanima, da li je iko od vas probao da smanji dnevnu dozu (ja sam na malo manje od 1 gr dnevno),
pre totalne apstinencije. Sve se kao nadam da ce kriza biti blaza, nego sada kada bih prestao odjednom i naglo.
Gresim li?
istok wrote:Hvala na savetima, samo ne znam gde bih nabavio Subutex?? Ni koliko on kosta ali to je i manje bitno.
Jel skidanje njime zaista bezbolno?? Mene je puno strah da krenem uopste da se skidam.
Mislim da bi jedan ljekar trebao znati odgovor na ova pitanja ili u krajnjoj liniji ne bi bilo potrebe da ga postavlja na forumu...

Umjesto što citiraš latinske izreke i analiziraš nečiju interpunkciju na forumu, bavi se sobom, to ti je puno korisnije iako je i mnogo teže.
istok

Post by istok »

@sasha:
moj boiling point je trenutak kada se pod plastom "strucnosti" od narkomana izvlace pare. I to velike pare.
Kada narkoman hoce da koristi subutex, znaci da hoce da se skine. Cak i u tom trenutku neki "strucan" lekar treba da zaradi tako sto ce vezati subutex za "obavezno uz lekara". Pricam ti pricu.
U nekim privatnim klinikama tableta subutexa kosta 30E. Strucno, nema sta.
Tebe Sasa necu da pitam koliko zaradis vodjenjem komune. Toliko o motivacijama.

@sanella typhi murium:
Kada sam nasao ovaj forum, nisam imao dovoljno vremena da sve izlistam pa sam "trazio pomoc oko skidanja" kako bih imao uvid u glavni tok saveta i kako bih brzo nasao glavne dusebriznike. Nisam ni ocekivao da ces sama to da ukapiras.

@Mark_Renton:
Mozes imati sve. Nemoj da se mucis nesanicom. U svakoj privatnoj apoteci ces naci zolpidem (Stilnox, Sanval). Kosta oko 400 din. Nemoj vise od dve tablete i nemoj Flormidal. Sve najbolje.
Post Reply