Pitanje

Vaša iskustva, pitanja u vezi sa terapijom "održavanja" - metadon, buprenorphine... Pišite ovdje o svojoj borbi sa ovisnošću, svakodnevnim iskušenjima i problemima s kojima se suočavate.

Moderator: sanela

Post Reply
jaca69

Post by jaca69 »

Da li neko zna sat bi bivsi narkoman koji se skoro na suvo skinuo sa heroina, mogao da pije od antidepresiva. Posto je sad uleteo u neku depresiju i nervozu, koja kratko traje ali je eksplozivna. recimo poludi sto muneko svira u kolima, naocigled bez razloga ili sto mu prodavac u prodavnici ne pridje da ga usluzi. Pretpostavlja da je to jos uvek posledica heroina i skidanja. Sa doktoricom kod koje smo isli se malo potkacio
arhandjel

Post by arhandjel »

Koliko skoro se skinuo?

Ta depresija i nervoza su normalna pojava kod apstinencije, takodje jake promene raspolozenja.
Za lek mora kod lekara , mozda treba da pitas teodoru( ona je kompetentna za strucni deo) ovde na forumu.

P.S. Kakav je bio pre , kao licnost?

Takodje imaj u vidu da postoji i dosta bezobrazluka , barem sam ja takav bio
kada sam shvati da nema vise droge za mene.
pozdrav

Ako ste iz beograda mogu vam preporuciti vrhunskog doktora
perica

Post by perica »

Jaco,mozes ovde dobiti milion saveta u vezi tog problema,ali bez STRUCNE pomoci ,sve je tra-la-la. svako je drugaciji,drugaciji lekovi drugacije uticu na njega,pa duzina drogiranja,pa godine zivota i jos hiljadu stvari utice na to. Ipak kod DOKTORA. POZDRAV :)
Post Reply