pomoc za zivot

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

perica

pomoc za zivot

Post by perica »

taema sigurno i mije nova ali drugi dan sam u teskoj krizi,do juce je bilo polu namerno ali sada je vec to moj izbor. Dodatni problem mi pravi to sto su moji roditelji ubedjeni da se nerdim po sto sm 14-og proslog izasao iz bolnice.Eto,koliko mi je malo trebalo dase upropastim. molim za pomoc,naravno u vidu bar male podrske. pozdrav iz Beograda
marko PSY

DRZI SE!!!

Post by marko PSY »

Mozes ti to,veruj mi!!!
Zatvori se kuci i istrpi a to je nista u poredjenju sa psihom.Sta pijes od terapije?Koliko god da si bio navucen ako sam zelis da iskuliras MOZES!
Drzi se i samo napred!!!
Pozdrav!
perica

Post by perica »

HVALA Marko na podrsci,ali ovo prerasta u tesku AGONIJU.11 No,ipak se nadam da cu uspeti da do9djem k sebi. Malo me cudi da si se samo ti "javio"na moj vapaj za pomoc. Pa valjda ovaj ceo sajt i postoji da bi na ovkve nesrecne pozive odgovori,i da podsticaj bas kao sto si ti uradio na cemu se iskreno i sa zahvalnoscu ... nevolim da patetisem,a u tom je pravcu krenulo moje zahvvaljivanje. jos jednom hvala sa velikim pozdravom iz BEOGRADA Petar
rajouno

Post by rajouno »

petre,ako si vec preuzeo odluku,istrpi,ili jednostavno pricaj s snjima,trazi josh jednu shansu.svi smo prosli kroz to,i ne obracaj paznju sto ponekad nema nikog...uvati i nas neka bezvoljnost,jednostavno ne zelimo da se podsjecamo...radimo nesto...trudimo se da nastavimo svoje zivote.morash da raskrstish u glavi,je li to ovaj put stvarno ili jos jedno zavaravanje?a sve se moze,vjeruj mi....uz tebe sam pisi
PER ASPERA AD ASTRA...
saša-ex

Post by saša-ex »

Perice, to što ti se desilo je česta pojava, neka te to previše ne opterećuje, mnogo je bitnije da sve ispričaš svojima, bez toga nema izlaska iz cele priče, u to sam 100% siguran.
sunrise

Post by sunrise »

di si P.? javi se da znamo kako ti je i sta se desava?
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
perica

sa zakasnjenjem

Post by perica »

posto sam izgubljen vec tri dana evo sa zakasnjenjem da dam odgovor. Osim prva dva dana i noci ,nisam mogao da sanjam da ce biti ovako"LAKO". Vec sm bolje ,ali daleko je to od fizicke dobrote . Medjutim posto pijem sve vreme ZOLOFT nadam se da ce uskoro i on da proradi kada prodje ovo hemijsko srnj.
Eto, da nisam se javio kako ide ,iako sa zakasnjenjem!! :)
perica

PITANJE ZA BLOKATOR?

Post by perica »

EVO GA PRICA GURA DAN ZA DAN,TREN ZA TREN ,I USPEO JE DA NE IZADJE IZ SOBE,SKORO BUKVALNO. OD NEDELJE JE PROSLO 'dosta' KADA JE "OVO" -PRVI NAJGADNIJI DEO PRICE U PITANJU. NISAM SIGURAN NI KOJI JE DAN DANAS ,NO I NIJE BITNO MISLIM DA CU UJUTRU DOBRO PROCI NA'pikili'TESTU,I KONACNO POPITI BLOK. KOJI POLAKO POCINJE DA MI BIVA OPSESIJA,POSTO SAM DAO REC DA NECU IZACI IZ KUCE ,PRVO IZ SOBE DOK SVE NE BUDE KAKO TREBA I POPIJEM 'cep" za GLUPOST. ISKRENO SE NADAM DA CE SVE BITI UREDU IZJUTRA.!!?
AKO NEKO ZNA DA LI ZA OVO VREME TEST POKAZUJE NEGATIVU NEKA MI DOJAVI NA BILO KOJI NACIN!!
STVARNO BIH BIO ZAHVALAN. :?
uvekza

Post by uvekza »

Kako ti je Perice?

Necu da te bedacim, ali nemoj da ocekujes da ces da "povilenis" od blokatora. Iskuliraj se na bloku, mesec dana, ako treba, nemoj nista da radis, onda malo volje, idi na neki sport (bazen recimo) i ocekuj poboljsanje.
pozzz
I love you, but I don`t like you.
perica

Post by perica »

SVE JE O.K. SVAKO JUTR ISPRED ZGRADE SUTIRAM NA KOS PO POLA SATA I SADA SAM SE VRATIO(NE BAS SAD).
SRECOM SA BLOKOM JE SVE UREDU ,ALI NEMA SPAVANJA VISE OD 04:55:00-SVAKO JUTRO. ODAVNO SAM SRECOM NAUCIO DA UZIVAM U DOSADI,MADA SAM TRENUTNO BEZ PARA PA ME TO MALO DEPRIMIRA KADA SU TI JUTARNJI CASOVI U PITANJU. VEROVSTNO CE I NEKI BAZEN U TOKU NEDELJE DA BUDE. MEDJUTIM SAMOCA UBI,SKORO STVARNO,MISLIM NA ONU KADA NEMAS KOGA DA POZOVES DA SE IZTRABUMJAS,ILI NEDELJOM U OVO VREME ODES U KAFFE NA KAFU,KAO NEKAD. STVARNO NETRAZIM NISTA SPEKTALURALNO. IPAK ,STARA SAM JA BARABA DOCEKACU JA SVE STO ZELIM,OSIM AKO SE NESJEBEM.A.AKO SE TO DOGODI NAPUSTAM KUCU PAZARIM 3-4-ku I ADIO. ALI BEZ CRNJAKA,SVE CE BITI OK,MORA DA BUDE TAKO . PA,NISAM SLUCAJNO VALJDA PREZIVEO DVADESET GOD. SVEGA??
POZDRAV ZA VOJVODINU
P.S U,ALA SU VAS SJEBALI ZA MANJE OD 6-7GOD. UZAS JBG.
Post Reply