Nista, jutros mi se ne javlja.
Imale dogovor za kavicu, ali isto tako i dogovor ako se ne javi da je pustim jer se bori...
Ma nadam se da se bori i da ne moze nista. Jos cu je jednom okrenuti, pa ako se javi...neka spava...neka se bori...
Znam da hoce da se bori.To je sigurno!!! Nije do prije dva tjedna uzimala ni tako cesto, od devetog mjeseca jednom mjesecno pa cesce pomalo i jednom dva puta tjedno, a sada je tek zaredalo da je skoro dva tjedan bilo po dva dana,pa dva pauze, pa tri jedan pauze, pa dva pa...Je li to moguce? Sve pitam! Znaci nije da se zakacila da svu lovu na to daje, skuzila sam neke momente jer je jucer nakupovala nekih stvari da ima sto manje love kraj sebe. Barem ja to tako mislim, ali mi je bilo glupo to odmah komentirati, pa cu pricekati, jer mi ona sama kaze da nije dobro to sto joj se dogada i vidim da je preplasena i zeli se boriti. Ponavljam se znam, ali...
E hvala sunrise sto si se ukljucila, mada me malo strah nakon tvojih savjeta, ali nekako u sustini znam da je to to. Da bi bilo najbolje ljecniku reci i da bude pod kontrolom. Zasto me strah? Ne zato sto si ti to rekla, vec stoga sto ce mi biti tesko nagovoriti je da zatrazi ljecnicku pomoc. Strucnu pomoc! A vidit cu! Morati cu!
Kako provodi dane, pitas me. Radeci, druzeci se samnom i jos nekim prijateljima koji su "normalni", ali nevecer ode doma, a decko se isto bori i tu nastaju problemi...
Jebiga zbilja kuzim, mislim kuzim ja koja sam uvijek bila cista i nikad nista uzimala osim radi zabave alkohol i katkad joint, koji je to problem oduprijeti se tome zato sam joj podrska emotivna i dizem joj samopuzdanje...zvrky mi je rekla da ne pretjerujem da je ne razmazim i to kuzim da ne smijem.
Uglavnom, kako radi mozda se pitas? A nekad i ja, jer ipak nisam sigurna da mi je do kraja iskrena koliko cesto uzima, ali stalno pricamo o tome kako dalje, jedino kad joj je bas tesko odmaknemo temu...
Znaci kako radi...ma izgura, zadnja dva tjedna je zaglibila preceseto s dopom, tako da se prosli vikend skidala i dva dana nije radila (ponedjeljak i utorak). Onda je srijedu radila pod 1/4 suobtex-a, pa je u cetvrtak opet uzela, jucer kaze da nije, mada joj ja ne vjerujem i sada se nadam da se bori, jer smo se sinoc cule, nakon sto smo se vidjele i zvucala je okej...
A ne znam, mislim pisem vam sve detalje jer nemam iskustva s tim, a kako sumnjam da mi je do kraja iskrena, mada znam da zeli borbu!!!, mislim iskrena u smislu kad uzme a kad ne, molim da pokusate iz tijeka njenih par dana, vi iskusni

, reci je li moguce, evo da ne gnjavim dalje, znaci je li moguce da je uzela u cetvrtak oko 11ipo ujutro, i da je izugrala do petka popodne bez krize teske da joj nije hladno i tako to...zvala me u petka (to je bilo jucer vec sam gore u tekstu spominjala) nakon posla da joj trebam, valjda je htjela pozitivu oko sebe da se odupre zelji i vidjele smo se i zjenice su joj u polutami bile ne sitne skroz, ali ne ni prevelike, oci se nisu sjajile...ne znam....inace je krhke sitne grade, pa ne znam ali pretpostavljam i da jacina organizma samog uvjetuje kolika kolicina dopa te moze srediti...kuzite sta mislim?....i ona smrce heroin...to za informaciju da znate na koji se nacin drogira, a e jeibga drogira
A ja se uvijek raspisem
Sta sam jos htjela, da, zvrky kaze da je pokusam ukljuciti u forum. Je, rekla sam joj za forum i da sam ja tu pod suovisnicima i da mi to pomaze. Kako je reagirala? Suze su joj potekle, jer znam da zeli borbu....
Voljela bi da mi neki iskusniji suovisnicki borac, recimo Spirit kaze nesto ili ne znam vec tko...ne odbijam nikakav savjet drugih naravno, ni Dragane ciju sam temu okupirala u pocetku

, ni leone i ne znam ciju sve ne sunrise da me savjetuje, ali eto trazim malo starije ako mogu...hvala :prayer:
Mislim da cu je to nagovoriti da se i ona ukljuci na forum!
pozdrav svima