nishta novo...i confess

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Post Reply
LIBIDO_ANGEL

nishta novo...i confess

Post by LIBIDO_ANGEL »

imam 18 godina,zivim u najodvratnijem gradu srbije,mrzim sebe zbog toga i zbog stvari koje sam preziveo u tom gradu.

Prvi dzoint sam popushio sam za svoj 13 rodjendan,tad sam tek chuo za vutru i zabo sam ortaku jednu spravu iz radoznalosti.nije mi se svidelo,ali sam odluchio sa uzmem opet jer sam mislio da me bash taj dan nishta ne bi uradilo.zavrhsavao sam uredno od drugara sa kojim sam odrastao,ubrzo sam pocheo i da dilujem za njega...prvi konflikt sa zakonom imao sam mozda pola godine nakon prvog dzointa,kada su panduri banuli ortaku na gajbu i napravili bukvalno raciju...Prebrzo sam uleteo u svet droge,jedino shto me je pored droge zanimalo su bili muzika i film,radio sam dokumentarce vezane za gudru alkohol zivot mladih i to mi je jedino okupiralo misli,skontao sam se sa nekim dj-evima kojim sam pushtao robu,ja njima robu oni meni znanje...postao sam poznat u ovom gradu koji je sam po sebi dovoljno zagadjen...preshao sam na hashish 14 godina...pushio sam svaki dan...imao sam previshe para i bio sam jako srecan zbog toga...bio sam preterano kul za moje vrshnjake pa sam se druzio sa mnogo starijom ekipom ishao sam na zurke radio sve o chemu su oni mogli samo da sanjaju...prelazio sam sa sranja na sranje...exere i spid sam zamrzeo nikad me nisu privlachili,govorio sam sebi kako HEMIJA JE KURVA JER NIKAD NE ZNASH KAKO CE TE IZJEBATI!!!Jedina stvar koja me je privukla bio je lsd,rekao sam probacu samo kvoter da vidim kako vozi i pored mene bice neko koga volim i gotivim potpuno strejt dame izkontrolishe...nisam zhurio sa esidom chekao sam pravo vreme...konachno sam odluchio da krenem tim koracima...uzeo sam kvoter...bilo mi je loshe...chak shta vishe odvratno...bad trip...zashto bash prvi put...odmah sam uzeo josh kvoter...bolje mnogo bolje...
e posle esida sam hteo sve da probam...nisam morao ali sam zeleo... i tako je i bilo...radio sam pajdo 2 godine pocheo sam iste nedelje kad sam probao eside...posle dve godine sam upoznao predivnu devojku koja me je spasila tog sranja...iako u pochetku nije znala sam sam joj priznao i pomogla mi je...2 godine nisam uzeo pajdo shto znachi da sam se odvaljivao od14-16 godine...duvam svaki dan...mozak ne funkcionishe drugachije...imam krize...izvlachim se...matorci mi pomazhu.buraz nije od koristi...zelim da upishem fpn ili akademiju u ns-u...popravio sam se drastichno...ista ta devojka me je ostavila...teshko mi je...ali jbg izdrzhavam chujemo se svaki dan...pomaze mi...svi ste vi radili po 10-ak godina pajdo znate kako je i vama je tezhe...pocheli ste mnogo zreliji i ozbiljniji...bio sam klinac bio sam glup...unishtio sam sebe ...navukao sam brdo ljudi...oni se josh uvek rade,a ja...ja se jedem shto sam odgovoran za njihove zhivote....
rajouno

Post by rajouno »

ne zanam sra bih ti rekla,i dobro je sto si svjestan svega sto si radio.ne brini za druge,ima ko za njih da brine...lijeci svoju psihu,zaljubi se,nadji neku nomalnu devojcicu,setaj,pisi...KO ZIVI U PROSLOSTI,UVIJEK JE DEPRESIVAN,KO ZIVI U BUDUCNOSTI,UVJEK JE POD STRESOM-SRETAN JE ONAJ COVJEK KOJI ZIVI U SADASNJOSTI..ZA BAS OVAJ TRENUTAK!ljubim te i pishi,jest` da imam ruzan nickali nisam ga ja birala -zovem se ,ma nebitno.
PER ASPERA AD ASTRA...
rajouno

Post by rajouno »

kladila sam se na kladionici,al sam se razocarala sto je tek sutra...ZNACI NADA IPAK POSTOJI...slusam seve,pogled ispod obrva -postala bih bisexsualka zbog nje, :smt026 .sad ce keva da me ubije popila sam kutiju leksa zamisli,a obecala sam joj da necu...kuku meni evo je!kiss
PER ASPERA AD ASTRA...
Post Reply