Bolji u 2007
Moderator: sanela
Bolji u 2007
da li vas nova godina pokrece na to da napravite neke + proomene u svom zivotu? u cemu bi ste voleli da budete bolji?? by the way SRECNA, USPESNA I VESELIJA SVIMA NOVA 2007 :smt114 :smt114
Ja imam nevjerovatno dobar osjecaj za mene i moj zivot, kao i za zajednicki zivot s dragim i sve ostalo. Mislim da ce biti, za promjenu i protekle godine, too much good godina
I vama zelim takodjer puno uspjeha u svim pogledima
I vama zelim takodjer puno uspjeha u svim pogledima
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Ma ej ljudi svaki novi dan je drugaciji moze biti bolji ili gori od prethodnog pa tako i nova godina moze biti gora ili bolja ali potrudite se da bide bolja
ja sam malo vesela danas iako se nisam naspavala ipak sam vesela iako cu biti nocas ovde na netu opet sam vesela i zelim takva uci u novu nam 2007 hehehhehehehhehehhheheheh valjda ce da me prati i takvo raspolozenje tako kazuuuuuuu neki kako je docekas tako ce ti neko i biti cela
aj srecna vam nova pa se vidimo hehehehhehehe cmokaaaa

NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Ma Luna nisam ja neutralna nego me bas mrzi da se prepucavam bar ne ovih dana,evo sta se sinoc desi sedim ja tako opustila se i gledam tv i zvoni mi tel bla bla ....i zavrsih na urgentnom tako da sam ponoc docekala u sred urgentnog centra u tuci sa lekarima ali eto na kraju se sve dobro zavrsilo,kada sam izasla odande posle 3 sata otisla sam za grad a posle.......veselica i evo sad dodjoh kuci a sad je 23h
ma super bice bolje mora biti SRECNA VAM SVIMA NOVA GODINA!

NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
I, kako je prosla Nova? Sta ste svi docekali bez droga? Ja jesam, uz vino i sampanjac al droge mi nisu ni falile sto je zicer ok
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
- Zona Sumraka
ja sam i planirala tako se provesti kao sto i jesam.
Citam danas u novinama da je i ovdje dosla ona droga Krystal koja turbo brzinski napravi hodajuceg lesa od covjeka. na tv su ranije pokazivali slike, mislim iz USA ljudi prije i nakon par mjeseci uzimanja te droge. Problem je sto je jako jeftina, navodno 15E gram, pa ce vjerovatno doci do toga da ce dileri to uvaljivati kao zamjenu za bijelo koje je too much skuplje a ljudi nece imati ni pojma sta uzimaju
Mene jucer sreo neki lik, diler i bez beda poceo on meni da ima poklon za mene. Govorim mu da necu i da mi ne treba i on meni pokusava bijelo uvaliti, kao jako dobra roba, iz Italije taman donio itd. Kad sam ga konacno odjebala doslo mi je da mu nazovem anonimno policiju i samo im kazem da me gnjavio da kupim nesto i da opisem kako izgleda. I, vec sam krenula prema govornici i predomislila sam se, nisam nista napravila
Citam danas u novinama da je i ovdje dosla ona droga Krystal koja turbo brzinski napravi hodajuceg lesa od covjeka. na tv su ranije pokazivali slike, mislim iz USA ljudi prije i nakon par mjeseci uzimanja te droge. Problem je sto je jako jeftina, navodno 15E gram, pa ce vjerovatno doci do toga da ce dileri to uvaljivati kao zamjenu za bijelo koje je too much skuplje a ljudi nece imati ni pojma sta uzimaju
Mene jucer sreo neki lik, diler i bez beda poceo on meni da ima poklon za mene. Govorim mu da necu i da mi ne treba i on meni pokusava bijelo uvaliti, kao jako dobra roba, iz Italije taman donio itd. Kad sam ga konacno odjebala doslo mi je da mu nazovem anonimno policiju i samo im kazem da me gnjavio da kupim nesto i da opisem kako izgleda. I, vec sam krenula prema govornici i predomislila sam se, nisam nista napravila
Meni je prošla godina bila jedna od težih i nesretnijih,a i ova počinje tako , te i nisam neko društvo! Tatu su danas primili u bolnicu, sada čekamo rezultate pa operaciju. Doktor nam je otvoreno rekao da je možda bolje da mu srce ne izdrži! Ne znam šta je gore, a čini mi se najgorim moje racionalno razmišljanje: bolje je i tako, bar mama da ostane živa, jer ako se bude mučila sa njim bez obe noge neće još dugo.A znate kakvi su stari ljudi nezgodni. Odbijaju čak i moju pomoć, a kamoli da platim bolničarku!
NADA IPAK POSLEDNJA UMIRE
NADA IPAK POSLEDNJA UMIRE