Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
JA BIH KRENUO OD POCETKA.moj prvi susret sa drogama bio je sa 13-14 u Banja Luci,gdje sam i rodjen 1976.bila je to trava od Ćamila i u mom naselju a i siroj okolici.sve je bilo ok i bio je to kao neki test dali sam dovoljno mangup da mogu da se sa ostalima druzim i ja kao pravi PRIHVATIM.E od tog momenta je sve bilo pod normalno(mislim duvanje). Nekako brzo nakon toga je dosao i ovaj prokleti rat i ja sam se obreo u njemackoj,tacnije u Minhenu.Naravno da nisam znao ni rijeci njemackog jezika,ali sam se vec nakon 10-ak dana upisao na kurs.provodeci dane kod kuce i upoznavanju okoline "napucao" sam se na 104 kg!Naravno i gore sam nastavio sa duvanjem ali se to jednoga dana promijenilo.Taj dan nismo pronasli nista za duvanje i moj "skolski" drug iz B.L.-a me je pozvao u WC.Misleci da ima nesto u steku za pusenje krenuo sam za njim.I tad sam sepo prvi put susreo sa HEROINOM !!!
Ni ne pokusavajuci da shvatim a kamoli da pitam,uradio sam tacno ono sto mi je i drug uradio:uzeo sam tu cjevcicu od papira i povukao prah kroz nos,direkto u svoja pluca.Pocelo je da mi gori u grlu i nosu ali sam to prihvatio kao "zrtvu" koju moram da podnesem da bih uzivao u "blagodetima" HEROINA.Tada moj maleni mozak ni je ni slutio kakvu "KARTU" sam kupio. #-o ...[/b]