OMAR CE VAM POSTATI TATA!!!
Moderator: sanela
OMAR CE VAM POSTATI TATA!!!
Desilo se toda po forumu kruze price da sam prodao kompjuter itd,itd,itd.Ali za dobrim Konjem se prasina dize.Desilo se sasvim slucajno, nisam mislio da ce veza koja traje 2 mjeseca prerasti u nesto veliko i to do tolike mjere da cu postati RODITELJ.Kompjuter se pokvario ali obecali su mi da ce mi napraviti za sedmicu-dvije, pa ce vam vas Omar sve ispricati.Puno,puno sam sretan ihvala BOGU da mi je poklonio srecu.A hvala i vama sto vas imam, jer ste najbolji drugovi. VAS OMAR
Super! Cestitam na svemu, djeteu i novoj sreci!
On koji je stalno pricao da nema curu, razocarao se u ljubavi, nece ga ljubav, gle sad, jack pot! Super
On koji je stalno pricao da nema curu, razocarao se u ljubavi, nece ga ljubav, gle sad, jack pot! Super

Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Omareeeeeeeeeeeeeeeeeeeee care pa bices calac jednoj maloj bebici :smt038 tebe nema nema pa onda tras ovakvu lepu vest jupiiiiiiiiiiiiiiii :smt026 a toliko si tvrdio i bio ocajan zbog ljubavi koju nemas ,i sta je tada tebi govorila tvoja zvrky? Govorila sam polak omco bice,polako naletece neko i ponovo ces biti zaljubljen....e moj omco vidis kako ti se zivot preokrene dok trepnes. Do skora smo cekali Katarininu bebu da dodje na ovaj svet ...sada cekamo tvoju
PDT_Love_18 cmoka i pzdrav
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Bravo Omco!!!!
\:D/ =D>
Neka ti dragi nam Gospod podari svu srecu ovoga sveta!
Jer postati roditelj je velika stvar i realno, na kraju, zivotni cilj svakog od nas.
Jos jednom ti od sveg srca cestitam!!!
Eh, kakav je ovaj nas forum, trebali bi proeniti ime u ljubav.ba
jer je roda u poslednje vreme bas darezljiva, donela je dosta bebica.
Ako bog da pa ce i meni doneti jednu, sledece godine.

Neka ti dragi nam Gospod podari svu srecu ovoga sveta!
Jer postati roditelj je velika stvar i realno, na kraju, zivotni cilj svakog od nas.
Jos jednom ti od sveg srca cestitam!!!
Eh, kakav je ovaj nas forum, trebali bi proeniti ime u ljubav.ba
jer je roda u poslednje vreme bas darezljiva, donela je dosta bebica.
Ako bog da pa ce i meni doneti jednu, sledece godine.