Eto prativ ovaj forum vec vise od godinu dana, citam sve sta pisete. I ne znam sta sam toliko odugovlacio da se i ja ukljucim u diskusiju...a stvarno bi mi dobro doslo malo interakcije s "kolegama" iako je i samo citanje vasih postova na mene imalo velik utjecaj i u mnogo trenutaka me ucinilo jacim da se borim protiv demona u svojoj glavi...
Nisam pojma imao kamo da siknem ovaj svoj post pa eto naletih na ovo pod naslovom supstitucijska terapija... Uglavnom, bio sam ovisnik (iv) 4 i po godine, godinu dana apstinirao, uz pomoc ReVie (blokatora) , pa napravio recidiv prije nekih 10 dana, ...naime prestadoh piti blokatore pa eto...kako kazu prilika cini lopova a iz svega toga mogu samo zakljuciti da jos nisam ni blizu onoga sta bi se moglo nazvati stabilnost, zauzimanje stava u stilu "nikad vise.." Ovaj recidiv bio je i jedini jer su starci naravno prokuzili moje zjenice velicine vrha igle pa sam sada opet na blokatorima... Ma zanima me vas stav bas o tim blokatorima...koliko sam je puta skivao po ustima i pravio se da je progutao makar da bi taj dan sebi olaksao impozantnim ko9licinama alkohola... Otkad sam se mako od dopa svakodnevno na svoju ruku pijem i do 50 mg dijazepama dnevno, ili popijem barem 4 pive...Ma ljudi, stalno trazim neku "supstituciju" ali nikako na zelenu granu...sve sta vrijeme sve vise odmice shvatam nekako da je za nas recimo "bivse" junkije ista stvar oblili se mi, popili saku benzica ili se uradili!!?? Ne znam sta vi kazete na to...Oprostite sta sam vas udavio, eto, novi sam na forumu pa je ovo sta ste procitali bila neko zbrkano bacanje rijeci na papir...ne znam ni sam sta sam htio reci al uglavnom, nije mi lako, i svaki dan se izova borim da se ne oblijem ili pretjeram s tabletama...ma sve je to isti k...c! Aj fala na razumijevanju, sve vas voli Jago!