Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
Ti ne smeš,a ja neću..ne želim da me išta podseća na ranije tripove,i sranja...samo ti se čini da te ganja smiruje....ja sam se sa blenta skinula ,pre nekih 7-8 god ,uspomoć trave...pušila sam je poput cigareta...i svi su me zezali:"Kako bre to tebi NIJE NIŠTA"...Vremenom sam smanjila,i duvala samo kad sam "nervozna"...nešto mi i nije pomoglo-čim sam stigla do jeb dopa...Batali i nju ....gudra nam ništa dobro u životu nije donela-a od stvarnosti se ne može pobeći..
kissić....drži se ti tabletica i psihijatrice(meni su oba mnogo više pomogla-nego "zelena trava doma mog")
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
Ja sam isto mislio da me trava moze skinuti ali to je greska-teska..........jer ovek te taj osecaj nirvane vraca na staru stvar.........mozak jednostavno nije zadovoljan tim stanjem i logicno da trazi "staru-NIRVANU"...........najbolje je bataliti sve,piti lekove dok ne prodje fizicka kriza i jednostavno zaboraviti to sve-Naravno moras zameniti tu opsesiju drugom opsesijom a za to je najbolji SPORT (VERUJTE MI)........ne nesto naglo-Polako .Poceti sa dva skleka ako treba i sa 500m trcanja i povecavati..........iz mog iskustva znam da sport isto tako moze da bude opaka droga i za mozak i za telo..........treba da ste lepi sebi i automacki ce sva sranja u vezi droge da vam zvuce smesno-jer se te dve stvari jednostavno potiru............
Ja sam isto ljubitelj nirvane jer sam umetnik i to je posve logicno-jednostavno mi je realan svet dosadan i jednolican......ali upravo to je opasno........previse leteti..........ja sam se zajebao par puta a inace sam sportista(Bavim se biciklizmom)i znam sve muke heroinske zavisnosti.........posto je po meni to jedina prava zavisnost -ovo sve ostalo je golo govno(Bio sam 5-6 god na ex-u i nista-ma ni blizu......ali kada sam osetio spustanje sa ex-a dopom.............e to je nirvana totalna).
Inace sam na neki nacin javna licnost(bavim se Dj-ingom 10god) i taj zivot je povukao sve ovo......na pocetku sam jos bio zaludjenik za sportom ali kasnije se covek jednostavno ulenji,i caooooooo........
Travu pusim ,moze se reci skoro vise od pola zivota i to je isto golo govno........sve je to OK dok FuCkiNG Dop ne dodje u pricu e tu pocinju sranja i laganja i tosenja basnoslovnih svota novca a verujte mi bio sam PUN KO BROD...........
drago mi je da sam nabasao na ovaj forum i da cu upoznati OK ljude kojima mozda mogu da pomognem na neki nacin( i oni meni-jer niko nije savrsen)............
P.S> bvezite od dopa i budite sretni i veseli-ZALJUBITE SE to je jos jedna od droga koje mogu da zamene pakao dopa........
This must be a bad trip
ovo je podrska mom monologu ili mislis na nesto drugo???
Ali koliko sam video iz tvojih postova to je to........slazemo se u gotovo svim pogledima na ovo sranje...........
Pozdravljam te "cokapeace" puno...........i sto kaze nas najpopularniji debil momentalno:"Dopuna misica dopuna kredita(koji smo procerdali naravno)"-hahahahhahhahahahhah-e da..samo se smejte.posto ljudi na dopu zaborave da se smeju..............
This must be a bad trip
Polovinom proslog meseca sam se opet navukao na staru,provaljenu ali lukaviju foru 'samo jedanput'!Izasao sam sa gajbe a brze i vise se u zivotu nisam navukao.U ponedeljak sam dosao kuci pa sa kevom kod doktorke koja je napisala semu terapije do 20-og.Terapija se nabavlja na crno pa tu cimanje po sugavom gradu ali po prvi put sa ispravnim ciljem!Bedak ceo ovaj zivot,zar ne???
me mogu da wjerujem marko,pa shta ti bi jbt???pa zar ti nisu bila dowoljna iskustwa swih nas za to "samo josh jednom"...nema tu josh jednom ili dwaput,ili se odma sijeche u korijenu ili brate priznaj,ne mogu ljudi,uwjek ce biti to josh jednom...dzabe se trudite,meni je dop josh uwijek u lijepom sjecanju...u protiwnom druze moj,bjezao bi ti od njega kao djawo od krsta!zelish li ti sebi uopshte pomoci?shwatash da si sad na pochetku,i da si swe bacio u wodu?izwini na surowosti,ali ne mogu da dozwolim sentimentalnosti kad je ljudski ziwot u pitanju,i josh znash koliko te gotiwim...ma bash sam se smorila,phi...
sad skupi snagu,i jowo nanowo...stwarno ti zelim swe najbolje
markopsy, pa covjece znas da od tog sranja nema nista i koliko se boris da prevazidjes sve to, u jednom momentu opet sve rusis i padas opet u rupu, al uvjek malo dublju..nadam se da si ok, da si razmislio i mozda si opet cist. javi nam sta se desava
Cist jesam evo vec peti dan.Imam neku terapiju sistemsku a nakon toga cu najverovatnije da ugradim onaj imlplant na 3 ili 6 meseci!
Rajouno ti si 100% u pravu da na kraju ispadne ali samo u delicu sekunde da je dop o.k. ali je taj delic toliko mocan da mi okupira celi mozak i moram da se usljakam iako znam sve sta sledi posle toga!!!