POMOC,PLEASE JER PSIHA ME UBIJA!!!

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

cokapeace

Post by cokapeace »

Ti ne smeš,a ja neću..ne želim da me išta podseća na ranije tripove,i sranja...samo ti se čini da te ganja smiruje....ja sam se sa blenta skinula ,pre nekih 7-8 god ,uspomoć trave...pušila sam je poput cigareta...i svi su me zezali:"Kako bre to tebi NIJE NIŠTA"...Vremenom sam smanjila,i duvala samo kad sam "nervozna"...nešto mi i nije pomoglo-čim sam stigla do jeb dopa...Batali i nju ....gudra nam ništa dobro u životu nije donela-a od stvarnosti se ne može pobeći..
kissić....drži se ti tabletica i psihijatrice(meni su oba mnogo više pomogla-nego "zelena trava doma mog") :-D
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
adam*

Post by adam* »

Ja sam isto mislio da me trava moze skinuti ali to je greska-teska..........jer ovek te taj osecaj nirvane vraca na staru stvar.........mozak jednostavno nije zadovoljan tim stanjem i logicno da trazi "staru-NIRVANU"...........najbolje je bataliti sve,piti lekove dok ne prodje fizicka kriza i jednostavno zaboraviti to sve-Naravno moras zameniti tu opsesiju drugom opsesijom a za to je najbolji SPORT (VERUJTE MI)........ne nesto naglo-Polako .Poceti sa dva skleka ako treba i sa 500m trcanja i povecavati..........iz mog iskustva znam da sport isto tako moze da bude opaka droga i za mozak i za telo..........treba da ste lepi sebi i automacki ce sva sranja u vezi droge da vam zvuce smesno-jer se te dve stvari jednostavno potiru............
Ja sam isto ljubitelj nirvane jer sam umetnik i to je posve logicno-jednostavno mi je realan svet dosadan i jednolican......ali upravo to je opasno........previse leteti..........ja sam se zajebao par puta a inace sam sportista(Bavim se biciklizmom)i znam sve muke heroinske zavisnosti.........posto je po meni to jedina prava zavisnost -ovo sve ostalo je golo govno(Bio sam 5-6 god na ex-u i nista-ma ni blizu......ali kada sam osetio spustanje sa ex-a dopom.............e to je nirvana totalna).
Inace sam na neki nacin javna licnost(bavim se Dj-ingom 10god) i taj zivot je povukao sve ovo......na pocetku sam jos bio zaludjenik za sportom ali kasnije se covek jednostavno ulenji,i caooooooo........
Travu pusim ,moze se reci skoro vise od pola zivota i to je isto golo govno........sve je to OK dok FuCkiNG Dop ne dodje u pricu e tu pocinju sranja i laganja i tosenja basnoslovnih svota novca a verujte mi bio sam PUN KO BROD...........
drago mi je da sam nabasao na ovaj forum i da cu upoznati OK ljude kojima mozda mogu da pomognem na neki nacin( i oni meni-jer niko nije savrsen)............

P.S> bvezite od dopa i budite sretni i veseli-ZALJUBITE SE to je jos jedna od droga koje mogu da zamene pakao dopa........

pozdravljam vas sve koliko vas ima..........
cokapeace

Post by cokapeace »

:smt023 PDT_Love_12
This must be a bad trip
adam*

Post by adam* »

cokapeace wrote::smt023 PDT_Love_12
ovo je podrska mom monologu ili mislis na nesto drugo???
Ali koliko sam video iz tvojih postova to je to........slazemo se u gotovo svim pogledima na ovo sranje...........
Pozdravljam te "cokapeace" puno...........i sto kaze nas najpopularniji debil momentalno:"Dopuna misica dopuna kredita(koji smo procerdali naravno)"-hahahahhahhahahahhah-e da..samo se smejte.posto ljudi na dopu zaborave da se smeju..............

Cha............
cokapeace

Post by cokapeace »

Definitivno podrška tvom monologu! :D :D :D
This must be a bad trip
adam*

Post by adam* »

cokapeace wrote:Definitivno podrška tvom monologu! :D :D :D
Hvala ti puno na podrsci i nadam se da cemo se upoznati bar u ovom hyper space-u...........kapiram da si me skapirala totalno......... ;-)
marko PSY

ZACARANI KRUG!!

Post by marko PSY »

Polovinom proslog meseca sam se opet navukao na staru,provaljenu ali lukaviju foru 'samo jedanput'!Izasao sam sa gajbe a brze i vise se u zivotu nisam navukao.U ponedeljak sam dosao kuci pa sa kevom kod doktorke koja je napisala semu terapije do 20-og.Terapija se nabavlja na crno pa tu cimanje po sugavom gradu ali po prvi put sa ispravnim ciljem!Bedak ceo ovaj zivot,zar ne???
rajouno

Post by rajouno »

me mogu da wjerujem marko,pa shta ti bi jbt???pa zar ti nisu bila dowoljna iskustwa swih nas za to "samo josh jednom"...nema tu josh jednom ili dwaput,ili se odma sijeche u korijenu ili brate priznaj,ne mogu ljudi,uwjek ce biti to josh jednom...dzabe se trudite,meni je dop josh uwijek u lijepom sjecanju...u protiwnom druze moj,bjezao bi ti od njega kao djawo od krsta!zelish li ti sebi uopshte pomoci?shwatash da si sad na pochetku,i da si swe bacio u wodu?izwini na surowosti,ali ne mogu da dozwolim sentimentalnosti kad je ljudski ziwot u pitanju,i josh znash koliko te gotiwim...ma bash sam se smorila,phi... :(

sad skupi snagu,i jowo nanowo...stwarno ti zelim swe najbolje

pozz
PER ASPERA AD ASTRA...
malena_maca111

Post by malena_maca111 »

markopsy, pa covjece znas da od tog sranja nema nista i koliko se boris da prevazidjes sve to, u jednom momentu opet sve rusis i padas opet u rupu, al uvjek malo dublju..nadam se da si ok, da si razmislio i mozda si opet cist. javi nam sta se desava
marko PSY

!

Post by marko PSY »

Cist jesam evo vec peti dan.Imam neku terapiju sistemsku a nakon toga cu najverovatnije da ugradim onaj imlplant na 3 ili 6 meseci!
Rajouno ti si 100% u pravu da na kraju ispadne ali samo u delicu sekunde da je dop o.k. ali je taj delic toliko mocan da mi okupira celi mozak i moram da se usljakam iako znam sve sta sledi posle toga!!!
Post Reply