Cao ekipo!!!
Puuuno vam hvala na podrsci, stvarno ste sjajni!!!
Eto odose gosti sinoc...jutros mir i tisina u kuci, kao da je sve stalo nekako... taj dio ce biti najtezi, tisina u kuci...a heh, dok je ona bila tu tisine nikad nije bilo ni blizu... a sad ti fali...eto vidis kako ti pocne faliti ono sta te nekad zivciralo kada tog vise nema...pa makar to bilo i drecanje po kuci

u tome je bila car!
Lijep pogreb, jaaako puno ljudi, bas sam ostao bez teksta (ma nekih 300-400 sigurno) ...nije bilo klasicno, setnja u koloni, nego su ove njezine frendice i frendovi procitali govor za nju, e to nas je najvise dirnulo...rekli su neke stvari iz njene mladosti o kojima pojma nisam imao, i koliko je toga dobrog i njima ucinila...
Sve u svemu, jako lijepo, tiho, bez klasicnih molitava i naricaljki, stvarno, ekipi svaka cast... Doslo je brdo mojih frendova, cak i oni koji su mi pdo prodavali, ma pola rijecke narko scene se pojavilo da me pozdrave... i njima svaka cast!
Ok se drzim, sama pomisao na to da vise ne pati odnjela mi je onaj cvor u trbuhu, nesanicu, nervozu...potpuno sam se smirio sta se toga tice. Vjerovatno emocije jos nisu spremne (ili ja nisam spreman) da ih ispoljim, cudno, ne znam ima li dop od prije ili subutex koji sada uzimam veze s tim, al nisam ni suze pustio, nekako sam se ponosno osjecao, bas kao da sam njezin strazar dok sam stajao kraj lijesa. Znam da ce krenuti, prije ili kasnije...kao sta je bilo i kad nas je napustio moj najbolji prijatelj...ma proslo je vise od mjesec dana dok se ja nisam rasplakao ko dijete... eto, ocito mi treba vremena, a sada jebiga, postajem i preuzimam s ponosom ulogu glavnog chef-a u kuhinji jer niko osim mene ne zna ni kako izgleda voda kad prokljuca

tako da se vatam kuhace (al sta je-je, volim kuvat,) samo sta ce hemeroidi postati redovita pojava u obitelji kad uspem hrpetine chilija, kurkume, papra u svim bojama i raznoraznih ljutih zacina, obozavam to, meni ne smeta, a ostali nek se naviknu..
Pojma nemam sta sam jos htio napisati...osla misao, zazvoni telefon i izgubih se...
Ajd nema veze, krenulo je tako da sam vam svima htio puuuno zahvaliti, pa cu tako i zavrsiti...bas ste dream team!!!
Ajd uzivajte, do tipkanja...
jago
My lost...and here we go again...