GIA

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

AnAna_mo

Re: GIA

Post by AnAna_mo »

anfakabl wrote: kad porasteš
:smt044
Potpis.
jasmina mijuskovic

Post by jasmina mijuskovic »

AnAna_mo wrote: :smt044
jebote u kakvim si ti govnima bila?? odusevih se na svaki tvoj koment...... :smt031 to si ti anana
mesec prosipa bokal fosfora,
vitraz mraza na oknu prozora.
jedne noci ko ova, znace Bog
doslikacu portret zivotu mog
silueta se davno nazire, neko
uzdahne, neko zazire... isto vide
a razlicito tumace!
prave su boje, dodate.....
paramparcad

Post by paramparcad »

anfakabl wrote:Pravi je Yugo - car, imam ja savršen salaš u Banatu - savršen za tihe aktivnosti hehe.
Gia buraz, nije sve tako crno, nešto te svakako muči, a kad porasteš kašće ti se samo...
Aj ti lepo čika doktoru reci šta je sve u pitanju, nije to sramota.
Pozdrav i drž se mačkice
nema sta,stvarno si neprejebivi...
vudd

Post by vudd »

Anfakabl je jedan drski, neobrijani lik koji se ufurao da je doktor,i koji konkurise- Param-da ti sjebe titulu najsmjesnijeg clana foruma.Da je kojim slucajem cura,svasta bih joj izgovorio...(il' bih se usr'o i zapanjeno gledao u njeno prelijepo lice :D )
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
darla

Post by darla »

pa ja sam kontala da je anfakabl cura :?:
gia

Post by gia »

samo da javim ako nekoga ineresuje, juce sam dosla kod mame, i sve joj ispricala..zvala cika dokora dobila neku terapiju, ne uzimam vise sub.. prepisao mi nimulid amizol i formidal i kao to da gutam 7 dana, posle xanax..
danas mi je bio mislim najgori dan tek sada sam uspela da dignem glavu, ceo dan samo povracam i nemam pojma zaso gutam lekove kada ih povrtim..mislim da ovaj doca nije imao slicne pacijente..ako i sutra bude ovako morala bih pozvati drugog.. toliko..pozz
vudd

Post by vudd »

darla wrote:pa ja sam kontala da je anfakabl cura :?:
And the ''Oscar'' goes tooo.....Darla :)

Gia,puno srece....
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

gia wrote:samo da javim ako nekoga ineresuje, juce sam dosla kod mame, i sve joj ispricala..zvala cika dokora dobila neku terapiju, ne uzimam vise sub.. prepisao mi nimulid amizol i formidal i kao to da gutam 7 dana, posle xanax..
danas mi je bio mislim najgori dan tek sada sam uspela da dignem glavu, ceo dan samo povracam i nemam pojma zaso gutam lekove kada ih povrtim..mislim da ovaj doca nije imao slicne pacijente..ako i sutra bude ovako morala bih pozvati drugog.. toliko..pozz
Borba je to..
Upregni svu snagu koju imaš i nema i odupri se neprijatelju!!!
Veliki pozdrav ..
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
gia

Post by gia »

izdrzalai danas..povracanje groznica... ali cutim ne kidaju me miici i kosti kao juce...tnx na podrsci
darla

Post by darla »

gia, kak si ovih dana?
Post Reply