:smt044anfakabl wrote: kad porasteš
GIA
Moderator: sanela
- jasmina mijuskovic
Re: GIA
jebote u kakvim si ti govnima bila?? odusevih se na svaki tvoj koment...... :smt031 to si ti ananaAnAna_mo wrote: :smt044
mesec prosipa bokal fosfora,
vitraz mraza na oknu prozora.
jedne noci ko ova, znace Bog
doslikacu portret zivotu mog
silueta se davno nazire, neko
uzdahne, neko zazire... isto vide
a razlicito tumace!
prave su boje, dodate.....
vitraz mraza na oknu prozora.
jedne noci ko ova, znace Bog
doslikacu portret zivotu mog
silueta se davno nazire, neko
uzdahne, neko zazire... isto vide
a razlicito tumace!
prave su boje, dodate.....
-
nema sta,stvarno si neprejebivi...anfakabl wrote:Pravi je Yugo - car, imam ja savršen salaš u Banatu - savršen za tihe aktivnosti hehe.
Gia buraz, nije sve tako crno, nešto te svakako muči, a kad porasteš kašće ti se samo...
Aj ti lepo čika doktoru reci šta je sve u pitanju, nije to sramota.
Pozdrav i drž se mačkice
Anfakabl je jedan drski, neobrijani lik koji se ufurao da je doktor,i koji konkurise- Param-da ti sjebe titulu najsmjesnijeg clana foruma.Da je kojim slucajem cura,svasta bih joj izgovorio...(il' bih se usr'o i zapanjeno gledao u njeno prelijepo lice
)

Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
samo da javim ako nekoga ineresuje, juce sam dosla kod mame, i sve joj ispricala..zvala cika dokora dobila neku terapiju, ne uzimam vise sub.. prepisao mi nimulid amizol i formidal i kao to da gutam 7 dana, posle xanax..
danas mi je bio mislim najgori dan tek sada sam uspela da dignem glavu, ceo dan samo povracam i nemam pojma zaso gutam lekove kada ih povrtim..mislim da ovaj doca nije imao slicne pacijente..ako i sutra bude ovako morala bih pozvati drugog.. toliko..pozz
danas mi je bio mislim najgori dan tek sada sam uspela da dignem glavu, ceo dan samo povracam i nemam pojma zaso gutam lekove kada ih povrtim..mislim da ovaj doca nije imao slicne pacijente..ako i sutra bude ovako morala bih pozvati drugog.. toliko..pozz
- PsyTechGirl
Borba je to..gia wrote:samo da javim ako nekoga ineresuje, juce sam dosla kod mame, i sve joj ispricala..zvala cika dokora dobila neku terapiju, ne uzimam vise sub.. prepisao mi nimulid amizol i formidal i kao to da gutam 7 dana, posle xanax..
Upregni svu snagu koju imaš i nema i odupri se neprijatelju!!!
Veliki pozdrav ..
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..