JOS SAMO NIJEDNOM

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

heroinapg

Re: jos samo jednom?

Post by heroinapg »

I ja sam napredovala.rekoshe mi da smo svi mi smece-ja rekoh da nisam-da sam ja smece za reciklazhu. Elem, IRON is DOWN al for NOW
narcohimno

Post by narcohimno »

bio sam kod kasapina...nije bilo lepo,ali on je odstranjen...trazio sam od cika zube suvenir i dok me cale vozio kuci ja sam drzao tu krlju u ruci i gledao ga...opet me roknuse emocije...setih se sinocnjeg vodjenja ljubavi sa njim u znoju i strastima kakve je neko od vas mozda i doziveo al`cisto sumjam...dignem noge da se slije krv i da manje bole pa se slije u glavurdu i tu pocinje prva predigra...pulsira...spustim noge on idalje pulsira...progutam diklofen,brufen,naproxen,citavu saku...pulsira i dalje... u majku ti jeb...zagrizem komad namestaja ali dzaba...e onda krece mesavina poza koje su cenzurisane u kamasutri...vodjen tim secanjima izlazim iz auta,ulazim u supu,iznosim iz nje macolu sa velikom drskom tesku 20 kg,postavljam kurvinog sina na nakovanj i pred zapanjenim calom namestam se i izvodim udarac...SBRRRAAANG!!!posmatram razlozene cestice koje su nekada predstavljale mog druga u nevolji i razmisljam...zivot stvarno ima i prijatnih trenutaka...cale je i dalje zapanjen.
narcohimno

Post by narcohimno »

prosao je dan kao godina ali je prosao...vreme i dalje bazdi na smrt...sinoc je bila opet zurka na krevetu ali mnogo zajebanija nego sto sam navikao,sad sam tek svestan koliko je jak i samo jedan trodon kada me odrzavao u zivotu danima...kako bilo,danas mi je drugi dan bez icega i cini mi se da mi je malo bolje u odnosu na juce.fizicki,naravno,psihicki sam i dalje u kurcu...ako i ima boga verujem da je mene izabrao da budem njegov licni zabavljac,tj da ceo zivot izigravam glupog avgusta nebi li zadovoljio njegove komicarske kriterijume...nemam snage da tipkam pa cu jedno sat vremena da se kanim da ustanem iz fotelje da skuvam sebi kafu...ispunjen zivot nema sta...
PlayLife

Post by PlayLife »

Ide tebi to... samo pazi da ne pretjeras sa kafom:) Psiha je zajebata stvar, ono nenadjebljiva...proljetos sam sredio sve zube, sad su ko u crnaca; mogu komotno orahe da krckam:Danas mi malo oteko ali se furam na onu SAMO DANAS jerbo sam sa bobama u zavadi. Kad se furas na bedove sve ti gore od goreg. Ali:) ima jedna istina uvjek moze na bolje... kad vidim kako ovaj snjeg pada ko`da Bog dragi linije karta. Nadje uvjek negog da pocali u one cudne bip,pip,bip,pip masine da tu bjelinu fino razvuku i kazu bujrum;)
POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Drago mi je sto si eliminisao i taj jedan jebeni trol.

Sta mislis o blokatoru ?... Treba ti nesto, mislim.
narcohimno

Post by narcohimno »

mislim sve najbolje ali ne znam ni cenu ni gde da ga nadjem...najvise bi voleo da ga ugradim kao sto si ti radio jer neverujem sebi...bogami zajebano izgleda tek pocinje jer se jos nisam nakanio skuvati sebi kafu a ni ustati iz fotelje...
dragonesa

Post by dragonesa »

[quote]stvar.naime,kada sam tek poceo da se skidam,negde oko treceg,cetvrtog dana apstiniranja,resio ja da se odradim troksima pa sam uzeo 17 komada i mislim(nisam siguran)da me je drmnula epilepsija...poceo sam da osecam kao neku vrstu gubljenja svesti i sledeceg cega se secam,ja lezim i pusim patos...ustao sam i nista.sutradan,kada sam se probudio imao sam jaku upalu skoro svih misica u telu i neki cudan osecaj u glavi,koji osetim i sada ponekad.ja mislim(bar po pricama sto sam cuo)da je to cuveni gospodin epi.ima li neko od vas koji su imali takva iskustva?interesuje me da znam dali da idem da pregledam ovu ludu glavurdu...[quote]

hoce i od trodona i od skidanja sa dopa.
zato u institucijama, na pocetku lecenja obavezno daju i neke antikonvulzive/antiepileptike.
mislim da ne moras snimati glavu.
bar ne na CT-u niti rentgenu.
snimas je sasvim dobro sam.
stadoh na citanju na 3oj strani, da bih mogla da odgovorim drzeci jos uvek sve konce u glavi.
tvoje price.
i nadin-ine.
krenuli ste.
nastavite.

vracam se citanju pa ako nadjem jos nesto smisleno da napisem, ucinicu to.
glavu gore!
djonovi su za asfalt.
dopu smo se dovoljno nadavali.
i svemu ostalom.
damo se malo sebi i drugima, jer kako rece maxlo, vratice se trostruko/visestruko.
mutipy by sharing!
narcohimno

Post by narcohimno »

kakva gnjavaza ova zikra...glava mi je praznija od pustinjakovog imenika...sto bi reko neko...ladno sam poceo da brojim minute,sekunde,nanosekunde...u umu sa svila tama,zlo nadolazi u svom punom jeku...sve mi se cini,eto meni jos jedne uzbudljive veceri,a sutra moram jos i na posao...moj je zivot avantura...
nadin

Post by nadin »

narcohimno...samo naprijed druže...uz tebe sam...kani se svega... :P ...nešto razmišljam o kritiki...tri godine aps.i recidiv...mogu ti reći kad sam pročitala njegov post...strah me uhvatio...mene nesanica pere...katastrofalno...mislila sam kupiti trazeme ali odustajem od te ideje...koliko sam sada izdržala čista,nikad u životu nisam toliko bila...ovo mi je rekord...pa što ga sada sjebavati...proći će sve...sada trebamo dokazati sami sebi koliko smo inteligentni na neki način...priznajem još zaostajem za svojom inteligencijom ali...kako sad vidim najlakše je skinuti se,proći fizičku krizu...patnja dolazi poslije nje...treba popuniti praznine...doći u neki balans...drži se...
WHO DARES,WINS
narcohimno

Post by narcohimno »

ja ne mogu da se uhvatim za inteligenciju nadin ja sam glup k`o kurac...
Post Reply