Sve je ok osim cendranja o dopu, subu i laganju samog sebe
Moderator: sanela
Re: Sve je ok osim cendranja o dopu, subu i laganju samog sebe
A sad ozb. sta li je sa Jurisom? Covek ispari odjednom..
Ajahuaska ti je psihodelik, sadrži DMT. Koriste ga šamani tokom obreda, a čuh da može da pomogne ljudima oko emotivne nestabilnosti. Ali nikako na svoju ruku uzimati, moraš naći iskusnog šamana.xxxana wrote: ↑Mon Jun 15, 2020 11:37 pmPa sta znam, zanimljivo mi je ono sto loki pominje na njegovoj temi, ja bih to pila..mislim ako bas moram nestoStopBup wrote: ↑Mon Jun 15, 2020 11:24 pmSad se setih vas dvoje. Tebe Loki što ne piješ u opšte antidepresiv, a tebe Ane jer planiraš uskoro da ga izbaciš. Ja sam u prvih mesec dana, tačnije nakon prvih 5-6 dana apstinencije počeo da pijem dva puta dnevno čaj od kantariona, evo sad ga popih pred spavanje, pa da vam kažem koja je finta sa njim.
Čaj od kantariona je ozbiljan prirodni antidepresiv, a pomaže i za san. Ne sme da se meša sa farmaceutskim antidepresivima, jer može da bude nus pojava. Možete da probate. Guglajte ak' mi ne verujete.![]()
![]()

Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Nemo’? A ja bih sama, sa sve mojima u kuciStopBup wrote: ↑Mon Jun 15, 2020 11:46 pmAjahuaska ti je psihodelik, sadrži DMT. Koriste ga šamani tokom obreda, a čuh da može da pomogne ljudima oko emotivne nestabilnosti. Ali nikako na svoju ruku uzimati, moraš naći iskusnog šamana.xxxana wrote: ↑Mon Jun 15, 2020 11:37 pmPa sta znam, zanimljivo mi je ono sto loki pominje na njegovoj temi, ja bih to pila..mislim ako bas moram nestoStopBup wrote: ↑Mon Jun 15, 2020 11:24 pm
Sad se setih vas dvoje. Tebe Loki što ne piješ u opšte antidepresiv, a tebe Ane jer planiraš uskoro da ga izbaciš. Ja sam u prvih mesec dana, tačnije nakon prvih 5-6 dana apstinencije počeo da pijem dva puta dnevno čaj od kantariona, evo sad ga popih pred spavanje, pa da vam kažem koja je finta sa njim.
Čaj od kantariona je ozbiljan prirodni antidepresiv, a pomaže i za san. Ne sme da se meša sa farmaceutskim antidepresivima, jer može da bude nus pojava. Možete da probate. Guglajte ak' mi ne verujete.![]()
![]()
![]()

Ne bih se sama ni usudila
Amin!!!Frajla wrote: ↑Sat Jun 13, 2020 10:35 pmStopBup wrote: ↑Sat Jun 13, 2020 10:14 pmNije mi jasno zašto je pomenuo Frajlu, zato napisah šta je bilo sa njom tamo. I nisam to tebi pisao, nego ovako uopšteno. Inače ne opterećujem se padovima, niti mi je to prepreka u životu.
Ja mrzim ovu državu, mrzim vlast, ali volim zemlju, i uvek ću pre ostati među svojima, ako vidim šansu ovde, nego otići zauvek, na to sam mislio.
Ti sad gde god da si, isto bi ti bilo, tako da lagano. Sredi glavu prvo.
Nisam to njoj pisao. Samo rekoh šta mislim.
Najedi se baš, i to hladnih, uzmi i repete.
Ti znaš gde sam ja bio, i koga znam, gde je bio i kako je prošao.
Dosta mojih drugova je otišlo preko, od tih koji su se gudrali, svi su na jebenom bupu. Skoro isti, samo legalni i jeftini ku*ac. I dalje si navučeni papak, zabetoniranog mozga, samo eto možeš da budeš robot i rmbaš bez da se cimaš za pare.
Pa nisam ja pala na dopu nedelju dana pa zaglavila na bupu godinama, zato sto sam otisla u drugu zemlju, nego zato sto sam junky! Da sam ostala dole, ne verujem da bi bila ziva sada.
Bila bi kao i ti i Xana, bez ikakvog cilja i budicnosti. Zivela bi kod tate i mame i bilo bi mi “fino” kao i vama. Ali i tome treba doci kraj?
To “ fino” me nikada nije privlacilo, niti me je privlacilo da mi svaki šef zavlaci ruku pod suknju i da napustam svaki posao.
Odlucila sam da zivim od svog rada i tamo gde sam postovana kao osoba, iako smo “ auslanderi” vise smo postovani nego u svojim zemljama.
Tesko je objasniti nekome prednosti zivota u uredjenom drustvu, ako to nisu doziveli.
Recimo da je ovako: Sebe ponekada hvatam kako razmisljam da mi je sve potaman, pa se ugrizem za jezik i ne smem o tome glasno da razmisljam i sve mislim samo da se ne daj boze ne pokvari i to zadovoljstvo cuvam ljubomorno za sebe.
Kada dodjes do tog stadijuma onda znas da si uspeo i zasluzio sve to, svojim radom i trudom. A to se dole ne moze. Kriminal, korupcija, redovi, stres na svakom cosku... ne treba dalje. Treba mirno spavati
Uopste nije tesko napustiti zemlju kada ides u nesto bolje i boris se za sebe
Kad si ti rekla onda u januaru kad ga nije bilo:"Šteta što nije ostavio adresu, da mu banemo.", ja reko':"Šta misliš da li bi skontao da smo to mi?",a ti kažeš:"Gde ne bi."

Nzm, mož' bit' svašta. Onda kad ga nije bilo, ljosnuo je sa nekim ekserima. Da nije sad na mardelju zbog tih eksera?

Možda je pao, možda nije. Razna pitanja se provlače, a Juriše ni od korova.

Da, što se tiče ajahuaske, nemoj mi reći da ne znaš ovu stvar. 
https://m.youtube.com/watch?v=bVIfj5cO1Yc

https://m.youtube.com/watch?v=bVIfj5cO1Yc
-
[qu
Last edited by licaninsasela on Sat Dec 26, 2020 6:21 pm, edited 1 time in total.
-
[quote=
Last edited by licaninsasela on Sat Dec 26, 2020 6:21 pm, edited 1 time in total.
-
.
Ama zajebavamo se druže. Zabole me za ajahasku. Ako nisi primetio, ja sam predložio kantarion.

Nema danas njive Like. Pala velika kiša, uštedela keša za gorivo za zalivanje.