Sve je ok osim cendranja o dopu, subu i laganju samog sebe
Moderator: sanela
-
Re: Sve je ok osim cendranja o dopu, subu i laganju samog sebe
[q
Last edited by licaninsasela on Sat Dec 26, 2020 6:17 pm, edited 1 time in total.
-
.
Last edited by licaninsasela on Sat Dec 26, 2020 6:18 pm, edited 1 time in total.
-
[q
Last edited by licaninsasela on Sat Dec 26, 2020 6:19 pm, edited 1 time in total.
-
N
Last edited by licaninsasela on Sat Dec 26, 2020 6:20 pm, edited 1 time in total.
Niš" specijalno. Pesniku je trenutno prazna glava i bolje da ćuti.
Da, ja sam pesnik, pesnik cveća i mesečine, meka duša, fin, uplašeno dete kome treba nežnosti...

Hahahah, dobro serem, a?
Niš" ljudi pičite, ne daj te se.
Uh, meni je u glavnom ok, a nekad me spopadne neka frka, trka, panika. "bem li ga, šok za mozak i telo. U životu, otkad počeh da se filujem, nisam bio ovoliko čist, znači bez jednog jebenog piva, bez jednog dima jebene trave i bilo čega ostalog. Će dođe to na svoje...
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Au SB ti se samo zakopavaš više što se više pravdaš.
Ja bih na tvom mestu počeo da kalkulišem šta ću da napišem.

Ali da si neozbiljan i detinjasti brate jesi. Kad misliš da odrasteš?
Ovo me zaista zanima.
Ja bih na tvom mestu počeo da kalkulišem šta ću da napišem.
Ali da si neozbiljan i detinjasti brate jesi. Kad misliš da odrasteš?
Ovo me zaista zanima.
To od čega bežiš ti!
To se ne leči!
To se pobeđuje!!!
To se ne leči!
To se pobeđuje!!!
Hehe, ludilo mozga brate moj dobri.

Proći će ovo detinjasto stanje, jebi ga, zajeban je ovo proces.
Počeo sam od pre neki dan da spavam konstantno u cugu, bez buđenja noću od 5 pa do nekih 7 i po , 8 sati, snovi živopisni, ali često lepi, bilo je i košmara, a gudru sam samo jednom sanjao.
Čujem, dan na poslu prošao dobro. Kako si inače, jesi zadovoljan napretkom?
P.s. Brzo mislim da odrastem, čim mi se stabilizuje i koliko toliko izbalansira hemija u mozgu.

I da ja moram da slazem kockice, ali ipak Frajlu razume zato sto je prestala da pusi..licaninsasela wrote: ↑Mon Jun 15, 2020 1:48 pmPjesnik je htio reci da ja serem i krivo ljude informiram i da bi prije svega sebe ja trebo srediti a tek onda srati. Kuzis? To je ko da vaseg vucica slusam. Isti brdanski mentalitet.xxxana wrote: ↑Mon Jun 15, 2020 1:39 pmI sta je pesnik hteo reci?StopBup wrote: ↑Mon Jun 15, 2020 12:52 pm Mani ovde trenutno niko ne deluje stabilan i ok. Ili treba menjati priču, ili prosto odmoriti od foruma.
Nije mi smetalo Frajlino pisanje, volim kad sam opomenut, mada bilo je grešaka u nekom njenom pisanju što se mene tiče. Samo na to sam odgovarao, inače volim kad me neko prizemlji.
Ono, Frajla je batalila pljuge nakon 22-e godine, sad je na nekom prilagođavanju, pa je i razumljiva neka nervoza i greške u opažanju stvari.
Xxxana je mislim na dobrom putu, ali daleko od toga da je poslagala kockice.
Ja sam tu gde sam, daleko od onoga šta mi je cilj, ali ide nekako napred, sitnim koracima, najbitnije bez pada.
Trebao bi i ti Liko malo da odmoris i spustiš loptu, daleko se ti od sredjenog čoveka i ti to dobro znaš. Za svakog imaš savet, a sebe nikako da središ. To je jedan od oblika zavisnickog ponašanja.
Provalio nas je sve

Sad se setih vas dvoje. Tebe Loki što ne piješ u opšte antidepresiv, a tebe Ane jer planiraš uskoro da ga izbaciš. Ja sam u prvih mesec dana, tačnije nakon prvih 5-6 dana apstinencije počeo da pijem dva puta dnevno čaj od kantariona, evo sad ga popih pred spavanje, pa da vam kažem koja je finta sa njim.

Čaj od kantariona je ozbiljan prirodni antidepresiv, a pomaže i za san. Ne sme da se meša sa farmaceutskim antidepresivima, jer može da bude nus pojava. Možete da probate. Guglajte ak' mi ne verujete.

Pa sta znam, zanimljivo mi je ono sto loki pominje na njegovoj temi, ja bih to pila..mislim ako bas moram nestoStopBup wrote: ↑Mon Jun 15, 2020 11:24 pmSad se setih vas dvoje. Tebe Loki što ne piješ u opšte antidepresiv, a tebe Ane jer planiraš uskoro da ga izbaciš. Ja sam u prvih mesec dana, tačnije nakon prvih 5-6 dana apstinencije počeo da pijem dva puta dnevno čaj od kantariona, evo sad ga popih pred spavanje, pa da vam kažem koja je finta sa njim.
Čaj od kantariona je ozbiljan prirodni antidepresiv, a pomaže i za san. Ne sme da se meša sa farmaceutskim antidepresivima, jer može da bude nus pojava. Možete da probate. Guglajte ak' mi ne verujete.![]()