Ima li nade za nas ???

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

PsyTechGirl

Re: Ima li nade za nas ???

Post by PsyTechGirl »

sanela wrote:
PsyTechGirl wrote:
Teoretski, u mojoj glavi se to ne zove recidiv. A praktično.. možda i jeste ?
A kaži mi, šta je 12 diazepama u pola sata ??
Isto recidiv ili.. ??
Šta je recidiv u tvojoj glavi?
Jeste, recidiv...

Pa u mojoj glavi, recidiv bi bio završavanje sheme dopa, zabijanje u sobu i konzumacija istog .. Zatim uživanje u tome i razmišljanje o ponavljanju iste akcije..
To bih nazvala Recidivom i zabrinula bih se.
A ovako ne znam šta ću sa sobom.
Niti mi je situacija da brinem, niti da mi je opušteno.
Ono kao, ni na nebu, ni na zemlji :lol:
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

Zaboravih reći.
Jebo mamu svoju.
Juče mi pobegne bus i jedan od kolega mi predloži da odem do njih (jer su svi smešteni u jednoj kući na 1min od radnog mesta) da popijemo coffe i da se ne mrznem dok ne dodje sledeći bus (a to je bilo za nekih 45min.
Posle nekog premišljanja, reko' ajde.. što da ne ..
Odemo mi tako, skuvamo coffe i udjemo u priču.. On je nešto stariji (sad ima ja mislim 31god) ali ono, skontala sam da se razumemo u većini stvari..
I počne on meni neku misterioznu priču, kontajući da ja pojma nemam o tome.
Kao, tek sam stigla, on još to nikome nije rekao ali misli da bi meni mogao jer ima poverenja, ali ne zna, ovo ono..
Ja tu reko odmah - ako nisi siguran, onda mi bolje nemoj reći. Reko 'zajebi to što to mene sad zanima, ako ti misliš da je bolje da neke stvari ne pričaš, onda nemoj jer će to mene naterati da možda i ja počnem neku priču koju sam planirala sa nikim da ne delim iz odredjenih razloga..'.
Znala sam da se radi o nekoj gudri. Tačno sam znala.
Počne on tu meni priču.. Nije puno pričao.Sve je bilo jasno u 2-3 rečenice, a one su:
Ja sam uspešni apstinent zadnjih 7god. Bio sam intravenozni korisnik 10god i onda sam otišao u istituciju 'Milosrdni otac'. Pogledaj na netu, kad već ideš često, piše malo i o meni.'
Rekla sam mu da ga razumem jer sam i ja bila navučena na isto i 'uspešni sam apstinent' zadnjih recimo 1,5god.
Nisam planirala nikome to da spominjem, ali eto. Sa njim je krenula ta priča i bilo mi je kretenski da prećutim. U stvari, prosto nisam mogla da ćutim. Morala sam mu reći.
Srećom, nismo puno zalazili u detalje, morala sam na bus.
Planiram da ne dozvolim sebi da ulazim više ni u kakvu priču sa njim o tome iako me noćas opet zvao da svratim na coffe ako mi pobegne bus ..
Ne mogu ja to.. Sad mi ne treba na poslu priča o tome, niti neko ko će me gledati kao bivšeg zavisnika.. Treba mi normalna atmosfera, gde niko ne zna šta sam i kakva sam bila. Hoću da postanem nova osoba.

U duhu cele ove moje priče, evo vam izdvajam njegovu ispovest :
http://milosrdni-otac.com/index.php?opt ... &Itemid=39
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

Svidja mi se i prija mi misao da me nije prepoznao kao neku narkomanku.
Svidja mi se to da je sumnjao da li ću uopšte razumeti o čemu mi priča.
Sve mi se to jako svidja ..i prija mi.
Samo neka ostane tako i uskoro postajem i ja normalna osoba ..
Treba se uklopiti u okolinu.. Saživeti sa ostalim 'normalnim ljudima'.. Smejati se glupostima, slušati budalaštine, biti pristojan, ljubazan i misliti samo na dobre i pozitivne stvari..
Ja težim ka svemu tome..
Neko će reći 'vidi je kako kenja, a 'vamo guta diazepame i puši vutru kao luda'.
Jbga ljudi, borim se. Sama protiv sebe, sama protiv svih, a opet za sebe i za sve oko sebe ..

Toliko .. Odoh da spavam, treba se opet sutra odvaliti od posla.. Jbni vikend je.. A ugostiteljstvo ako ikada, onda tada razvaljuje..

Pozdravljam ekipu ..
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

Ja samo da se javim da sam živa.. Žao mi je što slabije dolazim zbog posla i ostalih obaveza, ali jbga.. To je taj život kao nešto ovo ono..
Sad glumim neku normalnu osobu, pogotovo na poslu. Niko ne zna za moju prošlost i mogu vam reći da je to jebeno najbolja stvar koja mi se mogla desiti.
Nego jedino mi momak jebe celu tu priču jer mu je stigao poziv za tvorza tako da će 27.11. morati da ide da ga uzme i da vidi kada će odležati više tih godinu dana koje su mu ostale.. I takooo.. Sranje.
Nešto smo pričali, kaže videće da ode 15.1.20010. jer ga onda hvala neka amnestija koja bude svakih 10god, a manifestuje se smanjenjem kazne za 25% što i nije tako loše..
Pojma nemam, videćemo šta će biti ..

Veliki pozdrav ekipi koja se bori. I samo napred. Sve se jebeno može, samo treba dosta vremena i energije .. ali ništa nije nemoguće!!!
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

Ja sam okay, samo da se javim.. uz pesmu I DON'T LIKE THE DROGS, BUT THE DROGS LIKE ME!! :-D

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=277n1mFv3lM[/youtube]
unique_

Post by unique_ »

Budi jaka i istraj! ! ! Barem ti...ako ne ja...imas podrsku od strane mame,doktori su uz tebe..tako da je sve do tebe i tvoje volje..imas mogucnost vratiti nazad normalan zivot.. ljubim te! :wink:
Uspjela sam!!! :)
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

unique_ wrote:Budi jaka i istraj! ! ! Barem ti...ako ne ja...imas podrsku od strane mame,doktori su uz tebe..tako da je sve do tebe i tvoje volje..imas mogucnost vratiti nazad normalan zivot.. ljubim te! :wink:

Hvala ti draga :D
Sve je tačno, sve je tako kako si rekla.. I držim se, i guram i ide mi..
Život bez dopa je skroz moguć, samo treba imati jaku volju i naravno podršku.. Bar je tako meni upalilo..
Pa sad, videćemo dokle će..
Kome god kažem da se ne radim više dopom i da neću više nikad, svi mi se smeju. Kažu 'to ti samo tako misliš, videćeš.. jednom uzmeš, zauvek si zavisnik!'.
Meni se to vidjenje stvari ne svidja. Ja sebe vidim u budućnosti kao čistu mladu žensku osobu, koja radi na karijeri i stvaranju novca.
Jebo dop i sve što ide sa njim.. To je propast!!
Samo oduzima drage nam dane života..
Šta se sve može uraditi za mesec dana, a tek za dva.. Što bih ja to svoje vreme trošila na kombinacije i raspadanje mog tela, kad mogu na nešto sasvim drugo, korisnije..
I tako vam ja ozdravila.. Zadovoljna sam!

Ima tu još posla, ali dobro.. Mlada sam, ne može baš sve preko noći..

Pozdravljam ekipu ..
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

Ha!
I'm back ..
Ljudi, ja smršala preko 10kg za nekih.. dva meseca!! :D
S' obzirom na to da sam se ugojila kao krava posle dopa (nikad nisam bila tako debela) - znate ono, samo sedite kući, mračite i trpate smeće u sebe.. Bilo kakvo, samo da nije dop..
E pa, zvanično javljam da sam taj stadijum prošla!!!
Sada opušteno danima ne jedem ništa.. Tj, za 2-3 dana pojedem par zalogaja, onda se 4. dan najedem bezveze (jer se napooshim, da se ne lažemo..).. i tako u krug..
Ali i pored toga, smršala saaaaaaam!!! Sad još ovoliko i ima da budem najjača pi*ka u gradu.. hahahahaha :D

Znači, realno, skinula sam jedno.. 13kg.
Svi se čude i pitaju se kako.. Ja pojma nemam..
Jednostavno sam objasnila sebi da jedem jer sam nenormalna a ne jer sam gladna i da to treba da prestanem.
Onda pomislim koliko je samo siromašnih ljudi koji jedva imaju juedan obrok dnevno, i to kakav pa su opet živi..
Sve se to može.. Pijem cedjenu narandzu, jedem govna i.. bole me brige!!
Kada bih možda pojela nešto, razmislim samo da sam već u toku dana jela (par zalogaja) i da mi ne treba više.
E pa, ako sam se mogla prejedati i uništavati tako, mogu i sad malo ovako..

Osećam se do yaya!! :-D
saša-ex

Post by saša-ex »

eto recepta i za mene :)
a ja se vec uplasio da cu morati opet da se navucem da bih smrsao.... :)
SAMO CEO ŽIVOT...
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

saša-ex wrote:eto recepta i za mene :)
a ja se vec uplasio da cu morati opet da se navucem da bih smrsao.... :)

Ma jock bre.. Samo ne jedeš i to ti je to!! :D

Negooo, YUHUUUU !!!
S' obzirom na to da ne radim zadnjih.. hmh.. pa ima i dve nedelje, znači da će i plata biti znatno manja ..
Danima ne izlazim iz kuće jer sam upala u bedak.. Nit' para, nit' posla gde možeš zaraditi, a evo nam Godine Nove..
Ali..
Jutros (oko 10 :)) zvoni meni telefon, kad ono koleginica sa posla u onoj trafici.. Kaže : 'aj dodji da popijemo kafu, imam nešto da ti ispričam..'.
Ja reko, šta je sad. Navalim ja tu na nju da mi kaže bar o čemu se radi, a ona mi reče samo da mi neće biti šao što me probudila jer sam dobila 130 i nešto eura kao neki regres, 13. platu ili šta ja već znam šta (to me puno ni ne interesuje, bitno da su pare tu :D).
Tako da sam vam ja ljudi moji o'ma otišla u prodavnicu (pošto su to kuponi u vrednosti od -- 3 puta po 33e i jednom 38e) i spičila oko 110e!!!
Kupila sam svega i svačega.. Napunila kuću hranom i sokićima ali sam ostavila jedan od 33e.. Ipak, treba se kupiti još alkohola, poneki poklon i tako to.. A tih 30ak će mi dobro doći kao podrška u kupovini istih..

I tako da sam idem da usisavam svoju sobu, sredjujem, menjam posteljinu, kupam se.. i sve ostalo da bih lepo dočekala Novu Godinicuuuu :D

Samo što imam još jedan problem.. Pooojma nemam gde ću da čekam Novu.. A to me izludjuje..

Hoće slaviti neko od vas u ovoj našoj bratskoj Crnoj Gori, možda ??
Post Reply