Zaboravih reći.
Jebo mamu svoju.
Juče mi pobegne bus i jedan od kolega mi predloži da odem do njih (jer su svi smešteni u jednoj kući na 1min od radnog mesta) da popijemo coffe i da se ne mrznem dok ne dodje sledeći bus (a to je bilo za nekih 45min.
Posle nekog premišljanja, reko' ajde.. što da ne ..
Odemo mi tako, skuvamo coffe i udjemo u priču.. On je nešto stariji (sad ima ja mislim 31god) ali ono, skontala sam da se razumemo u većini stvari..
I počne on meni neku misterioznu priču, kontajući da ja pojma nemam o tome.
Kao, tek sam stigla, on još to nikome nije rekao ali misli da bi meni mogao jer ima poverenja, ali ne zna, ovo ono..
Ja tu reko odmah - ako nisi siguran, onda mi bolje nemoj reći. Reko 'zajebi to što to mene sad zanima, ako ti misliš da je bolje da neke stvari ne pričaš, onda nemoj jer će to mene naterati da možda i ja počnem neku priču koju sam planirala sa nikim da ne delim iz odredjenih razloga..'.
Znala sam da se radi o nekoj gudri. Tačno sam znala.
Počne on tu meni priču.. Nije puno pričao.Sve je bilo jasno u 2-3 rečenice, a one su:
Ja sam uspešni apstinent zadnjih 7god. Bio sam intravenozni korisnik 10god i onda sam otišao u istituciju 'Milosrdni otac'. Pogledaj na netu, kad već ideš često, piše malo i o meni.'
Rekla sam mu da ga razumem jer sam i ja bila navučena na isto i 'uspešni sam apstinent' zadnjih recimo 1,5god.
Nisam planirala nikome to da spominjem, ali eto. Sa njim je krenula ta priča i bilo mi je kretenski da prećutim. U stvari, prosto nisam mogla da ćutim. Morala sam mu reći.
Srećom, nismo puno zalazili u detalje, morala sam na bus.
Planiram da ne dozvolim sebi da ulazim više ni u kakvu priču sa njim o tome iako me noćas opet zvao da svratim na coffe ako mi pobegne bus ..
Ne mogu ja to.. Sad mi ne treba na poslu priča o tome, niti neko ko će me gledati kao bivšeg zavisnika.. Treba mi normalna atmosfera, gde niko ne zna šta sam i kakva sam bila. Hoću da postanem nova osoba.
U duhu cele ove moje priče, evo vam izdvajam njegovu ispovest :
http://milosrdni-otac.com/index.php?opt ... &Itemid=39
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..