ocajna sam!!!!
Re: ocajna sam!!!!
Koka-kola ili koka nosi bela jaja?
^^
jel to zagonetka
xaxaxaxaxaxa...meni nije pomogao...Bogami jeste!
Evo zahvaljujem joj se...Tamara, hvala ti. 
Dala bih ti broj ali centar za narkomaniju ''Viktorija'' je možda malo daleko za tebe.
[/quote]
Au ,bas si mi ti reklama za "viktoriju" :rolleyes:
Jao boze,ovaj moj nije normalan i sutra to jest danas idemo da trcimo od ranog jutra ,nisam ja to zamisila bas tako svaki dan ,a bilo mi glupo da ga odbijem taman sad kad je tako lep i fin a opet treba da se budim u 7 da bi isla po nekim shumetinama a sad zbog njega moram da legnem da bi ustala...a ja rekla sto ne zoves " M i S" a on kaze ahahahahahaah umrla sam od smeha "Oni su mrtvi za mene" a to svaki put kaze ,svaki i onda sutradan naajbolji prijateeelji,ali smesno mi sto odrastao covek ,deluje na prvu loptu zrelo a tako kad nesto odvali i ti neki stavovi ko da ima 13 godina.tako sve fatalisticki i teatralno.
ali ovo za cimanje svakog jutra ,ja to moram da prekinem.
jel to zagonetka

xaxaxaxaxaxa...meni nije pomogao...Bogami jeste!

Dala bih ti broj ali centar za narkomaniju ''Viktorija'' je možda malo daleko za tebe.

Jao boze,ovaj moj nije normalan i sutra to jest danas idemo da trcimo od ranog jutra ,nisam ja to zamisila bas tako svaki dan ,a bilo mi glupo da ga odbijem taman sad kad je tako lep i fin a opet treba da se budim u 7 da bi isla po nekim shumetinama a sad zbog njega moram da legnem da bi ustala...a ja rekla sto ne zoves " M i S" a on kaze ahahahahahaah umrla sam od smeha "Oni su mrtvi za mene" a to svaki put kaze ,svaki i onda sutradan naajbolji prijateeelji,ali smesno mi sto odrastao covek ,deluje na prvu loptu zrelo a tako kad nesto odvali i ti neki stavovi ko da ima 13 godina.tako sve fatalisticki i teatralno.
ali ovo za cimanje svakog jutra ,ja to moram da prekinem.
elena91 wrote:^^
Reklama za Viktoriju?!

Elena nisam ja ovde da bih nešto reklammirala...ovde sam jer imam problem a ovde ima i onih koji hoće da pomognu i posavjetuju. Znaš, ja kad sam se suočila sa problemom forum mi nije bio jedino mjesto gdje sam došla da ga riješim. Od psihologa, socijalnih radnika, bivših ovisnika sa svima sam razgovarala. Pa na kraju sam našla i ovaj forum. Otvoren razgovor sa mojim vjerenikom je isto bitan. Ali to je moja stvar...nebitno. Ti ćeš sama znati šta je za tebe najbolje. I kako ćeš se postaviti. Ako vodiš elektronski dnevnik vodiš ga na nekom drugom mjestu (jer ovde mu nije mjesto), a ako pišeš ispovjest onda to možeš ovde (mada mi ne djeluje kao ispovjest). Eto...bez ljutnje jer nemaš razloga da napadaš nekog ko ti je dao savjet ili pročitao ono što si ti nakuckala.
Pozdrav.
BUDI NA ŽIVOTU!!!
Šmizla wrote:xaxaxaxaxaxa...meni nije pomogao...Bogami jeste!elena91 wrote: smizlo pa ne znam,daj mi broj tvog psihologa \psihijatra pa mozda i odem i ako tebi vidim nije pomogao ali ae da probam ,vredi pokusati ;PEvo zahvaljujem joj se...Tamara, hvala ti.

elena91 wrote:jbt kako me izvaliste a taman sam pomislila da necete provaliti da zapravo ja imam problem sa drogom kad ono...eto ti ga![]()
ma mislite sta hocete,ako ste vi srecni da mislite da sam luda ili narkomanka ili oba ,mislite to,meni ne smeta ni najmanjesmizlo pa ne znam,daj mi broj tvog psihologa \psihijatra pa mozda i odem i ako tebi vidim nije pomogao ali ae da probam ,vredi pokusati ;P
a ti smizlo ako ti se ne svidja ovo sto ja pisem nemoj brate mili da citas,imas ovde jos puno ocajnih zena ,devojaka i ostalih ,ne moras da citas ovo moje.Pa ne pisem ja ovo da bi ti citala i davala mi dijagonoze nego pisem samo i iskljucivo zbog SEBE I naravno da bi pomogla decku,ali zbog sebe u smisliu da mi je lakse nekako mnogo ne znam ni sama zasto ali kad ovako iskuckam sta osecam i kakva je situacija nego da drzim u sebi ,jer stvarno nisam navikla,ja kad god imam neki problem ,ja volim da ga ispircam drugaricama ,pa da ga onda resavamo a i tako samo kad pricam o tome mi bude momentalno odmah lakse i lepse ,kad cutim i drzim u sebi hocu da poludim.pogotovo mami moram da ispricam i onda nju smaram,pricam joj i meni lepo,ko i da nema problema ali sada...pa zena bi imala nervni slom da joj ispricam kako se ovaj moj ponasa i sta radi.odmah bi rekla bezi ,ne smes da se vidjas sa njim moze da te ubije,razbije u napadima ludila,sto naravno nije istina ali ona je tako malo sklona toj drami.
a danas ja ne verujem,sve je bilo lepo ,fino ,trcali smo to bas onako stvarno ja sam se nadala da cemo nesto bez veze medjutiim on mu ga je bas dao i posle na dorucak i sve lepo i romanticno medjutim on dobije sad popodne nervni slom,jaaao boze on ne moze da bude normalan 24h to je nemoguca misija.On kad ne bi u toku dana napravio neku frku on bi taj dan smatrao propalim.Uzas kako se posvadjao sa drugom i to stvarno bez ikakvog razloga,ali napade decka ,ja sam bila u shoku,izvredja ga,pa poceo da kidise na njega i to na javnom mestu koji blam ,svi gledaju jer se on dernja i nasrce ma strasno,stvarno me bila sramota.alii sa druge strane drago mi je zato sto ja sam misila da kad tako pocne da pickara drugove da je to zato sto se pre toga napucao sa necim ali sada znam aposolutno da nije jer nije otisao ni u wc znaci nije imao kad.a sto on obozava da to radi da tako pomahnita i to ne bira ni vreme ni mesto,kao da ih mrzi u sustini ,tako se ponasa prema njima i prica o njima pun mrznje i besa,uzas.to mi toliko neobicno ,jer sam ja navikla a i misila sam oduvek da muskarci ne mrze svoje drugove najbolje da su muska prijateljstva iskrena i cistaali on me je demantovao za sve pare,jer posle tog incidenta gde je on urlao,nasrtao ,vredjao bas onako ma ko budala neka,klosar najgori mene bilo sramota i posle kad smo se razisli od tih njegovih ,hvala bogu,on poceo da ih vredja i ogovara sa besom u ocima ,onako kad prica bas se vidi da ih prezire ,ja nisam mogla da verujem,to mi tako nekako bez veze,sta se onda druzi sa njima ako ih toliko mrzi i ima takvo mislenje o njima ,kakvo vec ima.pa poceo nesto da prica o porodici tog jednog i kaze umrla mu keva kad je bio mali i onda ee tu sam se vec mnogo razocarala u njega ali stvarno ,poceo da se smeje i kao da LIKUJE!! Ma glupo ovde da pishem to ali stvarno ko neki olos do kraja ,poceo da prica.Bas onako bezobrazno i zlo.Tu sam ja pocela da branim tog njegovog druga jer je preterao bas i on pocne onda da meni govori "sta ga branis,da se ne lozis na njega,a,a,a" priznaj,priznaj ,sad sam te uhvatio ahhahahahahahaha ma strasno.puko.ali mi smo se na kraju lepo rastali,nismo u svadji ,posle smo sve sredili i sve extra.ali to me nervira eto sad razmislajm sto odmah krece u napad neki ,sav je nekom gardu a ja to ne volim.to mi neko neuroticno ponasanje,a i to sto mu uopste nije problem da iz najboljeg raspolozenja predje u neku histeriju,ali bukvalno znaci sve extra,u full-u da coveku ne padne na pamet da bi mogao da pocne da histerise i besni ee on bas tad mora,ko grom iz vedra neba.ali ovako kad gledam nas odnos mi se stvarno lepo slazemo i razumemo,sem sto ja sad ovo ponasanje uopste ne razumem.i ako sam ja skroz drugi tip od njega ,ja se sa mojim drugaricama u zivotu nisam posvadjala a on bi ja mislim kad bi znao da nece da ide u zatvor posle toga,kad bi nastala neka anarhija od bi sve svoje drugove pobio koliko ih voli :rolleyes: to i sam mi je rekao danas par puta.a licemeran je sto se toga tice.uzas.
Napravi razmak nekad. Savet,za lakse citanje.Onoo,pasus uvucen....
Nego zasto ne pitas njegove prijatelje sta je sa njim?
A,mozda ti je to najlakse ili Florens Najtingel sindrom je i tebe zahvatio.
p.s. "Viktorija" je odlicna,smo konstatujem. Sigurno je tako. Cinjenica,fakat....dokazano(na zalost nena meni,ali sam video svojim ocima.......nije ni vazno!
Pozdravljam te!
malic wrote:
Napravi razmak nekad. Savet,za lakse citanje.Onoo,pasus uvucen....
Nego zasto ne pitas njegove prijatelje sta je sa njim?
A,mozda ti je to najlakse ili Florens Najtingel sindrom je i tebe zahvatio.
p.s. "Viktorija" je odlicna,smo konstatujem. Sigurno je tako. Cinjenica,fakat....dokazano(na zalost nena meni,ali sam video svojim ocima.......nije ni vazno!
Pozdravljam te!
Nema ona taj sindrom, to si konstatovao meni.

''Viktorija'' je ok. Ono što je meni bilo potrebo sam dobila kod njih.
BUDI NA ŽIVOTU!!!
Prvo izvini ako sam nesto lose rekao,razlicto shvatanje nekog pojma. Ne mislim da sam ja u pravu,da se razumemo!
A,i ne smeta mi taj fazon nego se on tesko moze primeniti kod mnogih. Trud,muka,zapostavljanje sebe...bla bla... moja pokojna zena,koja se nije drogirala nikako..
Osnova posya je trebala da bude da nekada u tekstu stisne i enter,ili da nekako odvoji,lakse za citanje.
Ovo ne bih ni pomenuo,ko sam ja da lektorisem(to je posao moje majke),vec i ja ima taj problem dok pisem. Bilo da je analogno ili digitalno. Pa,usput i sebe podsecam.
Sve najbolje vam zelim iskreno.
A,i ne smeta mi taj fazon nego se on tesko moze primeniti kod mnogih. Trud,muka,zapostavljanje sebe...bla bla... moja pokojna zena,koja se nije drogirala nikako..
Osnova posya je trebala da bude da nekada u tekstu stisne i enter,ili da nekako odvoji,lakse za citanje.
Ovo ne bih ni pomenuo,ko sam ja da lektorisem(to je posao moje majke),vec i ja ima taj problem dok pisem. Bilo da je analogno ili digitalno. Pa,usput i sebe podsecam.
Sve najbolje vam zelim iskreno.
Smizlo,ti kad si sve to preduzela predpostavljam da je tvoj decko\verenik vec bio u celoj prici sa drogom i to bas,ali poenta je sto ovaj moj ....pa ja njemu jos nista nisam dokazala ama bas nista! Eee sad ili je on profi u sakrivanju dokaza ili ja ne gledam dovoljno i ne pazim ili oba hihi,a mozda se prosto i ne drogira.Ali da se ponasa tako-ponasa se!Ja sa njim otvoreno o tome ne mogu da pricam,ti ne bi verovala kako on reaguje na SPOMEN droge,pa pisala sam ja to ovde ,on poludi ,pocne da histerise,da vredja ljude,da govori neke najstrasnije stvari...tako da ga slusas pomisio bi covek da je najveci protivnik droge na svetu.Borac za suzbijanje narkomanije ,medjutim njegova sestra mi je par puta rekla ,u stvari ona kad god ja pocnem da joj pricam sta on radi ona prebacuje loptu na travu mada posle mu doda jos par poroka
ako je na travi mene realno bas i briga to moze ,a i nisam mu ja mama na kraju krajeva.Niti zelim da imam takav odnos sa njim,tako da ne mogu ja da ga uzmem za rucicu i da ga vodim po ordinacijama.
Ali opet ovo me straaasno nervira i nekako mi smeta,stoji mi kao mac iznad glave,sta je ,sta je u pitanju..
Malic,evo specijalno za tebe enter
Mislila sam da ovde nema lektora ali ako ima dece lektora pazicu ,mami mi
kakav je to sindrom,ovo Florens Najtingel sindrom ....jel to kao preterana zabrinutost ,nesto na tu foru?pa ne bih rekla da ja to imam,jer sam pocela da se brinem kad su stvarno stvari izmakle kontroli ,znaci nije da fantaziram niti ista slicno,on se ponasa MAXIMALNO NENORMALNO i tek kada su ti njegovi napadi uzeli maha ja sam pocela da se pitam sta je,a bilo bi bolje da sam odmah kad sam videla da se nesto desava nesto i preduzela! Pa svako normalan bi se zabrinuo i pocelo to malo da ga nervira i prosto mi smeta taj neki osecaj ...da se to desava mom decku.Nervira me...
A sto se drugova tice,nema sanse da ih pitam.jer im ne verujem toliko,mislim pitala sam ja nesto saokolo i naokolo ali uvijeno onako sve sa masnicom ,ne direktno jer oni ce odmah njemu sve preneti to 100 odsto ,pa znam ja kako to funkcionise,pa ko sto bi moje drugarice odmah meni.
Znaci nemam poverenja u njih da bi pricali sa njima o tako necemu ozbiljnom.
Jaao a ne znam sta da radim,ja kao i da odbijam nesto da preduzmem.sto se tice njega on je danas bio extraaa i bas sam sto se toga tice zadovoljna,znaci nije bilo excesa ,nicega... jeeeeeeee:)
Ma ne daj boze sad da prolupa ,to ne dolazi u obzir,zato sad i nemam nameru da pitam drugove niti ista slicno,da radim test..necu nista da talasam ..jer necu da krene luud na put,pa da mi tamo jebe mamicu svojim histerijama a bicu upucena na njega 24h.Ja ovako kad me smori kad pocne sa tim svojim bubicama ,ja lepo kazem jaao moram da zavrsim ovo ,moram da zavrsim ono i odem ali tamo nece biti toga.

Ali opet ovo me straaasno nervira i nekako mi smeta,stoji mi kao mac iznad glave,sta je ,sta je u pitanju..
Malic,evo specijalno za tebe enter

Mislila sam da ovde nema lektora ali ako ima dece lektora pazicu ,mami mi

kakav je to sindrom,ovo Florens Najtingel sindrom ....jel to kao preterana zabrinutost ,nesto na tu foru?pa ne bih rekla da ja to imam,jer sam pocela da se brinem kad su stvarno stvari izmakle kontroli ,znaci nije da fantaziram niti ista slicno,on se ponasa MAXIMALNO NENORMALNO i tek kada su ti njegovi napadi uzeli maha ja sam pocela da se pitam sta je,a bilo bi bolje da sam odmah kad sam videla da se nesto desava nesto i preduzela! Pa svako normalan bi se zabrinuo i pocelo to malo da ga nervira i prosto mi smeta taj neki osecaj ...da se to desava mom decku.Nervira me...
A sto se drugova tice,nema sanse da ih pitam.jer im ne verujem toliko,mislim pitala sam ja nesto saokolo i naokolo ali uvijeno onako sve sa masnicom ,ne direktno jer oni ce odmah njemu sve preneti to 100 odsto ,pa znam ja kako to funkcionise,pa ko sto bi moje drugarice odmah meni.
Znaci nemam poverenja u njih da bi pricali sa njima o tako necemu ozbiljnom.
Jaao a ne znam sta da radim,ja kao i da odbijam nesto da preduzmem.sto se tice njega on je danas bio extraaa i bas sam sto se toga tice zadovoljna,znaci nije bilo excesa ,nicega... jeeeeeeee:)
Ma ne daj boze sad da prolupa ,to ne dolazi u obzir,zato sad i nemam nameru da pitam drugove niti ista slicno,da radim test..necu nista da talasam ..jer necu da krene luud na put,pa da mi tamo jebe mamicu svojim histerijama a bicu upucena na njega 24h.Ja ovako kad me smori kad pocne sa tim svojim bubicama ,ja lepo kazem jaao moram da zavrsim ovo ,moram da zavrsim ono i odem ali tamo nece biti toga.
-
Elena,
zbog tvog vlastitog mira, trebala bi pronači način da saznaš zašto je on takav kakav jest..Kad je dvoje ljudi u vezi, to podrazumijeva ljubav,povjerenje i iskrenost...(i naravno , još mnogo,mnogo toga...)
Čitam što pišeš..i ne vidim razlog zbog kojeg ti s njim ne možeš iskreno i bez zadrške razgovarati..Ok. on ima svoje faze "ludila" i tada nije trenutak..Onda on ima faze kada je "extra" , ali za tebe niti to nije trenutak..jer ne želiš kvariti lijepe momente koje povodite zajedno....Vi se volite, lijepo vam je zajedno, ali ti s njim ne možeš iskreno razgovarati...nešto tu ne štima...Pogotovo jer se radi o vašoj zajedničkoj budućnosti...Tih tisuću "zašto" treba svojih tisuću "zato" i zato je na tebi da odlučiš kako će vaša budućnost izgledati...; a ako ti svoje strahove i sumnje ne možeš podijeliti s njim..onda ta veza i nije ono što bi trebala biti..(ispravi me ako griješim)..
Meni je ovdje netko preporučio (Zeleni) da sa dečkom budem apsolutno transparentna,providna..da kažem sve što mi je na duši...i tebi to toplo preporučam..jer češ samo tako nači mir i nečeš živjeti za poneke "ukradene" trenutke sreće kad je on (kao) extra...sve je na tebi...Istina ponekad boli..ali je ona jedini pravi i ispravni put ka sreći..
pozdrav!
zbog tvog vlastitog mira, trebala bi pronači način da saznaš zašto je on takav kakav jest..Kad je dvoje ljudi u vezi, to podrazumijeva ljubav,povjerenje i iskrenost...(i naravno , još mnogo,mnogo toga...)
Čitam što pišeš..i ne vidim razlog zbog kojeg ti s njim ne možeš iskreno i bez zadrške razgovarati..Ok. on ima svoje faze "ludila" i tada nije trenutak..Onda on ima faze kada je "extra" , ali za tebe niti to nije trenutak..jer ne želiš kvariti lijepe momente koje povodite zajedno....Vi se volite, lijepo vam je zajedno, ali ti s njim ne možeš iskreno razgovarati...nešto tu ne štima...Pogotovo jer se radi o vašoj zajedničkoj budućnosti...Tih tisuću "zašto" treba svojih tisuću "zato" i zato je na tebi da odlučiš kako će vaša budućnost izgledati...; a ako ti svoje strahove i sumnje ne možeš podijeliti s njim..onda ta veza i nije ono što bi trebala biti..(ispravi me ako griješim)..
Meni je ovdje netko preporučio (Zeleni) da sa dečkom budem apsolutno transparentna,providna..da kažem sve što mi je na duši...i tebi to toplo preporučam..jer češ samo tako nači mir i nečeš živjeti za poneke "ukradene" trenutke sreće kad je on (kao) extra...sve je na tebi...Istina ponekad boli..ali je ona jedini pravi i ispravni put ka sreći..
pozdrav!
don t worry, be happy!!
warrior,ma ja sam stvarno pokusavala da pricamo ko ljudi ,normalno ,medjutim ti ne mozes da zamislis kako to na kraju ispadne...uuuuuu to bude haos,ima dva moguca scenarija i on to tako lepo vrti ,prvi mu je da pocne da mi prica neke price o njegovom teskom zivotu ,a ja stvarno ne vidim gde je njegov zivot tezak ali ae neka mu bude ako voli da dozivljava tako svoj zivot ,neka ga dozivljava.Pocne da mi prica ali to mi bude taako smesno i ja pucam od smeha pa se on i naljuti na mene ali smesno mi je zato sto pocne uvek istu pricu i kao ti kaaad bi znaala,sve tako na tu foru,neka tajanstvenost ,diskrecija ,pitaj boga sta je,Znaci ima taj scenarijo gde on kao da hoce da ga ja sazaljevam iliti ne znam ti sta,mada tako samo skrene temu ,cak i zaplace zivota mi moga,ma ja lepo kazem,ko na filmu.znaci to je jedna opcija gde on govori ne znas ti kako je meni,sta ja trpim i to sve onako teatralno ko u pozoristu.A inace voli tako da mu ga da,ali meni je to i slaaatko,ali neki put
A druga opcija je kad ja zapocnem tu temu da pocne da histerise i besni i baca stvari.luuud covek.
Ma kad se samo setim to kad sam ga pitala DA LI SI SE NADROGIRAO....uuuu evo sad kad se setim nije mi dobro ,kroz suze je tada poceo da se dernja IZLAZII NAPOLJE,DA TE VISE NE VIDIM ,NAAAPOLJEEEEE!Za srce si me ujela,bolje da si mi samar lupila ma cela zgrada se tresla,ja to ne mogu recima da opisem koliko je to bilo scandalozno.
Ali on je posle odmah zvao ,molio,kumio i brzo smo se pomirili.Tako-reci odmah.
Ali ono sto jeste najveci problem je upravo to sto si ti rekla ,mi ne mozemo da pricamo ko ljudi.to obicno ispadne neka frka,haos,luudilo.Dobro ne kazem ja za sebe da sam idelana devojka i ja njega zajebavam,recimo trcim stalno kuci aahahahah kao neka razmazena klinkica pa mi on to stalno natrljava na nos,sto necu da se preselim kod njega sto ovo-sto ono znaci ima jos toga ,ali ne moze da se poredi sa ovim njegovim oscilacijama.
uuuuuu ali kako sam samo danas LJUTAAAA NA NJEGA1!
mnoogoo.Uopste ga ne volim danas.
Uspela sam da ga se resim jutros,hvaala bogu,za ono trcanje,ne mogu jbt svaki dan,dosadno mi to,a on se bas navukao pa sam morala da presecem.Mislim nije mi dosadno ,bude nam lepo on se bas trudi da se lepo provedem ali brate u 7 sati ,kao da idem da hranim kokoske,i tako sam presekla to jer je on ne znam mislio da cemo tako dozivotno.Medjutim on se tu naljuti na mene a vi ne mozete da verujete da odrasli tip moze da bude tolikooo razmazen,kao neka bebica ,ljuti se sto necu sa njim,pa mi prebacuje .Ali dobro to me nije mnogo tangiralo medjtuim ahahahahahah ono sto sledi je Ohhhhh my god.... ccc
U nekih 10 sati ,ja posle 3 dana spavam ko covek on me zove BUDI ME I ono njegovo standardno ko pusten sa lanca,manijak i dernja se na telefon,ali kad kazem dernja se to je neko dernjanje u histeriji ,Neko na granici infarkta i nervnog sloma i kaze mi
"VIDEEEO SAM TEEE!! STO NISI STALA KAD SAM TE ZVAO,GDE SI KRENULA!!!!!"VIDEO SAM TE,ZABILA SI MI NOZ U SRCEEE" OMG ja ne verujem uuu kako sam besna bila,sad me proslo ima srece sto mene odmah prodje inace ne znam osobu koja ga za to ne bi oterala u 3 lepe ZAUVEK.I tu mi prekine vezu,pa zove ponovo i opet tako nesto lupeta,znaci najstrrasnije ,ja nisam mogla da dodjem do reci.A ja lezim u krevetu,gde je mogao da me vidi ccc uzas.
i posle ovo je stvarno ko naucna fantastika posle 15 minuta a inace tako me zvao iz 10 puta izdernja se pa prekine vezu hahahahahaha bolest....video me,bozee sacuvaj,a malo sam se i zabrinula mislim se u sebi jbt pocelo da mu se sad i prividja,halucinacije ..ali posle 15 minuta zove i IZVINJAVA SE i opet ono njegovo LJubaviii izvini,ljubavi jel mi oprastas,ja sad tu krenem na njega ,da se derem i ljutim ..i tako ,na kraju smo se pomirili ahahahahahahah i ja sam majke mi luda,bas smo se lepo nasli ,ali sta cu brzo me prodje ja ne mogu da se ljutim duze od sat vremena.
jaao warrior pa ne znam,kazem ti MI NE MOZEMO DA RAZGOVARAMO NORMALNO! to je poenta,svega.

A druga opcija je kad ja zapocnem tu temu da pocne da histerise i besni i baca stvari.luuud covek.
Ma kad se samo setim to kad sam ga pitala DA LI SI SE NADROGIRAO....uuuu evo sad kad se setim nije mi dobro ,kroz suze je tada poceo da se dernja IZLAZII NAPOLJE,DA TE VISE NE VIDIM ,NAAAPOLJEEEEE!Za srce si me ujela,bolje da si mi samar lupila ma cela zgrada se tresla,ja to ne mogu recima da opisem koliko je to bilo scandalozno.
Ali on je posle odmah zvao ,molio,kumio i brzo smo se pomirili.Tako-reci odmah.
Ali ono sto jeste najveci problem je upravo to sto si ti rekla ,mi ne mozemo da pricamo ko ljudi.to obicno ispadne neka frka,haos,luudilo.Dobro ne kazem ja za sebe da sam idelana devojka i ja njega zajebavam,recimo trcim stalno kuci aahahahah kao neka razmazena klinkica pa mi on to stalno natrljava na nos,sto necu da se preselim kod njega sto ovo-sto ono znaci ima jos toga ,ali ne moze da se poredi sa ovim njegovim oscilacijama.
uuuuuu ali kako sam samo danas LJUTAAAA NA NJEGA1!
mnoogoo.Uopste ga ne volim danas.
Uspela sam da ga se resim jutros,hvaala bogu,za ono trcanje,ne mogu jbt svaki dan,dosadno mi to,a on se bas navukao pa sam morala da presecem.Mislim nije mi dosadno ,bude nam lepo on se bas trudi da se lepo provedem ali brate u 7 sati ,kao da idem da hranim kokoske,i tako sam presekla to jer je on ne znam mislio da cemo tako dozivotno.Medjutim on se tu naljuti na mene a vi ne mozete da verujete da odrasli tip moze da bude tolikooo razmazen,kao neka bebica ,ljuti se sto necu sa njim,pa mi prebacuje .Ali dobro to me nije mnogo tangiralo medjtuim ahahahahahah ono sto sledi je Ohhhhh my god.... ccc
U nekih 10 sati ,ja posle 3 dana spavam ko covek on me zove BUDI ME I ono njegovo standardno ko pusten sa lanca,manijak i dernja se na telefon,ali kad kazem dernja se to je neko dernjanje u histeriji ,Neko na granici infarkta i nervnog sloma i kaze mi
"VIDEEEO SAM TEEE!! STO NISI STALA KAD SAM TE ZVAO,GDE SI KRENULA!!!!!"VIDEO SAM TE,ZABILA SI MI NOZ U SRCEEE" OMG ja ne verujem uuu kako sam besna bila,sad me proslo ima srece sto mene odmah prodje inace ne znam osobu koja ga za to ne bi oterala u 3 lepe ZAUVEK.I tu mi prekine vezu,pa zove ponovo i opet tako nesto lupeta,znaci najstrrasnije ,ja nisam mogla da dodjem do reci.A ja lezim u krevetu,gde je mogao da me vidi ccc uzas.
i posle ovo je stvarno ko naucna fantastika posle 15 minuta a inace tako me zvao iz 10 puta izdernja se pa prekine vezu hahahahahaha bolest....video me,bozee sacuvaj,a malo sam se i zabrinula mislim se u sebi jbt pocelo da mu se sad i prividja,halucinacije ..ali posle 15 minuta zove i IZVINJAVA SE i opet ono njegovo LJubaviii izvini,ljubavi jel mi oprastas,ja sad tu krenem na njega ,da se derem i ljutim ..i tako ,na kraju smo se pomirili ahahahahahahah i ja sam majke mi luda,bas smo se lepo nasli ,ali sta cu brzo me prodje ja ne mogu da se ljutim duze od sat vremena.
jaao warrior pa ne znam,kazem ti MI NE MOZEMO DA RAZGOVARAMO NORMALNO! to je poenta,svega.