thc

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Luna

Post by Luna »

pa ne znam....
ima i ti dobrih doktora....Pa kako se ostali lijece??
ako treba u HR da odes...idi! Nadji malo snage i iskopaj se iz toga...
u americi i aziji bilo gdje,...kad covjek nesto zeli on ce to i ostvariti.
a ti si pametan momak...jaka licnost...mozes ti to.
Samo glavu gore i zaleti se i uspjeces.
Ovako se samo sjebajes a vrijeme prolazi....ovako barem mozes reci a dao sam sve od sebe.
Pa valjda neko od raje ima dobrog doktora kog ti mogu preporuciti.....pa gdje god da je....
Fanatik

Post by Fanatik »

Ama sad ti pricam, mentalitet Balkanaca i odnos prema populaciji ovisnika je na uzasnom nivou.To nije samo kod nas to je i u Srbiji,HR,jedino u Sloveniji je mrak ali ko ce tamo ici ba.Ma ne pada mi na pamet da idem negdje po ordinacijama da se j..em.Necu sviju mi pa 3 godine mi prođe u obilasku ordinacija,doktora i kojekakvih travara.Ne mogu vise, kaze doktor da ce to sa vremenom proći, evo ja cekam 2 godine ali nista ba.Ne bi volio da popizdim.
Luna

Post by Luna »

pa tvoj PTSS nema veze sa drogom ba....to je jos od prije...ne moras tome pristupati kao ovisnik. Ne mjenja stvar,,,,Ti ne sanjas drogu nego traumaticne dogadjaje iz proslosti.....
odes kao OMAR a ne kao bivsi ovisnik....to ti pricam
Ni ja ba nigdje ne govorim da sam nekadasnji ovisnik....osim na mjestima prikladnim za to....tuzno je to. ali sta ces-primitivizam......
Fanatik

Post by Fanatik »

Evo vjerovala ti meni ili ne, otisao sam kod doktora.Ponijeo sam fino knjizicu i odmah me covjek primio.I vidi sam ove scene luno, odem kod doktora i sjednem i pocnem da pricam , tako i tako, i covjek me fino saslusa i dodouse mlad dpktor pravo ima negdje oko 35 godina.I na kraju covjek otvori knjizicu i OSTA NIJEM.Otvorenih usta tako je sjedio nekih 20 sec.,kad meni kaze Omare bolan znas li ko sam ja.Ja mu išaretim jok ne znam, pa od teta Dalice ( TATINE RODICE SIN) hhahah, moj rođak ali drugo koljeno.Eh svasta, i tako covjek mi napisa recept OXETIN , neki anti-depresiv i kaze da mu treba nekih 3-4 hefte da proradi.Jojjj , hajde i to da proban ali cisto sunjam.
Ramona

Post by Ramona »

O svašta, kako si naletija na rođu: nego brate ti doktori samo ti načrčkaju neke tablete i misle da su tim sve riješili. Ako si malko nervozan daju ti apaurine i tu klasu, ako vide da si baš dlu daju ti haldol i tu klasu, i eto ti na
Fanatik

Post by Fanatik »

Ma znam ,ali ko ce ba cekati mjesec dana da proradi anti-depresiv i ko zna hoceli imati ucinka za ove moje snove.Ja nema sta nisam probao ali nista , hajd dobro nista mi ne košta da i ovo probam ali brate mili puno je to za cekat.
Ramona

Post by Ramona »

Ti bi triba stari možda na hipnozu, ali ko će dat starog iskusnog psihijatra koji to radi (ne hipnotizera - šoumena)
Fanatik

Post by Fanatik »

Ja bi bio najsretniji čovjek kada bi se rijesio marihuane i to sam rekao 100 puta.Majke mi, pa ovo ide u nedogled.A Ramona ja fakat ne mogu vise da idem od doktora do doktora.
Vatra se ugasila i postala je dim,
droga me je uništila učinila me zlim!!!!
Ramona

Post by Ramona »

Ma lako za travulju, ja o snovima govorim, a hipnozom protiv dima hehee, ne znam baš ...
Luna

Post by Luna »

neka...dobro je.....probaj ko sto kazes. Sve si probao pa eto....Mislim, rodjak ti je ipak-ne bi ti predlozio nesto loshe jel? Zato kontam......
ma neka si.....jebi ga....vidis da sve ima svoje. Ja vjerujem da se sve desi s razlogom-eto i ti si a razlogom otisao bas taj dan bad kod tog doktora i eto ti.....
zelim ti sve najbolje dragi moj Omare
Locked