pa ne znam....
ima i ti dobrih doktora....Pa kako se ostali lijece??
ako treba u HR da odes...idi! Nadji malo snage i iskopaj se iz toga...
u americi i aziji bilo gdje,...kad covjek nesto zeli on ce to i ostvariti.
a ti si pametan momak...jaka licnost...mozes ti to.
Samo glavu gore i zaleti se i uspjeces.
Ovako se samo sjebajes a vrijeme prolazi....ovako barem mozes reci a dao sam sve od sebe.
Pa valjda neko od raje ima dobrog doktora kog ti mogu preporuciti.....pa gdje god da je....
thc
Moderator: sanela
Ama sad ti pricam, mentalitet Balkanaca i odnos prema populaciji ovisnika je na uzasnom nivou.To nije samo kod nas to je i u Srbiji,HR,jedino u Sloveniji je mrak ali ko ce tamo ici ba.Ma ne pada mi na pamet da idem negdje po ordinacijama da se j..em.Necu sviju mi pa 3 godine mi prođe u obilasku ordinacija,doktora i kojekakvih travara.Ne mogu vise, kaze doktor da ce to sa vremenom proći, evo ja cekam 2 godine ali nista ba.Ne bi volio da popizdim.
pa tvoj PTSS nema veze sa drogom ba....to je jos od prije...ne moras tome pristupati kao ovisnik. Ne mjenja stvar,,,,Ti ne sanjas drogu nego traumaticne dogadjaje iz proslosti.....
odes kao OMAR a ne kao bivsi ovisnik....to ti pricam
Ni ja ba nigdje ne govorim da sam nekadasnji ovisnik....osim na mjestima prikladnim za to....tuzno je to. ali sta ces-primitivizam......
odes kao OMAR a ne kao bivsi ovisnik....to ti pricam
Ni ja ba nigdje ne govorim da sam nekadasnji ovisnik....osim na mjestima prikladnim za to....tuzno je to. ali sta ces-primitivizam......
Evo vjerovala ti meni ili ne, otisao sam kod doktora.Ponijeo sam fino knjizicu i odmah me covjek primio.I vidi sam ove scene luno, odem kod doktora i sjednem i pocnem da pricam , tako i tako, i covjek me fino saslusa i dodouse mlad dpktor pravo ima negdje oko 35 godina.I na kraju covjek otvori knjizicu i OSTA NIJEM.Otvorenih usta tako je sjedio nekih 20 sec.,kad meni kaze Omare bolan znas li ko sam ja.Ja mu išaretim jok ne znam, pa od teta Dalice ( TATINE RODICE SIN) hhahah, moj rođak ali drugo koljeno.Eh svasta, i tako covjek mi napisa recept OXETIN , neki anti-depresiv i kaze da mu treba nekih 3-4 hefte da proradi.Jojjj , hajde i to da proban ali cisto sunjam.
neka...dobro je.....probaj ko sto kazes. Sve si probao pa eto....Mislim, rodjak ti je ipak-ne bi ti predlozio nesto loshe jel? Zato kontam......
ma neka si.....jebi ga....vidis da sve ima svoje. Ja vjerujem da se sve desi s razlogom-eto i ti si a razlogom otisao bas taj dan bad kod tog doktora i eto ti.....
zelim ti sve najbolje dragi moj Omare
ma neka si.....jebi ga....vidis da sve ima svoje. Ja vjerujem da se sve desi s razlogom-eto i ti si a razlogom otisao bas taj dan bad kod tog doktora i eto ti.....
zelim ti sve najbolje dragi moj Omare