Sta ima? Job? Zicer! sad ce te cure smekati ko bletave samo za koju lijepu rijec u Zeitungu a nama ces ovdje reci sve ono iza paravana sta ne smijes o novine npr. neke peinliche situacije, komicne scene itd.
Super, drago mi je zbog tebe! :smt058 eto ti cmoka
Nego, ovo sto pises ti je isto kao i kod mene, broj promijenila i otkad se rijetko kad desi da zvoni, ponekad se cak i iznenadim i zacudim kad vidim da moj handy zvoni. Imam ga samo za moje zvanje, budjenje ujutro i poruke s mamom, i da moj knjigovodja me redovito zove pocetkom mjeseca kad dolazi tu hehe

hehehe, ali, stvarno tako ja to dozivljavam, napravili smo veliko ciscenje. Nemam ni ja ni jednog prijatelja trenutno, ni prijateljicu za kavu. Imam ljude koji dodju tu u ducan i sa kojima sam ok ali od svih nj9h mogu jednu osobu nazvati recimo good freund i nazvati ga samo da ga cujem ili pomoci mu u necemu itd. Jedino me brat moze nazvati, mama ili netko vezano za job. Sve ostalo ce doci po malo na svoje.
by the way, ja sam bila na onoj stranici ali nisam primijetila nikog s bradom? Mozda onaj sasvim na dnu? Ako si taj, nisam bas vidjela bradu? nemam pojma, htjela sam te vidjet i znati jer si mi ok pa nisam sure kako zapravo izgledas