JOS SAMO NIJEDNOM

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

narcohimno

Re: JOS SAMO NIJEDNOM

Post by narcohimno »

to sto je moj otac tih i smiren covek moja majka nadoknadjuje za oboje tako da od njene dernjave i klimaktericnog doba mene konstantno podilazi jeza.a od calovog cutanja jos i vise.
Modesty

Post by Modesty »

Joj druže pa ti si još opterećen time a vjerujem da oni već odavno spavaju.......opusti se malo,ništa ne možeš promjenit osim svoje budućnosti.
narcohimno

Post by narcohimno »

ma ja sam mislio na generalno stanje koje vlada u mojoj kuci mod a ne na ovu situaciju...
Baba Naca

Post by Baba Naca »

Cestitam na polozenim ispitima!!!
Bbbrrraaavvvooo, pa, eto nesto i lepo pored svih sr...
Ljubi Baba!
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
igra bez granica

Post by igra bez granica »

pa gde si ti Naco nema te danima, vec sam se zabrinuo za tebe
Modesty

Post by Modesty »

narcohimno wrote:ma ja sam mislio na generalno stanje koje vlada u mojoj kuci mod a ne na ovu situaciju...
Ok prijatelju,stoji da te sve to uznemirava i da ti otežava več tešku situaciju ali mislim da je krajnje vrijeme da i ti nešto konkretno poradiš na tome a ne da očekuješ da se oni promjene jer nisu takvi bez razloga i da su loši ljudi i da ti ne žele dobro....do sad bi te izbacili iz kuće...dakle zavrni malo rukaviće i ozbiljnije poradi na sebi.
Baba Naca

Post by Baba Naca »

Ma, tu sam Igrice, citam vas, nego pisem nesto, pa nemam bas puno vremena.
SVE VAS VOLIM!
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
YugoStar

Post by YugoStar »

'de si drug?! Nije me bilo pa reko' da se javim i pozdravim.Ovim putem bih pozdravio i svu nazocnu gospodu,da ne zujim od jednog do drugog,a i da nekoga ne zaboravim.Veliki pozdrav i za Narcove roditelje,kojima bih se,ovako javno zahvalio sto Narco postoji !
rajouno

Post by rajouno »

Mislim da su i oni bas presretni sto ga imaju,posebno u zadnja 2 dana :-D :-D
hehe ,sta ima baksuzce? :D
PER ASPERA AD ASTRA...
narcohimno

Post by narcohimno »

morao sam tri puta da procitam tvoj post yugo jer nisam mogao da poverujem u sadrzaj.zahvaljujes mojim roditeljima sto ja postojim???cime sam ja zasluzio kod tebe da mi je znati ali ja im sigurno ne zahvaljujem sto postojim...kako god,hvala ti za ove reci.
rajouno ima nesto novo.ma koliko mrzeo pandure,moram priznati da su ispali ovaj put efikasni.nasli su lika kod nekog auto limara,uporedili farbu i to je to.znam tog lika,u pitanju je neki klinjo koji je tek polozio i verovatno bio odvaljen od alkohola...bitno je to da su se odnosi izgladili izmedju mene i cala,mada i dalje tvrdi da sam baksuz i potpuno je u pravu.pozdrav
Post Reply