JOS SAMO NIJEDNOM
Moderator: sanela
Re: JOS SAMO NIJEDNOM
to sto je moj otac tih i smiren covek moja majka nadoknadjuje za oboje tako da od njene dernjave i klimaktericnog doba mene konstantno podilazi jeza.a od calovog cutanja jos i vise.
Joj druže pa ti si još opterećen time a vjerujem da oni već odavno spavaju.......opusti se malo,ništa ne možeš promjenit osim svoje budućnosti.
ma ja sam mislio na generalno stanje koje vlada u mojoj kuci mod a ne na ovu situaciju...
Cestitam na polozenim ispitima!!!
Bbbrrraaavvvooo, pa, eto nesto i lepo pored svih sr...
Ljubi Baba!
Bbbrrraaavvvooo, pa, eto nesto i lepo pored svih sr...
Ljubi Baba!
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
-
pa gde si ti Naco nema te danima, vec sam se zabrinuo za tebe
Ok prijatelju,stoji da te sve to uznemirava i da ti otežava več tešku situaciju ali mislim da je krajnje vrijeme da i ti nešto konkretno poradiš na tome a ne da očekuješ da se oni promjene jer nisu takvi bez razloga i da su loši ljudi i da ti ne žele dobro....do sad bi te izbacili iz kuće...dakle zavrni malo rukaviće i ozbiljnije poradi na sebi.narcohimno wrote:ma ja sam mislio na generalno stanje koje vlada u mojoj kuci mod a ne na ovu situaciju...
Ma, tu sam Igrice, citam vas, nego pisem nesto, pa nemam bas puno vremena.
SVE VAS VOLIM!
SVE VAS VOLIM!
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
'de si drug?! Nije me bilo pa reko' da se javim i pozdravim.Ovim putem bih pozdravio i svu nazocnu gospodu,da ne zujim od jednog do drugog,a i da nekoga ne zaboravim.Veliki pozdrav i za Narcove roditelje,kojima bih se,ovako javno zahvalio sto Narco postoji !
Mislim da su i oni bas presretni sto ga imaju,posebno u zadnja 2 dana
hehe ,sta ima baksuzce?

hehe ,sta ima baksuzce?

PER ASPERA AD ASTRA...
morao sam tri puta da procitam tvoj post yugo jer nisam mogao da poverujem u sadrzaj.zahvaljujes mojim roditeljima sto ja postojim???cime sam ja zasluzio kod tebe da mi je znati ali ja im sigurno ne zahvaljujem sto postojim...kako god,hvala ti za ove reci.
rajouno ima nesto novo.ma koliko mrzeo pandure,moram priznati da su ispali ovaj put efikasni.nasli su lika kod nekog auto limara,uporedili farbu i to je to.znam tog lika,u pitanju je neki klinjo koji je tek polozio i verovatno bio odvaljen od alkohola...bitno je to da su se odnosi izgladili izmedju mene i cala,mada i dalje tvrdi da sam baksuz i potpuno je u pravu.pozdrav
rajouno ima nesto novo.ma koliko mrzeo pandure,moram priznati da su ispali ovaj put efikasni.nasli su lika kod nekog auto limara,uporedili farbu i to je to.znam tog lika,u pitanju je neki klinjo koji je tek polozio i verovatno bio odvaljen od alkohola...bitno je to da su se odnosi izgladili izmedju mene i cala,mada i dalje tvrdi da sam baksuz i potpuno je u pravu.pozdrav