Vaša iskustva, pitanja u vezi sa terapijom "održavanja" - metadon, buprenorphine... Pišite ovdje o svojoj borbi sa ovisnošću, svakodnevnim iskušenjima i problemima s kojima se suočavate.
Jurke wrote: ↑Thu Aug 15, 2019 11:29 am
Ističe mi odmor pa sam u depri i bez skidanja hehe
Kako si mi ti, oporavljaš?
Sad ce ponovo noge da bole hahaha
Ide mi dobro sad, nije skroz,ali ne mogu da se zalim,osecam da sam malo bolje, mada imam padove u naletima,ali izguracu
Nabavio sam magnezijum u šumećim tabletama, a i u kesicama nekim sa b vitaminima, a pogledaću u apoteci i taj magnezijum Hlorid. Jel njega piješ mićana? ... Gledah na netu i naidjoh da se catapresan moze naručiti i preko neta bez recepta... Sada mi se odmor završava i taman je vreme da se misli o smanjivanju doze...
Last edited by Jurke on Thu Aug 15, 2019 11:37 am, edited 1 time in total.
Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave....
Jurke wrote: ↑Thu Aug 15, 2019 11:29 am
Ističe mi odmor pa sam u depri i bez skidanja hehe
Kako si mi ti, oporavljaš?
Ide mi dobro sad, nije skroz,ali ne mogu da se zalim,osecam da sam malo bolje, mada imam padove u naletima,ali izguracu
Hahaha to je neminovno, ali šta ce mo, pouzimao sam magnezijum u raznim oblicima, beše kalijum uz njega valja?
Pijem magnezijum u kapsulama Jurke (sto je frajla preporucila glicinat) ,a imam i mg hlorid, ali u gelu i nanese se na kozu i utrlja, na zglobove, misice,tabane i taj fazon..Pa koristim i jedno i drugo
xxxana wrote: ↑Thu Aug 15, 2019 11:33 am
Pa blizu si, baš si blizu i drago mi je baš. Daješ mi nadu da se može i da nije frka tolika.
Pa blizu si, baš si blizu i drago mi je baš. Daješ mi nadu da se može i da nije frka tolika.
Nije frka tolika, ali sad kad je proslo najgore, mogu to da kazem,ali dok sam prolazila najgore, nije bas da nije
Pripremi se
Meni je ovaj odmor trebao i nisam se hteo baviti skidanjem na njemu jer sam želeo da napunim baterije, odmorim, ali i istinski i fizički i psihički od posla i svakodnevnice koja smara. Sad znam da cu se malo mičiti dok budem radio i smanjivao, ali bolje je tako u hodu jer kada dokon ležim imam vremena o svačemu da motam po glavi...
Last edited by Jurke on Thu Aug 15, 2019 11:46 am, edited 1 time in total.
Nije frka tolika, ali sad kad je proslo najgore, mogu to da kazem,ali dok sam prolazila najgore, nije bas da nije
Pripremi se
Znači 10ak dana frke i stala si koliko toliko na noge?