StopBup wrote: ↑Wed Feb 17, 2021 2:21 pm
Akkasha Come Back wrote: ↑Wed Feb 17, 2021 11:55 am
Xxxana, eto mene zabole uvo za neki stajling. U trenerci i helankama, duksu i patikama stalno, šminku ne koristim i skoro da nisam nikad.
Ali u pravu si generalno, meni se moje trenerke sviđaju i sećam se u zatvoru kad su još bile obavezne njihove uniforme, kada sam obukla najlon čarape i onu suknju logorašku od nekog materijala koji podseća na onu tkaninu što se prebacuje preko magaraca u štali, vidno sam psihički potonula, kad su me takvu doveli na suđenje ovi iz suda svi bili zaprepašćeni mojim vidno lošim psihičkim stanjem, toliko sam bila loše da su odložili to suđenje i zakazali mi ponovno veštačenje. Toliko o važnosti garderobe, bre u pravu si milion %.
Nego ovo su krajnosti, ja sam govorila da se Novosađani previše "lickaju" hahaha
Mozes odmah da ulkonis sliku cim je postavis. Mozda nisi bila ulogovana, a mislila si da jesi, pa nisi videla opciju za edit. Samo udjes u "edit post" i obrises link slike.
Otkad ti je ona slika sa crnom kosom?
Normlano je da se bolje osecas kad obuces ono sto volis. Kad si lepo i uredno obucen, lepse se osecas sam sa sobom, a to i okolina primeti.
Uvek sam ulogovana jer uopšte ne izlazim, a i da nisam bila ulogovana jbte nisam toliko pukla
Znam GDE se post edituje+ briše, samo ne znam koliko vremena imamo da to uradimo (ja htela da držim sliku 24 sata, zbog eventualnih gostiju koji prate priču, i posle nisam imala opciju ni da editujem ni da obrišem, zakasnila, prosto rečeno, a da budem 100% iskrena računala sam na to da će Sanela ispraviti moju brljotinu ako nisu dozvoljene lične fotografije...
Tačno je da se čovek prvo mora osećati dobro sa samim sobom, eto na primer opšte je poznato da kad vidiš ženu obučenu najjednostavnije, farmerke, patike, duks a lice joj "sija" i "zrači", u 90% slučajeva ispod toga ima garant sexy veš

A ona slika je ...nemam pojma, čekaj da vidim datum kad ti je toliko bitno (mada mislim da pitaš za GODINU da li je stara ili nova a ne za tačan datum, ali reći ću ti tačno kad je, čekaj da nađem)