O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

StopBup

Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Post by StopBup »

Akkasha Come Back wrote: Tue Feb 16, 2021 5:55 pm
Pa to sam i ja rekla da si rekao. Lol
NIsam rekao da bi trebala da ima jos prstenja, nego da joj dobro stoje oba. Ima po jedan na obe ruke.

Ja bih joj dodao samo čuku, na levu ruku, hahahah, evo treci put ovo pisem. A i rimuje se, cuka-ruka. :)

Ti sa kazala, da sam ja kazao da ona treba da ima jos neki prsten, a ja to nisam kazao! :D
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
xxxana

Post by xxxana »

StopBup wrote: Tue Feb 16, 2021 7:35 pm
Akkasha Come Back wrote: Tue Feb 16, 2021 5:55 pm
Pa to sam i ja rekla da si rekao. Lol
NIsam rekao da bi trebala da ima jos prstenja, nego da joj dobro stoje oba. Ima po jedan na obe ruke.

Ja bih joj dodao samo čuku, na levu ruku, hahahah, evo treci put ovo pisem. A i rimuje se, cuka-ruka. :)

Ti sa kazala, da sam ja kazao da ona treba da ima jos neki prsten, a ja to nisam kazao! :D
Mozda bi trebao da joj stavis samo sat, a prstenje da ne dodajes, sta ce joj po 3 prstena na obe ruke?
StopBup

Post by StopBup »

xxxana wrote: Tue Feb 16, 2021 8:23 pm Mozda bi trebao da joj stavis samo sat, a prstenje da ne dodajes, sta ce joj po 3 prstena na obe ruke?
Mala, lako ti je mene zezati.

Evo ti pesma. Poslusaj celu. :)

https://www.youtube.com/watch?v=WpTIxNK ... gotonMusic
sanela

Post by sanela »

Nemojte postavljati svoje fotografije. Biće obrisane.
Akkasha Come Back

Post by Akkasha Come Back »

sanela wrote: Wed Feb 17, 2021 11:08 am Nemojte postavljati svoje fotografije. Biće obrisane.
Ja sam i nameravala da obrišem svakako, samo sam postavila privremeno jer mnogo kukam da se fizički raspadam pa rekoh šta će svi zamisliti na šta ličim.
Posle nisam mogla da obrišem (koji vremenski period je rok da možemo obrisati/ ispraviti post?)
"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
Akkasha Come Back

Xxxana, eto mene zabole uvo za neki stajling. U trenerci i helankama, duksu i patikama stalno, šminku ne koristim i skoro da nisam nikad.
Ali u pravu si generalno, meni se moje trenerke sviđaju i sećam se u zatvoru kad su još bile obavezne njihove uniforme, kada sam obukla najlon čarape i onu suknju logorašku od nekog materijala koji podseća na onu tkaninu što se prebacuje preko magaraca u štali, vidno sam psihički potonula, kad su me takvu doveli na suđenje ovi iz suda svi bili zaprepašćeni mojim vidno lošim psihičkim stanjem, toliko sam bila loše da su odložili to suđenje i zakazali mi ponovno veštačenje. Toliko o važnosti garderobe, bre u pravu si milion %. :!:
Nego ovo su krajnosti, ja sam govorila da se Novosađani previše "lickaju" hahaha
;)
"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
Akkasha Come Back

"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
StopBup

Post by StopBup »

Akkasha Come Back wrote: Wed Feb 17, 2021 11:55 am Xxxana, eto mene zabole uvo za neki stajling. U trenerci i helankama, duksu i patikama stalno, šminku ne koristim i skoro da nisam nikad.
Ali u pravu si generalno, meni se moje trenerke sviđaju i sećam se u zatvoru kad su još bile obavezne njihove uniforme, kada sam obukla najlon čarape i onu suknju logorašku od nekog materijala koji podseća na onu tkaninu što se prebacuje preko magaraca u štali, vidno sam psihički potonula, kad su me takvu doveli na suđenje ovi iz suda svi bili zaprepašćeni mojim vidno lošim psihičkim stanjem, toliko sam bila loše da su odložili to suđenje i zakazali mi ponovno veštačenje. Toliko o važnosti garderobe, bre u pravu si milion %. :!:
Nego ovo su krajnosti, ja sam govorila da se Novosađani previše "lickaju" hahaha
;)
Mozes odmah da ulkonis sliku cim je postavis. Mozda nisi bila ulogovana, a mislila si da jesi, pa nisi videla opciju za edit. Samo udjes u "edit post" i obrises link slike.

Otkad ti je ona slika sa crnom kosom?

Normlano je da se bolje osecas kad obuces ono sto volis. Kad si lepo i uredno obucen, lepse se osecas sam sa sobom, a to i okolina primeti. :)
Akkasha Come Back

StopBup wrote: Wed Feb 17, 2021 2:21 pm
Akkasha Come Back wrote: Wed Feb 17, 2021 11:55 am Xxxana, eto mene zabole uvo za neki stajling. U trenerci i helankama, duksu i patikama stalno, šminku ne koristim i skoro da nisam nikad.
;)
Mozes odmah da ulkonis sliku cim je postavis. Mozda nisi bila ulogovana, a mislila si da jesi, pa nisi videla opciju za edit. Samo udjes u "edit post" i obrises link slike.

Otkad ti je ona slika sa crnom kosom?

Normlano je da se bolje osecas kad obuces ono sto volis. Kad si lepo i uredno obucen, lepse se osecas sam sa sobom, a to i okolina primeti. :)
Uvek sam ulogovana jer uopšte ne izlazim, a i da nisam bila ulogovana jbte nisam toliko pukla :lol:
Znam GDE se post edituje+ briše, samo ne znam koliko vremena imamo da to uradimo (ja htela da držim sliku 24 sata, zbog eventualnih gostiju koji prate priču, i posle nisam imala opciju ni da editujem ni da obrišem, zakasnila, prosto rečeno, a da budem 100% iskrena računala sam na to da će Sanela ispraviti moju brljotinu ako nisu dozvoljene lične fotografije...
Tačno je da se čovek prvo mora osećati dobro sa samim sobom, eto na primer opšte je poznato da kad vidiš ženu obučenu najjednostavnije, farmerke, patike, duks a lice joj "sija" i "zrači", u 90% slučajeva ispod toga ima garant sexy veš 😂😈
A ona slika je ...nemam pojma, čekaj da vidim datum kad ti je toliko bitno (mada mislim da pitaš za GODINU da li je stara ili nova a ne za tačan datum, ali reći ću ti tačno kad je, čekaj da nađem)
"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
Akkasha Come Back

Leleeeee 26.02.2020. :shock:
Al' sam matoraaaa, slika stara skoro godinu dana
Izvini, nisam uopšte bila svesna da je toliko prošlo, ni ne znam zašto sam baš tu sliku odabrala, valjda zato što mi je bukvalno bila prva sa dugom kosom.

Ja sam ceo život u fazi puštanja kose i šišanja na skroz kratko. 3 godine duga kosa, onda odjednom na kratko, onda opet 2-3 godine duge i tako stalno. Oduvek. Lol.
"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
Post Reply