StopBup wrote: ↑Tue Feb 16, 2021 11:54 am
E ova sa crnom kosom ti je lepa.
Ne gotivim baš one "brze" naočare kao na prvoj slici. Ja volim one tipa kao one klasične rej-banke recimo, što dobro čuče i ženama i muškarcima.
Jesam bio navučen na bup, i na travu kao klinac.
Brze naočare...brt to bilo 2002!
Mada vi iz NS čak i previše obraćate pažnju na outfit.
Nemoj da se ljutiš/shvatiš pogrešno, ali na granici sa kompleksom.
I ja sam, da se razumemo, nekad kupovala garderobu samo sa idejom "kako će izgledati na Black lightu i na žurci", ali sam to prevazišla.
Naše babe su govorile (barem moja baka): "Deco, nemojte se nikad smejati nekome zbog toga šta je obukao. Svako nosi ono što ima."
E, tako.
Treba para za "cool outfit" mada ima i trikova. Ja sam se jednom pojavila na žurci u crnoj koži od glave do pete i bukvalno su me ljudi okružili.
Ali ujutru kad se skinu crne naočare i završi se magija, ekseri prestanu da deluju i jutro baci svetlo na imidž, počinju da se pojavljuju zbunjena lica, nesigurne i prazne osobe koje srećnima čini ta jebena žurka.
Ja tu ne spadam. Kada sam ukapirala koliko su svi ustvari nesrećni, i isfolirani, prestala sam da idem na žurke. Ionako su mi već bile dosadile, 3 godine četvrtak petak subota nedelja...
Pri kraju sam dolazila sama oko pola jedan ujutru, i ostajala dok je dobro a to je do 3-4 kad DJ počne već da "spušta".
Nemam ja problema sa stajlingom, čak naprotiv, samo ne volim ljude kojima je najbitnije da
izgledaš ovako i onako.
Nije do godina, nikad nisam bila toliko površna, mada moje društvo jeste, tako da te razumem.