O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Akkasha Come Back

Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Post by Akkasha Come Back »

Uspešno :lol:
Delujem tužno i umorno, ali i jesam umorna.
"Umoran sam, šefe" ("Zelena milja")
A sad nisam baš toliko tužna, zapravo sam "zajebant", iako živim "u 4 zida" stalno sam u nekakvoj interakciji sa ljudima, stalno ili neki majstori dolaze (stare zgrade) evo sad čekam ljude iz kablovske...izlazim i ja u nabavku, usput skoro uvek sretnem nekog od komšija itd.
Mada što se klasičnog druženja tiče, tu je licaninsasela u pravu, jesam se udaljila i "učahurila" u socijalnom smislu...

Ali Stop, ja nisam ni bila normalna :lol:
Što rekla jedna Novosađanka: "Di si ti videla "normalnog narkomana"? Pa samo to postati narkomannije normalno".
U pravu je.
Mada- ti lično i nisi narkoman, samo si probao i nikad bio navučen, jel' tako?
"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
StopBup

Post by StopBup »

E ova sa crnom kosom ti je lepa. :)

Ne gotivim baš one "brze" naočare kao na prvoj slici. Ja volim one tipa kao one klasične rej-banke recimo, što dobro čuče i ženama i muškarcima.

Jesam bio navučen na bup, i na travu kao klinac.
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Akkasha Come Back

StopBup wrote: Tue Feb 16, 2021 11:54 am E ova sa crnom kosom ti je lepa. :)

Ne gotivim baš one "brze" naočare kao na prvoj slici. Ja volim one tipa kao one klasične rej-banke recimo, što dobro čuče i ženama i muškarcima.

Jesam bio navučen na bup, i na travu kao klinac.
Brze naočare...brt to bilo 2002!
Mada vi iz NS čak i previše obraćate pažnju na outfit.
Nemoj da se ljutiš/shvatiš pogrešno, ali na granici sa kompleksom.
I ja sam, da se razumemo, nekad kupovala garderobu samo sa idejom "kako će izgledati na Black lightu i na žurci", ali sam to prevazišla.

Naše babe su govorile (barem moja baka): "Deco, nemojte se nikad smejati nekome zbog toga šta je obukao. Svako nosi ono što ima."

E, tako.
Treba para za "cool outfit" mada ima i trikova. Ja sam se jednom pojavila na žurci u crnoj koži od glave do pete i bukvalno su me ljudi okružili.
Ali ujutru kad se skinu crne naočare i završi se magija, ekseri prestanu da deluju i jutro baci svetlo na imidž, počinju da se pojavljuju zbunjena lica, nesigurne i prazne osobe koje srećnima čini ta jebena žurka.

Ja tu ne spadam. Kada sam ukapirala koliko su svi ustvari nesrećni, i isfolirani, prestala sam da idem na žurke. Ionako su mi već bile dosadile, 3 godine četvrtak petak subota nedelja...
Pri kraju sam dolazila sama oko pola jedan ujutru, i ostajala dok je dobro a to je do 3-4 kad DJ počne već da "spušta".

Nemam ja problema sa stajlingom, čak naprotiv, samo ne volim ljude kojima je najbitnije da izgledaš ovako i onako.

Nije do godina, nikad nisam bila toliko površna, mada moje društvo jeste, tako da te razumem.
"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
StopBup

Post by StopBup »

Ma jok, nije meni izgled u opšte najbitniji, samo sam rekao da nisam baš gotivio te naočare. :) Bolje su mi sa širim staklima. :)

Neki kompleks oko oblačenja nisam imao nikad, ali volim lepo i uredno da izgledam.
Akkasha Come Back

StopBup wrote: Tue Feb 16, 2021 12:37 pm Ma jok, nije meni izgled u opšte najbitniji, samo sam rekao da nisam baš gotivio te naočare. :) Bolje su mi sa širim staklima. :)

Neki kompleks oko oblačenja nisam imao nikad, ali volim lepo i uredno da izgledam.
I rekao za onu kako-se-beše-zove DJ da bi bilo bolje da ima još neki prsten na obe ruke i sat na levoj, ali, eto nije ti bitno :mrgreen:
Lol
"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
StopBup

Post by StopBup »

Akkasha Come Back wrote: Tue Feb 16, 2021 1:01 pm
StopBup wrote: Tue Feb 16, 2021 12:37 pm Ma jok, nije meni izgled u opšte najbitniji, samo sam rekao da nisam baš gotivio te naočare. :) Bolje su mi sa širim staklima. :)

I rekao za onu kako-se-beše-zove DJ da bi bilo bolje da ima još neki prsten na obe ruke i sat na levoj, ali, eto nije ti bitno :mrgreen:
Lol
Hahah, rekao sam da joj dobro stoji prstenje, i da bih joj stavio sat na levu. :)
xxxana

Post by xxxana »

StopBup wrote: Tue Feb 16, 2021 1:26 pm

Lol
Hahah, rekao sam da joj dobro stoji prstenje, i da bih joj stavio sat na levu. :)
Lakse bi ti bilo da se sad lepo sam zakopas :)
xxxana

Post by xxxana »

Salu na stranu, ali ne znam stvarno ko ne voli da izgleda lepo i bude lepo obucen i zasto se to uvek povezuje sa kompleksima?
Vise bi me brinulo kada bi me bolelo uvo kako cu da izgledam i sta cu da obucem..
Ako je prvo kompleks i ako treba da biram izmedju kompleksa i dijagnoze, neka bude kompleks ;)
StopBup

Post by StopBup »

xxxana wrote: Tue Feb 16, 2021 1:36 pm Salu na stranu, ali ne znam stvarno ko ne voli da izgleda lepo i bude lepo obucen i zasto se to uvek povezuje sa kompleksima?
Vise bi me brinulo kada bi me bolelo uvo kako cu da izgledam i sta cu da obucem..
Ako je prvo kompleks i ako treba da biram izmedju kompleksa i dijagnoze, neka bude kompleks ;)
Ma to Beograđani odavno govore za nas. Kao kako se montiramo, znam odavno za tu spiku. Pusti ih, kompleksaši, hahhah.

Mislim ja stvarno volim Beograd, imam tamo dosta ekipe, ali ta spika oko oblačenja se vrti odavno. :)

Ono sine, gde si uz'o gilje? :D
Akkasha Come Back

StopBup wrote: Tue Feb 16, 2021 1:26 pm

Lol
Pa to sam i ja rekla da si rekao. Lol
"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
Post Reply