JOS SAMO NIJEDNOM

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Modesty

Re: JOS SAMO NIJEDNOM

Post by Modesty »

ovaj put druže apsolutno nisi u pravo,to što je Sonja pisala nema ama baš nikakve veze sa feminizmom i to dA NISI NOSTRADAMUS,ZAR TREBAŠ BITI DA BI ZNAO DA JE JAKO,JAKO LOŠE POSLE TOLIKO RECIDIVA I TAKO SVJEŽ DA SE OPIJAŠ I DA ĆEŠ SE LOŠE OSJEČATI I ZAR TREBA BITI NOSTRADAMUS DA BI SE ZNALO DA SE PIJAN ČOVJEK PONAŠA(joooj opet moj Caps Lock,sorry,ne vičem) nekontrolisanije od trijeznog i da je sklon glupostima zbog kojih se posle kaje?????Aj ti meni reci.....treba li za to biti nostradamus i juče smo ti pisali kad si govorio da ćeš ići šta ti ne valja činiti.....i izvini prijatelju ali ti svaki put prepričavaš te svoje doživljaje kao nešto posebno iako se svaki put ispljuješ a od tog tvog samo pljuvanja nema niko koristi a ponajmanje ti.
jesi,bolestan si prjatelju i ja sam i mnogi od nas ali je jedina razlika medju nama što smo svoju bolest prihvatili i zatražili pomoć.........ja npr dobrovoljno sjedim u kući,misliš da je to zabavno,imam i ja prijatelje i rođendane ali je preči moj život i moja apstinencija...svega će biti kad ozdravim...traži pomoć i počni radit na sebi,prestani se pljuvat i samosažaljevat i svaki 5-6 dan nam opet dolazit sa istom pričom i govorit kako si konj.......de razmisli malo molim te.
adam*

Post by adam* »

[aberaber]
cucla cucla cuclica
hellfire

Post by hellfire »

Mod, u pravu si skroz...
narco, jbg brate...ne ide lechenje tako kako si ga ti zamislio i kakko ga praktiqjesh...izolacija matori...nikako ti ne valja dok si svez apstinent da se napijash i slichno...upravo zato shto ti je psiha vishe nego sj*bana i vrlo lako mozesh posrnuti i uhvatiti se u kolo sa dopom ponovo...a onda opet pljuvanje po samom sebi, i shta radish? nishta...ne michesh se sa mesta...kako onda mislish da ozdravish?
Niko od nas ovde nije posisao svu pamet sveta, ali znamo o chemu ti govorimo (a koliko vidim znash i sam)...jbg, ja lichno sam i prestao sa gudriranjem jer mi je prosto preselo da se iznova i iznova vracam na stara sranja, da obmanjujem sebe i druge...i uvidjam da nisam pogreshio nikako, jer za ovih skoro 6 meseci sam shvatio i uradio mnogo vishe stvari nego shto sam za dobre 4 god. drogiranja postigao...
Jedini savet od mene ti je da se konachno uzmesh u pamet, pochnesh sa terapijom kod psihica i sa blokatorima shto pre...
u raju je lepo, al u paklu je ekipa...
narcohimno

Post by narcohimno »

znao sam da ces i ti zaciniti MOD stara kajlo.kod alkohola je specificna jedna stvar kao kod nijedne gudre a to da njegov "rad" moze da varira,tj da ti ili bude ili ekstra super ili sranje do fulla...ja se inace ne ponasam toliko debilski kada sam janpi.obicno se oraspolozim i zajebavam.I KO SE VISE SAMOSAZALJEVA U PIZDU MATERINU!!!KOJI VAM JE KURAC LJUDI SA TIM VISE.jebes iskrenost ovde na forumu treba samo pisati kako je sve kul i sve dobro.tada cete biti svi zadovoljni.I NECU DA TRAZIM POMOC!SAM CU DA UGRADIM BLOKATOR I GOTOVO!znaci po vasem treba ziveti zivot u kuci ili komuni i razmisljati kako je svaki sat borba i odreci se svega.E NECU TAKO,DOSTA MI JE SVEGA,OD IZOLACIJE SAM I PUKAO NAJVISE!ODRECI CU SE SAMO DOPA I OSTALIH OPIJATA ALI NECU DA ZIVIM KAO MONAH PA MAKAR CRKAO!TOLIKO
hellfire

Post by hellfire »

niko ti nije ni rekao da se trebash izolovati za ceo zivot...neko vreme samo...i daj ne budi tvrdoglav, tu smo da ti pomognemo a ne suprotno...i kazemo ti da ne bi svakih 7 dana pizdeo kako si se sjebo dopom, da predjesh na konkretne stvari vezane za lechenje tvoje zavisnosti...nemoj da kapirash nashe komentare kao neko izdrkavanje, nego poslushaj date savete...
u raju je lepo, al u paklu je ekipa...
Modesty

Post by Modesty »

hell brate,nije svačije dno na istom mjestu a znaš dobro da iz dupeta u glavu ne dolazi dok se dno ne dotakne...nemoj se džabe smarat.
saša-ex

Post by saša-ex »

Narco, nesto nisam primetio da svi pisu kako je sve divno i cool...Posebno ne na tvojoj temi...I posebno ne vezano za tvoj zivot...Vidi, svi smo dozivljavali razna sranja i gadosti, tvoja su cak i blaga u odnosu na vecinu ljudi koje poznajem. Ali to ne znaci da neces pasti mnogo dublje. A cak i iz tvog sadasnjeg polozaja ne izlazi se sa par blokatora i malo izolacije. Potrebno je mnogo truda i promena u tvom zivotu. Ako uopste zelis da skines...Ako ne, glumi i dalje budalu i pravi se pametan...
SAMO CEO ŽIVOT...
narcohimno

Post by narcohimno »

konacno imam idealnu stvar za izolaciju.popravio sam svoj"NINTENDO GAME CUBE".imam dve igre da odigram i obe su fenomenalne.jedna se zove"ZELDA-WIND WAKER" a druga"ZELDA-TWILIGHT PRINCESS"Svako ko zna za nintendo zna i da je zelda najbolja igra na svetu,tako da eto meni zabave za ove duge samotne noci....
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

ja sam igrala Okarinu dok sam imala Nintendo i do jaja je...ali Morrowind (Xbox) je daleeeeko mocniji...
narcohimno

Post by narcohimno »

znas li da je okarina iliti" zelda ocarina of time" proglasena za najbolju igru svih vremena bez obzira na platformu i zanr.kad smo kod zelde upravo sam se zaglavio i gubim polako zivce...
Post Reply