dobar dan,dobri ljudi...blizi se cas kada cu morati da zalizem friz i krenem na jebeni rodjendan kod druga mi ace.juce ceo dan odbijao pozive na slavu,danas vec nisam mogao(pa nisam ni ja od kamena)...na svoj rodjendan me nije samo zvao aco nego i mile i zeljko...valjda im nedostajem kada su pijani da neko pravi jos vecu budalu od njih.moracu se otkinuti od alkohola,ne vredi.previse se tuge skupilo u mom srcu pa valja otvoriti ventil.
danas sam video iz auta bivsu dragu sa stomakom do zuba.javila mi se a ja je,kao iskulirao...nisam siguran da prema njoj vise ista osecam(mozda zbog lopte koju nosi),neznam...znam samo to da cu da pijem dok nebudem zavrsio na ispiranju.ne morate me osudjivati vi losi izgovori za moraliste,sutra vam pisem dali sam se pentrao po banderama i zavijao.pozdrav
JOS SAMO NIJEDNOM
Moderator: sanela
Re: JOS SAMO NIJEDNOM
evo ja da ti kazem da si snobina zato sto se nisi javio devojci...a alkohol nije dobar za stanje u kojem si...lako je sada pricati o ispiranju ali kada dodje do njega...u svakom slucaju cuvaj se...pozz
- Zona Sumraka
slazem se sa Bobanom... jos uvijek si jarane svijez za eksperimentisanje sa alkoholom...
e da...i dzaba kuliras, ocigledno je da nisi ravnodusan prema toj bivsoj...lafo smeta stomak...pfff...
e da...i dzaba kuliras, ocigledno je da nisi ravnodusan prema toj bivsoj...lafo smeta stomak...pfff...
ma super,samo se ti naloči i izigravaj dvorsku budalu svojim "drugarima" sutra i naredni period ćeš se super osječat.
narcohimno wrote:dobar dan,dobri ljudi...blizi se cas kada cu morati da zalizem friz i krenem na jebeni rodjendan kod druga mi ace.juce ceo dan odbijao pozive na slavu,danas vec nisam mogao(pa nisam ni ja od kamena)...na svoj rodjendan me nije samo zvao aco nego i mile i zeljko...valjda im nedostajem kada su pijani da neko pravi jos vecu budalu od njih.moracu se otkinuti od alkohola,ne vredi.previse se tuge skupilo u mom srcu pa valja otvoriti ventil.
danas sam video iz auta bivsu dragu sa stomakom do zuba.javila mi se a ja je,kao iskulirao...nisam siguran da prema njoj vise ista osecam(mozda zbog lopte koju nosi),neznam...znam samo to da cu da pijem dok nebudem zavrsio na ispiranju.ne morate me osudjivati vi losi izgovori za moraliste,sutra vam pisem dali sam se pentrao po banderama i zavijao.pozdrav
Sto bi Djole Balasevic rekao:"Kad pred crkvom baci buket, neka padne kao uklet, neka bude zadnja sto se udala...."
Needlework the way, never you betray
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
evo,vratih se pijan kao zver...da kazem da sam napravio par incidenata sa devojkama od svojih drugara,muvajuci ih pijan kao da se zajebavam...ispao sam toliki slepac da se zamalo nisam potukao sa njihovim komsijom koji je sve vreme bio u pravu...stuidim se sad a kako ce tek sutra biti???
probudi me veoma rano nemiran rad nogu,gorak ukus u ustima i krece porazavajuca istina o meni.ja sam najveci slepac koji je hodao po ovoj sugavoj zemlji...a zamislite kakav postajem kada se napijem...slepojnercina na kvadrat...jebiga,posle jebanja,nema kajanja...da sam bar jebao.najjace od svega je sto se secam sta sam sinoc radio u detalj.rasplakao sam ribu od drugara jedna me devojka gadjala upaljacem(srecom,bezuspesno...po nju)i zamalo da dodje do fizickog obracuna izmedju mene i acinog komsije(autolimara).ovo trece da se desilo i nebi mi bilo krivo,izvratio bih mu usta na ledja i to je to...kao on dzentlmen brani ove devojke koje su operisane od smisla za humor...joj al` jedem govna pa to je strasno.zamislite ode drugar do grada nesto da obavi i ostavlja devojku u mom drustvu i ja pocinjem da se toboze salim:koji ce ti djavo mile,mile te vara na svakom koraku,tebi treba neki pravi muskarac(kao ja sam taj)a ne pizda poput mila...?kakav humor a?moram priznati da sam zasluzio samarcinu godine...sto je najzesce ja sam se stvarno salio a riba isprica milu u drugom kontekstu.srecom pa me poznaje te me je samo potapsao po ramenu sto je izazvalo njen plac i triumfalan odlazak.fakat je bolje bez zena piti.zavrsetak veceri je tek bio uzbudljiv...seli smo nas nekoliko odvaljenih idiota u moj passat i krenuli u grad.znate ono slepacko samopouzdanje sto vam alkohol usadi?e ja sam mislio da sam sumaher.skretao sam pomocu rucne,vozio po parku da bi na kraju zavrsio na setalistu gde je naravno zabranjena voznja...hmmm...dok ovo pisem,pade mi na pamet da na setalistu ima kamera...A U PIC...valjda sam se izvukao.ako mi verujete u ovom trenutku zalim sto sam ziv.bolje da sam ispraznio auto i zaleteo se dvesta na sat i marnuo direkt u neki sleper...bar ne bi bilo kajanja.boli me glava a sa njom i ovaj kurvin sin od zuba.sta da kazem u svoju odbranu?JA SAM DUSEVNO OBOLEO LIK.
Traži pomoć,pod hitno!

narcohimno wrote:probudi me veoma rano nemiran rad nogu,gorak ukus u ustima i krece porazavajuca istina o meni.ja sam najveci slepac koji je hodao po ovoj sugavoj zemlji...a zamislite kakav postajem kada se napijem...slepojnercina na kvadrat...jebiga,posle jebanja,nema kajanja...da sam bar jebao.najjace od svega je sto se secam sta sam sinoc radio u detalj.rasplakao sam ribu od drugara jedna me devojka gadjala upaljacem(srecom,bezuspesno...po nju)i zamalo da dodje do fizickog obracuna izmedju mene i acinog komsije(autolimara).ovo trece da se desilo i nebi mi bilo krivo,izvratio bih mu usta na ledja i to je to...kao on dzentlmen brani ove devojke koje su operisane od smisla za humor...joj al` jedem govna pa to je strasno.zamislite ode drugar do grada nesto da obavi i ostavlja devojku u mom drustvu i ja pocinjem da se toboze salim:koji ce ti djavo mile,mile te vara na svakom koraku,tebi treba neki pravi muskarac(kao ja sam taj)a ne pizda poput mila...?kakav humor a?moram priznati da sam zasluzio samarcinu godine...sto je najzesce ja sam se stvarno salio a riba isprica milu u drugom kontekstu.srecom pa me poznaje te me je samo potapsao po ramenu sto je izazvalo njen plac i triumfalan odlazak.fakat je bolje bez zena piti.zavrsetak veceri je tek bio uzbudljiv...seli smo nas nekoliko odvaljenih idiota u moj passat i krenuli u grad.znate ono slepacko samopouzdanje sto vam alkohol usadi?e ja sam mislio da sam sumaher.skretao sam pomocu rucne,vozio po parku da bi na kraju zavrsio na setalistu gde je naravno zabranjena voznja...hmmm...dok ovo pisem,pade mi na pamet da na setalistu ima kamera...A U PIC...valjda sam se izvukao.ako mi verujete u ovom trenutku zalim sto sam ziv.bolje da sam ispraznio auto i zaleteo se dvesta na sat i marnuo direkt u neki sleper...bar ne bi bilo kajanja.boli me glava a sa njom i ovaj kurvin sin od zuba.sta da kazem u svoju odbranu?JA SAM DUSEVNO OBOLEO LIK.
Nemas ti muda, ti si ''cka! Da bi se zaleteo u banderu treba hrabrosti i ludila, a i zelje. Znao si unapred sve posledice tvog odlaska na taj rodjendan tako da je sve ovo sto je gore napisano totalno beznacajno. Ti volis svoje narkomansko dupe, drazi ti je tvoj zivot nego sve ono sto unistavas oko sebe i prekini da se samosazaljevas nego idi i leci se.
Znas da te gotivim ali stvarno si prso i treba ti pomoc Narco.
P.S. Cega se glup stidi, budala se ponosi, ali ti je oprosteno jer si bolestan..kada ces to prihvatiti?

Needlework the way, never you betray
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
e stvarno si me ispizdela ovim postom sonja,nemas predstavu...ali odgovoricu ti na par tvojih gluposti.zamisli ja ladno nisam nostradamus pa da znam sta me ceka u buducnosti i gle cuda ja nisam predvideo sta ce biti(osim da cu se napiti)jer postoji tu vise faktora od kojih je i drustvo.znaci ja sam jedini od vas koji je izgubio kontrolu kada se napio jer je to tako nesvakidasnje,jebem mu misa.drugo i najbitnije,gde sam ja naveo da se ponosim,matere ti?nisam li u uvodu napisao da sam najveci slepac zbog navedenih gluposti?
i trece,rekao sam kako se osecam i da mi nije do zivota ali ne i da cu da se bukvalno ubijem!
naravno da volim svoje narkomansko dupe.ocekivao sam vise od tebe...mislio sam da te nece poneti te feministicke gluposti,posto kontam da je to srz tvog nadrkavanja i...idi leci se ti.i sto bi rekao ajzak:BOLE ME BRIGE.
P.S.valjda,cega se pametan stidi.
i trece,rekao sam kako se osecam i da mi nije do zivota ali ne i da cu da se bukvalno ubijem!
naravno da volim svoje narkomansko dupe.ocekivao sam vise od tebe...mislio sam da te nece poneti te feministicke gluposti,posto kontam da je to srz tvog nadrkavanja i...idi leci se ti.i sto bi rekao ajzak:BOLE ME BRIGE.
P.S.valjda,cega se pametan stidi.