Da. Cera mi slusa bareta i otkida na teske boje. Doticnog gospodina izuzetno cijenim radi glazbenih uradaka kroz karijeru odnosno svoj zivot. Danki put nas je nebrojeno puta spojio, odnosno poznamo se od 92 93 godine. Doticni gospodin je u to vrijeme dolazio u nase mjesto sa pokojnom suprugom u crvenoj reno4ci. Da poznamo se jako dobro i poznavaj ga on pjeva svoj zivot. Doslovno. Nema mjesta za komercijalu. I da. Veci je crnjak od mene.
Skidanje s buprenorfina - pravilan način
Moderator: sanela
-
Re: Skidanje s buprenorfina - pravilan način
-
Et stop znam ja
nije
nije
-
Ajd ne kaki. Da je baba imala kurac bio bi dida.StopBup wrote: ↑Thu Aug 08, 2019 11:07 pmJa samo znam šta je on pisao. Tražio je ispovest jedne žene, starije narkomanke iz Beograda, ne znam da li je sad živa, sa obrazloženjem da radi disertaciju na temu narkomanije u Jugi "70.-ih i "80.-ih.licaninsasela wrote: ↑Thu Aug 08, 2019 11:00 pmNemoj jebat. Pa nismo tolko stari. Ja uletio u zutaru tek 92 godine. Nije to tak davno sb
"92.-e? A "94.-e ti stara našla piz dopa, pa odnela na analizu, a analiza rekla 24posto heroin. E da ti je ranije to stara našla, možda ne bi zaglibio...
-

Last edited by StopBup on Thu Aug 08, 2019 11:21 pm, edited 1 time in total.
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
-
Jedan i nesto je. Jos dva i pol sata pa spavanje. Necu nista raditi. Skuvat kamilicu i malo leci na trosjed dok ne prode mi gvardija pa spavanje sutra do pola 12. Pa nest pojest pa opet nekako pregurat 4 sata pa opet u krevet. Moram malo prilec prije spavanja. Koma sam. Sutra pokusam da povatam sta sve seruckate a seruckate malo previse. Ane jure budite ustrajni.
-
-
Pa ne volim niko kad umre, a i mogla je da služi kao loš primer još mlađima, a naročito mi je bila simpatična kada je na keca provalila jednu malu koja se predstavila kao svoja sestra, pišući kako joj se sestra u stvari ona overila... Ovi svi krenuli saučešće da izjavljuju, a stara kajla je na keca izvalila.yasujirozu wrote: ↑Thu Aug 08, 2019 11:22 pmšto?
koj te zabole za matoru raspadotinu?

Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
-