Upravu si mila, baš u ovom teškom periodu jest mi potreban pravi prijatelj, a on to zaista i nastoi biti, jer i pričamo o tome o prijateljstvu..... trenutno je kod mene, igra pleya i živcira se, hahaaaa.......ali opet kad nešto skontam i nije mi sada težak period kakav je bio prije par mjeseci.... bila sam u strogom rasulu, sad sam dosta bolja i ako sada imam neviđenih prenosa koje nekad mogu sakriti a nekada nema šanse, jednostavno sam tako nervozna da si zaista ne mogu pomoći....... i opet ona stara po glavi mi se mota ma proći će, proći će i nekako na kraju se smirim a većinom plačem...... još uvjek plačem skoro svaki ubogi dan......ima još nešto zbog čega se zadnjih dana loše osjećam a to je da sam u ovom periodu godine upoznala M, zaljubila se do ušiju napustila sve ovdje dva posla, roditelje, društvo ma apsolutno sve i otišla živjeti snjim u Sarajevo......mmmmmmm..... ma jebeno do bola......... nedostaje mi on kao on..... to znam kad me nazove da pita kako sam i šta se dešava novo u mom životu, tada me prožmu žmarci, zaigra u stomaku i znam da ga nikada neću preboljeti jer je on bio moja prava i prva ljubav..... imala sam ja dosta momaka, ali niko kao on...... i ako budem ikad našla nekoga, naravni vremenom će i to doći ja ću u svakom tražiti nešto njegovo, to je tako...... mislim da od toga ne mogu pobjeći sve i da bih htjela........ jooj teško mi je pravo, ali mila ti si tu i tebi se mogu izjadati a da me nećeš kritikovati što njega spominjem, kao ostali koji su ovdje uz mene i nedaju mi pomisliti na njega a ne pričati o njemu, što mi fali, vjeruj mi..... ponekad ga nesvjesno spomenem kao ono nešto kako nam je dobro bilo dok smo bili zajedno, a starci odmah polude i kažu kako ti je bilo lijepo snjim kad si živjela u iluziji i konstantno nagudrirana.... i po njihovom on je kriv što sam se ja navukla a niđe veze oca mi ja se drogirala i prije njega samo što sam se uz njega navukla na bjelo.... jebi ga........sama sam kriva, a bjelog smo imali ko šećera u kući, pa ko se ne bi navuko majke ti...... volim i ja tebe bebarice mila....... :rock: :rock: