DJAVOLICA

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Locked
rajouno

Re: DJAVOLICA

Post by rajouno »

neka si se ti draga raspisala,znas da wolim znati sta se zbiva kod tebe...super sto s bila sva tako finaaa,i vjeruj da jesu stvarno ponosni na tebe...vidis kako vrijeme radi u nasu korist-sjeti se pocetka i onih ispada..promjena raspolozenja..ccc..kako je sada sve divno :-D :D
ALI STVARNO TAKO MISLIM! pokusaj sa tim deckom da budes ipak drugarica..mislim da ti je ipak potrbniji prijatelj,nego svaler :rolleyes:
evo drustvo,dosao i na mene red da dem kod 'mehanicara'...tj.'mehanicarke'..stvarno jedna divna zena...kuckacemo se veceras...ljubi vas bebaa :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock:
PER ASPERA AD ASTRA...
Modesty

Post by Modesty »

Gdje ideš bebo :?: :?: :?: nije valjda na servis...hoćeš li instalirat ono,za ono :lol: :lol:
komsije

Post by komsije »

e i ja uprkos onome zbog cega mi se neide,ipak jedva cakam da idem kod dr.sve cu da joj ispricam.
``zli razgovori,kvare dobre obicaje``
rajouno

Post by rajouno »

da,da bila sam kod mehanicara,a danas cu da napravim ono za ono..joj ljudi ne nam kako cu na ispit,nemam licnu ,pasos takodje..swe e izgubljeno..danas idem da trazim kod tog debila ,jer kad sam putovala za kg milion puta su me cimali na granici-daj dokumenta,pa vrati dokumenta...pa ja zaspem ,pa opet u povratku..i tako mi licna ostade kod ovog jednog konduktera,moram ga navatati danas!dr mi je bas zavirila pod haubu juce..uhhh,pocela je da rovari po nekim stvarcicma iz djetinjstva..bunila saam se..evo vec dugo vremena,i onda me a foru navuce..i provali iz mene uh ,svasta-ladno me je rasplakala..prvo sam bila toliko bijesna sto me gleda takvu,a zatim mi je bilo mnogo lakse..mnoogoo...sad radimo na "uzroku" mog posrtanja sa "pravog puta"..rovari,kopa...neke stvari nisam ovdje pisala,ali sam zato juce sa njom pricala i istresla ono sto me boli od moje 7-8 god..pa do pocetka drogiranja,taj bol nije prestajao...i sad mi se tek vracaju emocije,i kao 'nek te boli,placi..bolje da te boli nego da ne osjecas nista"...dugo je vremena bilo potiskivano... i sad je buknulo!
no,ja sam odlicno i ljubim vas swe i volim! :D
PER ASPERA AD ASTRA...
Modesty

Post by Modesty »

Ljubim te bebo
PROČITAJ ME

Post by PROČITAJ ME »

Upravu si mila, baš u ovom teškom periodu jest mi potreban pravi prijatelj, a on to zaista i nastoi biti, jer i pričamo o tome o prijateljstvu..... trenutno je kod mene, igra pleya i živcira se, hahaaaa.......ali opet kad nešto skontam i nije mi sada težak period kakav je bio prije par mjeseci.... bila sam u strogom rasulu, sad sam dosta bolja i ako sada imam neviđenih prenosa koje nekad mogu sakriti a nekada nema šanse, jednostavno sam tako nervozna da si zaista ne mogu pomoći....... i opet ona stara po glavi mi se mota ma proći će, proći će i nekako na kraju se smirim a većinom plačem...... još uvjek plačem skoro svaki ubogi dan......ima još nešto zbog čega se zadnjih dana loše osjećam a to je da sam u ovom periodu godine upoznala M, zaljubila se do ušiju napustila sve ovdje dva posla, roditelje, društvo ma apsolutno sve i otišla živjeti snjim u Sarajevo......mmmmmmm..... ma jebeno do bola......... nedostaje mi on kao on..... to znam kad me nazove da pita kako sam i šta se dešava novo u mom životu, tada me prožmu žmarci, zaigra u stomaku i znam da ga nikada neću preboljeti jer je on bio moja prava i prva ljubav..... imala sam ja dosta momaka, ali niko kao on...... i ako budem ikad našla nekoga, naravni vremenom će i to doći ja ću u svakom tražiti nešto njegovo, to je tako...... mislim da od toga ne mogu pobjeći sve i da bih htjela........ jooj teško mi je pravo, ali mila ti si tu i tebi se mogu izjadati a da me nećeš kritikovati što njega spominjem, kao ostali koji su ovdje uz mene i nedaju mi pomisliti na njega a ne pričati o njemu, što mi fali, vjeruj mi..... ponekad ga nesvjesno spomenem kao ono nešto kako nam je dobro bilo dok smo bili zajedno, a starci odmah polude i kažu kako ti je bilo lijepo snjim kad si živjela u iluziji i konstantno nagudrirana.... i po njihovom on je kriv što sam se ja navukla a niđe veze oca mi ja se drogirala i prije njega samo što sam se uz njega navukla na bjelo.... jebi ga........sama sam kriva, a bjelog smo imali ko šećera u kući, pa ko se ne bi navuko majke ti...... volim i ja tebe bebarice mila....... :rock: :rock: :D :D :D
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
cokapeace

Post by cokapeace »

Bebo...kissić od mene mila! :heart:
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
maxlo

Post by maxlo »

Bitno je da izlaze i one lepe stvari :) koje nisu za plakanje...poz.bebo :rolleyes:
Ziveti u harmoniji sa zakonima univerzuma je put ka najvecem zadovoljstvu
rajouno

Post by rajouno »

zvao me ja juce P iz bivseg kraja(pisala sam o njemu na pocetku)..ne mogu da vjerujem,kako je dosao do mog br..sta..satro dobro je, a vidim da je u k,ne zelim vise da ga cujem nikad!a ne mogu vise ni brojeve da mijenjam..btv,ne avljam mu se vise-zvao je i jutros :-D
demoni proslosti :evil:
nedam se ja,nedam...lepo mi je bas...kako su se pojedini sokirali vidno,ono vece ka sam izasla sa onim drugom(jos znaju ko je on naravno)..i sva se skockala,ma konobaru zamalo da je ispala tacna(znamo se,radili smo nekad zajedno)-ocekival su da me vide u "citulji"..ili da vide da sam pukla,e ne moze hehehee ...jos nisam svjesna kakav sam im udarac zadala,tako bi rado da znaju sta se zbiva samnom.. :butthead: :butthead: :butthead: :butthead:
:rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock:
PER ASPERA AD ASTRA...
Modesty

Post by Modesty »

Oooo ljubavi moja,kako je to dobar osječaj,zar ne....samo napred,gaz.....
Locked