Skidanje s buprenorfina - pravilan način

Vaša iskustva, pitanja u vezi sa terapijom "održavanja" - metadon, buprenorphine... Pišite ovdje o svojoj borbi sa ovisnošću, svakodnevnim iskušenjima i problemima s kojima se suočavate.

Moderator: sanela

licaninsasela

Re: Skidanje s buprenorfina - pravilan način

Post by licaninsasela »

xxxana wrote: Thu Aug 08, 2019 9:25 pm
licaninsasela wrote: Thu Aug 08, 2019 9:16 pm Pa bogati kako necu biti mracan kad mi se take situvacije desavaju svaki jebeni dan.
I ovo se verovatno samo tebi desava,a?
Mislis nama cveta cvece ,ako se sprdamo ovde
Ne. Ane. Ali nije ne stid traziti savjet kad zapnem. A zapeo sam. Znam kad idem doma i sad me vec vata frka
A normalan sam i ok. Al bojim se sebe i kako ce to ici doma. Picka sam i bojim se ane nije mi lako.ako padnem majke mi objesit cu se garant. Nemam vise force to sve prozivljavati a ne zelim vise ni da djeca i zena to prolaze opet svaki put iznova sa mnom. Jebes mi sve roknit cu se ako zviznem.sto posto.
StopBup

Post by StopBup »

licaninsasela wrote: Thu Aug 08, 2019 9:16 pm Pa bogati kako necu biti mracan kad mi se take situvacije desavaju svaki jebeni dan.
Nemačka privreda posrće, američka se ljulja kao mala lađa na uzburkanom okeanu, al' ne cveta cveće, ni u naše preduzeće. :D
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
xxxana

Post by xxxana »

licaninsasela wrote: Thu Aug 08, 2019 9:36 pm
Ne. Ane. Ali nije ne stid traziti savjet kad zapnem. A zapeo sam. Znam kad idem doma i sad me vec vata frka
A normalan sam i ok. Al bojim se sebe i kako ce to ici doma. Picka sam i bojim se ane nije mi lako.ako padnem majke mi objesit cu se garant. Nemam vise force to sve prozivljavati a ne zelim vise ni da djeca i zena to prolaze opet svaki put iznova sa mnom. Jebes mi sve roknit cu se ako zviznem.sto posto.
E ovde te 100% razumem,ali sta da ti kazem kad i ja imam iste strahove i posle ovoga treba se vratiti normalnom zivotu sa sve izazovima
licaninsasela

Post by licaninsasela »

xxxana wrote: Thu Aug 08, 2019 9:39 pm
licaninsasela wrote: Thu Aug 08, 2019 9:36 pm
E ovde te 100% razumem,ali sta da ti kazem kad i ja imam iste strahove i posle ovoga treba se vratiti normalnom zivotu sa sve izazovima
Za mi je ak sam te bacio u bed al jebiga danas nije moj dan a neki dobar savjet ti ne mogu dati. Jebiga ane al tako je danas kako je. Usrano i zapisano do grla mi danas. Al znaj da gajim nadu u tebe. Dozivljavam te ko kcer i tvoj neuspjeh bi za mene znacio jos veci i bolniji nego mozes zamisliti. Ovako na daljinu sam te zavolio ko dite moje. Eto iskren sam do bola.tako je kako je.
StopBup

Post by StopBup »

Ličanine, ja mislim da ti previše razmišljaš. Naravno da treba misliti, ali preterano razmišljanje ubija čovekovu sreću...
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
yasujirozu

Post by yasujirozu »

licaninsasela wrote: Thu Aug 08, 2019 8:38 pm
yasujirozu wrote: Thu Aug 08, 2019 7:22 pm ovaj dasa, u tom je rangu

https://www.youtube.com/watch?v=5UjOj_oJN6w
Jako cijenim gdicu jelenu petosevic
ne znam tko je
Frajla

Post by Frajla »

licaninsasela wrote: Thu Aug 08, 2019 9:21 pm I jebote ako Vi propali narkomani koji vise nemate mudani drogirati se ko i ja ne kuzite kad je covjek sjeban a normalan jebem ja to sve. Di da trazim utjehu ili neku pozitivu ? Jebi ga. Valjda tako mora biti. Idem se presaltati na pokojnu gdicu emikuvajnhauz i valjda ce biti bolje.crnilo do bola
I pre nego sto si zapalio za brod, secam se da si se tom brodu radovao samo iz razloga sto ces biti cist, i tada si znao da te ceka povratak i ista borba tih par meseci do ponovnog ukrcavanja. Menjaj nesto! Sve ti je zapravo jasno a nikako da nesto ucinis
I kapiram tvoj strah od povratka kuci
yasujirozu

Post by yasujirozu »

Jurke wrote: Thu Aug 08, 2019 8:06 pm E ovog ste zaboravili... :mrgreen:
https://youtu.be/MiC8Gj6RryM
da, da, rambo, bravo!

za liku

https://www.youtube.com/watch?v=_4XawmQKMJQ
xxxana

Post by xxxana »

Nisi licanine ti mene bacio u bedak i ja pokusavam izaci iz toga..To sto ti sebi radis je mucenje i ti to prihvatas, bez da se potrudis da poradis na tome,takva stanja ce te uvek bacati tamo gde ne treba,a ti si u fazonu - tako je,kako je i jbg..
yasujirozu

Post by yasujirozu »

tko je popio sifilis?

pank, bre! :mrgreen:
Locked