Vaša iskustva, pitanja u vezi sa terapijom "održavanja" - metadon, buprenorphine... Pišite ovdje o svojoj borbi sa ovisnošću, svakodnevnim iskušenjima i problemima s kojima se suočavate.
licaninsasela wrote: ↑Thu Aug 08, 2019 9:16 pm
Pa bogati kako necu biti mracan kad mi se take situvacije desavaju svaki jebeni dan.
I ovo se verovatno samo tebi desava,a?
Mislis nama cveta cvece ,ako se sprdamo ovde
Ne. Ane. Ali nije ne stid traziti savjet kad zapnem. A zapeo sam. Znam kad idem doma i sad me vec vata frka
A normalan sam i ok. Al bojim se sebe i kako ce to ici doma. Picka sam i bojim se ane nije mi lako.ako padnem majke mi objesit cu se garant. Nemam vise force to sve prozivljavati a ne zelim vise ni da djeca i zena to prolaze opet svaki put iznova sa mnom. Jebes mi sve roknit cu se ako zviznem.sto posto.
licaninsasela wrote: ↑Thu Aug 08, 2019 9:16 pm
Pa bogati kako necu biti mracan kad mi se take situvacije desavaju svaki jebeni dan.
Ne. Ane. Ali nije ne stid traziti savjet kad zapnem. A zapeo sam. Znam kad idem doma i sad me vec vata frka
A normalan sam i ok. Al bojim se sebe i kako ce to ici doma. Picka sam i bojim se ane nije mi lako.ako padnem majke mi objesit cu se garant. Nemam vise force to sve prozivljavati a ne zelim vise ni da djeca i zena to prolaze opet svaki put iznova sa mnom. Jebes mi sve roknit cu se ako zviznem.sto posto.
E ovde te 100% razumem,ali sta da ti kazem kad i ja imam iste strahove i posle ovoga treba se vratiti normalnom zivotu sa sve izazovima
xxxana wrote: ↑Thu Aug 08, 2019 9:25 pm
E ovde te 100% razumem,ali sta da ti kazem kad i ja imam iste strahove i posle ovoga treba se vratiti normalnom zivotu sa sve izazovima
Za mi je ak sam te bacio u bed al jebiga danas nije moj dan a neki dobar savjet ti ne mogu dati. Jebiga ane al tako je danas kako je. Usrano i zapisano do grla mi danas. Al znaj da gajim nadu u tebe. Dozivljavam te ko kcer i tvoj neuspjeh bi za mene znacio jos veci i bolniji nego mozes zamisliti. Ovako na daljinu sam te zavolio ko dite moje. Eto iskren sam do bola.tako je kako je.
licaninsasela wrote: ↑Thu Aug 08, 2019 9:21 pm
I jebote ako Vi propali narkomani koji vise nemate mudani drogirati se ko i ja ne kuzite kad je covjek sjeban a normalan jebem ja to sve. Di da trazim utjehu ili neku pozitivu ? Jebi ga. Valjda tako mora biti. Idem se presaltati na pokojnu gdicu emikuvajnhauz i valjda ce biti bolje.crnilo do bola
I pre nego sto si zapalio za brod, secam se da si se tom brodu radovao samo iz razloga sto ces biti cist, i tada si znao da te ceka povratak i ista borba tih par meseci do ponovnog ukrcavanja. Menjaj nesto! Sve ti je zapravo jasno a nikako da nesto ucinis
I kapiram tvoj strah od povratka kuci
Nisi licanine ti mene bacio u bedak i ja pokusavam izaci iz toga..To sto ti sebi radis je mucenje i ti to prihvatas, bez da se potrudis da poradis na tome,takva stanja ce te uvek bacati tamo gde ne treba,a ti si u fazonu - tako je,kako je i jbg..