Vaša iskustva, pitanja u vezi sa terapijom "održavanja" - metadon, buprenorphine... Pišite ovdje o svojoj borbi sa ovisnošću, svakodnevnim iskušenjima i problemima s kojima se suočavate.
Jurke wrote: ↑Wed Aug 07, 2019 10:00 am
Da se zna samo da nisam sad ustao, bio sam vredan jutros vozio kola da sredim farove, draga i ja za vikend putujemo na planinu da se osamimo i pustimo čula da prorade...
Jurke svaka cast! Zaista si tezak posao obavio,a i za vikend ides da se mucis Tuga
Ja danas čiliram u stanu, a sutra paljba na selo. Jest da je grad bolji, veće šanse, ovo ono, ali i veće šanse da se sjebeš, nisam ja još za grad, faćam se ja sutra opet motike, malo se razgolitim i kurčim se kako sam pocrneo.
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Jurke wrote: ↑Wed Aug 07, 2019 10:00 am
Da se zna samo da nisam sad ustao, bio sam vredan jutros vozio kola da sredim farove, draga i ja za vikend putujemo na planinu da se osamimo i pustimo čula da prorade...
Jurke svaka cast! Zaista si tezak posao obavio,a i za vikend ides da se mucis Tuga
Pa da mićana, šta cu kad ne umem hahajaha...
Došlo je i moj 5 minuta...kratko, ali salatko... Sada sam pored reke, jurim decu i mače neko koje vuku sa sobom...
Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave....
xxxana wrote: ↑Tue Aug 06, 2019 8:45 pm
Licanine,ti kao da si to prihvatio i nema druge..Pokusaj da to promenis
Iskreno zivim jos samo radi zene i djece i to mi ima neki smisao. I tako mora da bude. Putenih uzitaka se presitio, neznam sta nisam vidio.uglavnom dobro je sve to.ovdje uglavnom mracim. Doma sam prirodno takav.
Ja lično mislim da ti i nisi prirodno tako mračan, probao si dop koliko sam ja shvatio u najmračnije vreme koje si mogao doživeti, za vreme rata, možda grešim, ali moguće da tvoja "mračnost" datira od tada. Sve droge su zlo, ali opijati su najgori, ja sam prvi ozbiljan bedak doživeo kad sam počeo da kumujem sa opijatima. Ništa gore nego da ti nešto daje lažni mir... Kako ćemo, lako ćemo, sutra ćemo, kurac, nema skoro ništa lako u životu...
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.