JOS SAMO NIJEDNOM

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Modesty

Re: jos samo nijednom

Post by Modesty »

HE,HE,HE NARCISU MATORI,KOME TI FORE PRODAJEŠ :wink:
narcohimno

Post by narcohimno »

sada kada si me raskrinkala,verovatno nikome...hehehe
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

da jbte, sad cemo svi kolektivno da te trazimo...ma jok ba...nisu problem ljudi sa foruma...svi smo mi u manje vise istim govnima...problem su ljudi u mojoj okolini koji ne znaju neke stvari i meni to savrseno odgovara ...mislim, samo mi jos treba da sada kada napokon zivim relativno normalnim zivotom se stavljam u poziciju gdje cu biti predmet mahalskih prica...neka hvala...
a,aludirala je na moj izgled,ruzan sam jebiga,sta cu...nema razloga da se zbog toga krijem.
el' vidis majke ti kako se prima?..daj majke ti narko ne kenjaj...uostalom kakve uopste ima veze kako izgledas...
narcohimno

Post by narcohimno »

nisam se primio...zajebavao sam se...
PROČITAJ ME

Post by PROČITAJ ME »

......... meni si baš simpatičan.... ops.... simplastičan.......hehe..... pozdrav...... :smt023
Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
djomlac

Post by djomlac »

pa dobro sad,naravno da ces se skinuti pa opet obuci,dok ne ugradis blokadu.Nego mislim da imas ozbiljniji problem,jesi razmisljao o estetskoj hirurgiji,korekciji tvoga nosa ili bolje receno nosurde,stvarno nije u redu.Sta ti mislis,da ako mozes da strpas 2 mica u nosinger da si faca,c c c,misim, kako te nije stid,ja sam moro djecu u drugu sobu prebact.
narcohimno

Post by narcohimno »

po tvojoj slici se tacno vidi da ti nos naginje na levu stranu.ono sto je neophodno da bi nos bio u simetriji je jedan desni krose koji cu ja izvesti hirurskom preciznoscu cim se vratis iz bg-a.ajde vidimo se debeli djomlace.
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Stvarno je lijepo svratiti na ovu pricu i vidjeti jedno iskreno drugarstvo na djelu... Uganut sam.

Hvala vam (nosati) momci.

Narco, kako guras ?
Modesty

Post by Modesty »

trebalo bi otvoriti temu prijateljstvo i njihove postove tamo prebacit :-D
narcohimno

Post by narcohimno »

Vlado_M wrote:Stvarno je lijepo svratiti na ovu pricu i vidjeti jedno iskreno drugarstvo na djelu... Uganut sam.

Hvala vam (nosati) momci.

Narco, kako guras ?
desi dovla drago mi je da primecujes to iskreno drugarstvo...sto bi se sad folirali i jedan drugom prosipali:nja,nja price kad mozemo da budemo iskreni i jedan drugom reci pravo stanje,ali moras priznati da moj nos iako nije manji barem je normalnog oblika...mislim,nije ruzan i kriv kao kod ovog debelog mankija.ima tu i jedna pozitivna stvar:koliki nos toliki i ponos...hehehe,to sranje su izmislili ljudi poput nas sa velikim nosurdama,da se utese.kao i ono sranje sto su izmislili ljudi sa malim qrcem,kao:nije bitna velicina,bitna je tehnika...cisto proseravanje proizaslo iz ljudskih kompleksa...
kako guram,a???pa guram,onako,sve mi je sranje ali ima i svetlih trenutaka pa me to vadi iz bedaka.planiram ovog vikenda da izbacim trol iz upotrebe i tako...standardno smaranje posle dopa,sta drugo da ti kazem.ali bice bolje...ako nista drugo...uvek moze izpocetka...hehehe.pozdrav
Post Reply