Bup, bar meni je poremetio nekoliko prijateljstava, u početku je bilo normalno, ali kasnije sam izbegavao razgovor sa bilo kim, kako da razgovaram normalno, kada me stalno jebe jedna ista stvar, imao sam planove kako da se rešim bede, ali to nisam mogao realizovati dok nisam priznao mojima da sam se navukao na zamenu za heroin. Prijateljstva sam održavao tako što sam se javljao porukama tipa:"Izvini što se ne javljam, upao sam u neka sranja." "Kakva sranja" , naravno laganje, jebi ga, o drogiranju se ćuti skoro pred svima. Sada se to vraća polako u normalu...yasujirozu wrote: ↑Sun Aug 04, 2019 8:08 amti, utisak mi je, brkaš drugarstvo s prijateljstvom - gradacija ide: poznanik, drug, prijatelj, te je ovo posljednje, baš rijetko![]()
Skidanje s buprenorfina - pravilan način
Moderator: sanela
Re: Skidanje s buprenorfina - pravilan način
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Oho ho, je l' nam to neko danas uzima zadnju dozu, i od sutra se prepušta paklu strejt života.

P.s. Zaintrigiralo me tvoje ime, 'aj" mi kažeš kako se zoveš, porukom, neću nikom reći.

-
ona uzima posljednju danas?
Tako je zborila, do kraja ove nedelje, čekamo sad nju da se izjasni.
Da,Yasu
Nego,gde li je Frajla
Znala sam da ce da ispali 

Nego,gde li je Frajla

-
Pisacu SB,haha, da nekad procitam kakav sam debil bila 

-
I ta kava je stigla brodom iz kolumbije brazila ili afrike. Tako da.ManMan wrote: ↑Sun Aug 04, 2019 6:53 am_____________________licaninsasela wrote: ↑Sun Aug 04, 2019 6:19 am
Da tako nekako. Ima knjiga naslova zivi mrtvi i pomorci. Milijun pjesama na tu temu. Ne nisam ja barba koji svrsava zajebavat nizu posadu i lijecit svoje komplekse na taj nacin. Kad ustanes iz kreveta i skuvas si kavu kontaj da je neki usrani pomorac imo muda otici na brod i da nije njega i slicnih ljudi ne bi ujutro pio kavu iz kineske salice niti bi se voziko autom cisto iz razloga zato sto se doslovmo od cackalica do jebenog lima za auto prevozi brodovima. Toliko od mene manman
Poštujem izuzetno tvoj posao, Liko moja!
Ispisah juče da imam u familiji kapetana, pa mi je pričao da bi svet stao u metu, ako bi samo 24h brodovi prestali da plove i / ili štrajkovali!
Tako da nemoj molim te da štrajkuješ, volim moju kafu!![]()
![]()
![]()
Sad gledam po kući, većina stvari se ipak ovde dopremila kamionima, sem možda TV-a, Kuhinjskih aparata i kompjutera.. Sve ostalo je Evropske proizvodnje, ali to ne umanjuje doprinos brodara normalnom životu ove potrošačke civilizacije
Piši, boli te dupe, šta god ti dune, zna to da pomogne, da olakša situaciju i skrati vreme. Još ako nađeš ovde sa nekim zajednički jezik u tom stanju, top! Vrlo moguće da će se javljati crvići za pajazit, ili neku dizalicu u toj konfuziji, ali prevazići ćeš ti to, kao što sam i ja prevazišao.