Pa dobro, mada jesi izazvao radoznalost kod pojedinih osoba. Imaš zanimljive dogodovštinu i umeš da dočaraš iste...
Skidanje s buprenorfina - pravilan način
Moderator: sanela
Re: Skidanje s buprenorfina - pravilan način
Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave.... 

-
ne, to naprosto zavisi od ljudi, i ne da se uopštavat - par prijatelja (nitko nema više od par prijatelja, ako ima i toliko...) koje imam, a natuknuh nešto u tom smjeru, su žene, i naprosto su uvijek bile tu za mene-ja za njih...
misliš da tu mora postajat doza seksualnosti?
ma ne, no su, meni barem, draže no muški...
Au, nadam se da je bila blaga prema tebi danas!yasujirozu wrote: ↑Sun Aug 04, 2019 12:17 amprijavio sam te saneli, čisto da znaš - to je ovdje sad trend, a i atakuješ na moj personaliti![]()
Kad odes na disciplinsku, bachi li te koljenima na kukuruz i tako sto duze??
-
Ne mislim da mora, ali nekako sam iz svog iskustva i slisajuci tudja, zaključio da često tu ima neka varnica, ako ne i nesto vise. Ja sam imao prijateljicu koja je od samog starta osecala nešto prema meni. I to godinama, a poveravao joj se i savetovala me oko veze sa tadasnjom devojkom, a sadasnjom suprugom. Znala je o meni svaku mogucu stvar, a i ja o njoj, izuzev toga da me voli. To je za mene bio šok na kraju i otišao sam od nje zbog straha nekog, a da se nisam okrenuo. Ona je meni bila i ostala jako draga osoba, prijateljica, ali ona je htela nešto više na kraju... Isto kao i tebi meni je draže da sa ženskom osobom i provodim vreme, a i da se proverim. Sada je moja najbolja prijateljica, drug, brat i sve ostalo moja supruga. I to stvarno, bez preterivanja. A i to je retkost danas.yasujirozu wrote: ↑Sun Aug 04, 2019 12:28 amne, to naprosto zavisi od ljudi, i ne da se uopštavat - par prijatelja (nitko nema više od par prijatelja, ako ima i toliko...) koje imam, a natuknuh nešto u tom smjeru, su žene, i naprosto su uvijek bile tu za mene-ja za njih...
Last edited by Jurke on Sun Aug 04, 2019 12:45 am, edited 1 time in total.

Rekla je "bačili", samo ti ne razumiješ.yasujirozu wrote: ↑Sun Aug 04, 2019 12:36 amvi ste, u južnim krajevima, a kako čujem, proglasilili i čitav novi jezik - crnogorski - koji, a da bi se razlikovao od kroackog, i prevashodno srpskog, ima i nova slova - ź i ś![]()

Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
O da, i to odavno. Vratili se jeziku cukundjedova. Instalirah i cg tastaturu , ali je ne koristim bojim se nista me necete razumjet!!yasujirozu wrote: ↑Sun Aug 04, 2019 12:36 amvi ste, u južnim krajevima, a kako čujem, proglasilili i čitav novi jezik - crnogorski - koji, a da bi se razlikovao od kroackog, i prevashodno srpskog, ima i nova slova - ź i ś![]()
Ti dok naglabasmo o brodovima, spusti dozu na 0.50 mg.Jurke wrote: ↑Sun Aug 04, 2019 12:40 amNe mislim da mora, ali nekako sam iz svog iskustva i slisajuci tudja, zaključio da često tu ima neka varnica, ako ne i nesto vise. Ja sam imao prijateljicu koja je od samog starta osecala nešto prema meni. I to godinama, a poveravao joj se i savetovala me oko veze sa tadasnjom devojkom, a sadasnjom suprugom. Znala je o meni svaku mogucu stvar, a i ja o njoj, izuzev toga da me voli. To je za mene bio šok na kraju i otišao sam od nje zbog straha nekog, a da se nisam okrenuo. Ona je meni bila i ostala jako draga osoba, prijateljica, ali ona je htela nešto više na kraju... Isto kao i tebi meni je draže da sa ženskom osobom i provodim vreme, a i da se proverim. Sada je moja najbolja prijateljica, drug, brat i sve ostalo moja supruga. I to stvarno, bez preterivanja. A i to je retkost danas.yasujirozu wrote: ↑Sun Aug 04, 2019 12:28 amne, to naprosto zavisi od ljudi, i ne da se uopštavat - par prijatelja (nitko nema više od par prijatelja, ako ima i toliko...) koje imam, a natuknuh nešto u tom smjeru, su žene, i naprosto su uvijek bile tu za mene-ja za njih...
Bravo , bravo!!
Sto bi rekao Yasu , nece zavisnika ostat kako dobro lijecimo.
Upravo zbog toga sam i rekla “koja uspeju” Jurke,jer i to se desava,ali kad se shvati kao prijateljstvo, onda je to prijateljstvo..
A SB nam nista nije jos rekao
A SB nam nista nije jos rekao

Nisam još, imam u planu. Uzimam po 0,5 mg ujutru i popodne. Počelo me je ono kad sam uzimao samo ujutru 1mg nocu puštati. Nervoza i bolovi nocu su me naterali da delim to na pola i da budem pokriven ceo dan. Psiha je tu veliki faktor. Pokušacu kao Frajla da smanjuje sada te doze po malo i da privodi kraju.Ninocka wrote: ↑Sun Aug 04, 2019 12:52 amTi dok naglabasmo o brodovima, spusti dozu na 0.50 mg.Jurke wrote: ↑Sun Aug 04, 2019 12:40 amNe mislim da mora, ali nekako sam iz svog iskustva i slisajuci tudja, zaključio da često tu ima neka varnica, ako ne i nesto vise. Ja sam imao prijateljicu koja je od samog starta osecala nešto prema meni. I to godinama, a poveravao joj se i savetovala me oko veze sa tadasnjom devojkom, a sadasnjom suprugom. Znala je o meni svaku mogucu stvar, a i ja o njoj, izuzev toga da me voli. To je za mene bio šok na kraju i otišao sam od nje zbog straha nekog, a da se nisam okrenuo. Ona je meni bila i ostala jako draga osoba, prijateljica, ali ona je htela nešto više na kraju... Isto kao i tebi meni je draže da sa ženskom osobom i provodim vreme, a i da se proverim. Sada je moja najbolja prijateljica, drug, brat i sve ostalo moja supruga. I to stvarno, bez preterivanja. A i to je retkost danas.yasujirozu wrote: ↑Sun Aug 04, 2019 12:28 am
ne, to naprosto zavisi od ljudi, i ne da se uopštavat - par prijatelja (nitko nema više od par prijatelja, ako ima i toliko...) koje imam, a natuknuh nešto u tom smjeru, su žene, i naprosto su uvijek bile tu za mene-ja za njih...
Bravo , bravo!!
Sto bi rekao Yasu , nece zavisnika ostat kako dobro lijecimo.
Desilo mi se da sam dva dana poklekao i popravlja se bez razloga sa još četvrtinom. Ali shvatio sam da nema razloga i nastavio po planu.