O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Loki

Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Post by Loki »

StopBup wrote: Sun Jul 19, 2020 10:12 am
xxxana wrote: Sun Jul 19, 2020 10:06 am
Loki wrote: Sun Jul 19, 2020 9:57 am U suštini voza nas Stop kao mlade majmune. Sve skupa.

Čuj on ne rešava ozbiljne stvari ovde, a svako od nas se ubi ovde da iznese svoje viđenje, svoje tegobe, da time olakša nekom ko se odluči na apstinenciju, i da tebi Stope ukaže na moguće propuste. I na sve to je odgovor ne rešavam.ozbiljne stvari ovde.

Ma znaš šta? Luđe sam ja od konja što uopšte se upuštam u ovo. Nisi ti kriv, ja sam debil.
Bice da je tako
Ja sam pre neki dan rekao, posebno Lokiju, da sam preterao sa svojom neozbiljnošću, do te mere da bunim ljude. I krivo mi je zbog toga.
E sad jako mi je glupo ovo da pišem, ali napisacu. Naravno da sam svestan da se nisam drogirao tek tako. Zadnjih meseci sam se ozbiljno bavio time, priznao sebi mnoge stvari, mnoge svoje slabosti, komplekse i sad radim na tome. Ozbiljnije ću se raspisati uskoro.
I ja ti na to rekao da te kapiram jer sam i sam bio isti ako ne i gori od tebe.
E sad, ako hoćeš da te neko ovde doživi ozbiljno, onda treba i da pišeš u skladu sa tim. A ne da od čitavog nečijeg posta zaobiđeš kompletnu suštinu, a uhvatiš se recimo za muvanje Xane iako ko nije bila uopšte poenta Frajlinog posta. I ne samo Frajlin post, nego generalno.

Evo sad recimo Liku zaobilaziš za sasvim jednostavno, jasno i konkretno pitanje. Ko si ti? Ima li direktnije pitanje od toga.
Dok ne pocneš da se suočavaš sa problemima i na jasna pitanja ne odgovoriš jasno i nedvosmisleno, džabe ti opravdanje i pisanje niko ne može da te shvati ozbiljno.
Last edited by Loki on Sun Jul 19, 2020 10:31 am, edited 1 time in total.
To od čega bežiš ti!
To se ne leči!
To se pobeđuje!!!
Loki

Post by Loki »

Ličke,

Znaš šta sam našao i kupio juče za 8 franaka?

Znaš onaj komplet kašika, viljuška(vilica) i nož. Sastavljeni zajedno i u plastičnoj futroli. Pravljeni za recimo piknik u prirodi. Sličan onome što smo u vojsci imali za SDO.

Obradovao sam se kao malo dete kad sam video. Nije da mi je nešto potrebno, ali sam morao da kupim.

Image
To od čega bežiš ti!
To se ne leči!
To se pobeđuje!!!
StopBup

Post by StopBup »

licaninsasela wrote: Sun Jul 19, 2020 10:16 am
xxxana wrote: Sun Jul 19, 2020 10:06 am
Bice da je tako
Ja sam pre neki dan rekao, posebno Lokiju, da sam preterao sa svojom neozbiljnošću, do te mere da bunim ljude. I krivo mi je zbog toga.
E sad jako mi je glupo ovo da pišem, ali napisacu. Naravno da sam svestan da se nisam drogirao tek tako. Zadnjih meseci sam se ozbiljno bavio time, priznao sebi mnoge stvari, mnoge svoje slabosti, komplekse i sad radim na tome. Ozbiljnije ću se raspisati uskoro.
Ok Stope. Bija si neozbiljan. Ajd sad budi ozbiljan. Koje su to stvari koje ne rjesavas preko foruma i napose tko si ti? Ozbiljan i jednostavan odgovor ocekujem, jebiga naravno ako me uopce dozivljavas.
To "ko si?", ne treba da te opterećuje, bitnije je da se zapitas da li si zadovoljan svojim životom, i ako nisi da promeniš nešto. Bitno je da budeš svestan, da li ti život izgleda makar približno onome kako bi hteo. Kad vec hoćeš. To "ko si" se menja. Ja sam sada običan čovek, čovek koji hoće da živi kvalitetnije nego što sad živi, koji je zalutao gde ne treba, covek koji zna ko je, ali mi se ne sviđa to što sam sada, i radim na tome da to promenim, a to ide polako.

Ne rešavam preko foruma te svoje lične probleme, koji su me i održavali u zavisnosti. Već njih rešavam direktnom akcijom i sa ljudima koji su mi bliski.
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
xxxana

Post by xxxana »

Kada malo razmislim, ja sam dobro 8-)
licaninsasela

Post by licaninsasela »

StopBup wrote: Sun Jul 19, 2020 10:31 am

Ok Stope. Bija si neozbiljan. Ajd sad budi ozbiljan. Koje su to stvari koje ne rjesavas preko foruma i napose tko si ti? Ozbiljan i jednostavan odgovor ocekujem, jebiga naravno ako me uopce dozivljavas.
To "ko si?", ne treba da te opterećuje, bitnije je da se zapitas da li si zadovoljan svojim životom, i ako nisi da promeniš nešto. Bitno je da budeš svestan, da li ti život izgleda makar približno onome kako bi hteo. Kad vec hoćeš. To "ko si" se menja. Ja sam sada običan čovek, čovek koji hoće da živi kvalitetnije nego što sad živi, koji je zalutao gde ne treba, covek koji zna ko je, ali mi se ne sviđa to što sam sada, i radim na tome da to promenim, a to ide polako.

Ne rešavam preko foruma te svoje lične probleme, koji su me i održavali u zavisnosti. Već njih rešavam direktnom akcijom i sa ljudima koji su mi bliski.
Ne, mene to ne opterecuje jer znam tko sam. Znam sve svoje mane, komplekse i vrline i nosim se sa njima. Nekad uspjesno nekad ne.
Nisi mi nista reka al to sam i ocekiva jer si jos uvik pickica i bojis se suociti sa svojim pravim ja. Vrlo jednostavno.
Tvoja akcija sa bliskin judima je samo tvoja fikcija, mastarija. Jedno vrime sam te zalija i mislija skuzit ces kroz pricu sta trebas napraviti, medutim sad me apsolutno boli kurac jer si ovdi samo radi zajebancije a sta si upravo i potvrdija. Znaci glavna tema ako nije droga i kalendarski poslagana sranja koja si radija onda je to poljoprivreda a kad nije poljoprivreda onda je to trening i veranje na frusku goru napunjen heroinom. Sve san ti reka sad. Eto to je tvoj zivot plus dvi pickice koje si izjeba na koje drkas kada dodes sa polja. Jako jako zanimljiv i ispunjen zivot sa problemima da li ce dem biti dobar ili sok od visanja. Naravno i vrimenska prognoza da ti susa ne izbije 200 eura iz depa.
Jadno.
licaninsasela

Post by licaninsasela »

xxxana wrote: Sun Jul 19, 2020 10:43 am Kada malo razmislim, ja sam dobro 8-)
Pa ako te tjesi kakav je stop onda ti je ljestvica jako nisko i to minjaj pod hitno. Malim koracima ali pokreni se.
Loki

Post by Loki »

Nije uteha, ali je istina.
🤓
To od čega bežiš ti!
To se ne leči!
To se pobeđuje!!!
StopBup

Post by StopBup »

licaninsasela wrote: Sun Jul 19, 2020 10:45 am
StopBup wrote: Sun Jul 19, 2020 10:31 am

Ne, mene to ne opterecuje jer znam tko sam. Znam sve svoje mane, komplekse i vrline i nosim se sa njima. Nekad uspjesno nekad ne.
Nisi mi nista reka al to sam i ocekiva jer si jos uvik pickica i bojis se suociti sa svojim pravim ja. Vrlo jednostavno.
Tvoja akcija sa bliskin judima je samo tvoja fikcija, mastarija. Jedno vrime sam te zalija i mislija skuzit ces kroz pricu sta trebas napraviti, medutim sad me apsolutno boli kurac jer si ovdi samo radi zajebancije a sta si upravo i potvrdija. Znaci glavna tema ako nije droga i kalendarski poslagana sranja koja si radija onda je to poljoprivreda a kad nije poljoprivreda onda je to trening i veranje na frusku goru napunjen heroinom. Sve san ti reka sad. Eto to je tvoj zivot plus dvi pickice koje si izjeba na koje drkas kada dodes sa polja. Jako jako zanimljiv i ispunjen zivot sa problemima da li ce dem biti dobar ili sok od visanja. Naravno i vrimenska prognoza da ti susa ne izbije 200 eura iz depa.
Jadno.
Lupetas, naravno da sam sveatan svojih mana i kompleksa, i ucim da se nosim sa njima na pravi način, i dobro mi ide za sada. O "olakšivacima" ni ne pomišljam. Naravno da smem da se suocim sa svojim pravim ja, to radim već neko vreme.
Last edited by StopBup on Sun Jul 19, 2020 10:57 am, edited 1 time in total.
StopBup

Post by StopBup »

I ja sam sasvim ok. :) Sve manje problema pripisujem apstinenciji, ali ima ih još koji su sa njom povezani. Ono si skroz u pravu, "međuprostor" polako postaje istorija. ;)
Last edited by StopBup on Sun Jul 19, 2020 10:55 am, edited 1 time in total.
Loki

Post by Loki »

Sad iz dosade probah onu opciju HEY GOOGLE na mobilnom. Što sam se ispričao sa uređajem.

Zamisli moj stepen očaja kad razgovaram sa mobilnim uređajem i to je špic današnjeg dana.

Sve je Lika u pravu. Ovo se mora pod hitno menjati. A kad kažem pod hitno, to znači, iz ovih stopa zovem kolegu da idemo na kafu na Ciriško jezero. Ova izolovanost će me ubiti i vodi samo u jednom smeru. A to je smer u kojem ne želim da idem.

Zato odoh popiti kafu i da malo budem među normalnim svetom. Ne mora ništa značajno a se dogodi, ali od nečega se mora početi. Dovoljan će mi biti boravak među ljudima da se osećam bolje. Toliko znam sebe.

Odoh pa se pišemo kasnije.
To od čega bežiš ti!
To se ne leči!
To se pobeđuje!!!
Post Reply