Aj sad ozbiljno. Ja površan nisam. Samo kao što rekoh, ozbiljne stvari ne rešavam preko foruma, niti ovako žice. Opet kažem, pisao sam dosta neozbiljno zezao se na forumu, pa mi je i jasno zašto sam ovde doživljen kao površan.xxxana wrote: ↑Sun Jul 19, 2020 9:43 amPa da, lozim se na povrsnost u ljudima..StopBup wrote: ↑Sun Jul 19, 2020 9:34 amOzbiljne stvari ne rešavam na forumu. Te tipa razbijanje ega, priznavanje sam sebi stvari zašto sam se u stvari drogirao, i tako to.
E sad bez veze mi je što ovde neki misle da sam ja tebe muvao, hahaha, mislim da je i tebi jasno da nisam. To što te najviše gotivim na forumu je sasvim druga stvar. "Muvanje" si prva započela ti.Još prošlog leta, kad si rekla Frajli na staroj temi:"Paljba od njega, ti imaš partnera.", onda kad sam ja rekao da dobro masiram, a Frajla na to reagovala. Naravno da sam i ja to doživeo kao sprdnju, a za par dana sam te "zaprosio", i ti pristala.
Znači sprdnja ljudi
![]()
A naravno da ću se ograditi kad neko kaže da je meni gudra glavna tema, ili da bih povukao nekoga u recidiv.
A obzirom da emocionalnu prazninu trenutno nemam sa cim da popunim, falis mi za suicid
O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
Moderator: sanela
Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
xxxana wrote: ↑Sun Jul 19, 2020 9:43 amPa da, lozim se na povrsnost u ljudima..StopBup wrote: ↑Sun Jul 19, 2020 9:34 amOzbiljne stvari ne rešavam na forumu. Te tipa razbijanje ega, priznavanje sam sebi stvari zašto sam se u stvari drogirao, i tako to.
E sad bez veze mi je što ovde neki misle da sam ja tebe muvao, hahaha, mislim da je i tebi jasno da nisam. To što te najviše gotivim na forumu je sasvim druga stvar. "Muvanje" si prva započela ti.Još prošlog leta, kad si rekla Frajli na staroj temi:"Paljba od njega, ti imaš partnera.", onda kad sam ja rekao da dobro masiram, a Frajla na to reagovala. Naravno da sam i ja to doživeo kao sprdnju, a za par dana sam te "zaprosio", i ti pristala.
Znači sprdnja ljudi
![]()
A naravno da ću se ograditi kad neko kaže da je meni gudra glavna tema, ili da bih povukao nekoga u recidiv.
A obzirom da emocionalnu prazninu trenutno nemam sa cim da popunim, falis mi za suicid
To od čega bežiš ti!
To se ne leči!
To se pobeđuje!!!
To se ne leči!
To se pobeđuje!!!
I meni je žešće glupa, ja je muvao nisam, a to su pominjali i Frajla i Lika, a ja sam se samo tako zezao, mislim da je i Xxxani to jasno.Loki wrote: ↑Sun Jul 19, 2020 9:52 am Čemu opet potreba da se pravdaš za muvanje Xane?
Po meni je ta tema ponižavajuća prvenstveno za Xanu. Odakle ideja da ona ima potrebu da se muva sa bilo kim ovde i da je bilo šta shvatila kao muvanje?
Meni je ta tema debilna da bi se ovde pisalo i pre svega neukusna i ponižavajuća.
U suštini voza nas Stop kao mlade majmune. Sve skupa.
Čuj on ne rešava ozbiljne stvari ovde, a svako od nas se ubi ovde da iznese svoje viđenje, svoje tegobe, da time olakša nekom ko se odluči na apstinenciju, i da tebi Stope ukaže na moguće propuste. I na sve to je odgovor ne rešavam.ozbiljne stvari ovde.
Ma znaš šta? Luđe sam ja od konja što uopšte se upuštam u ovo. Nisi ti kriv, ja sam debil.
Čuj on ne rešava ozbiljne stvari ovde, a svako od nas se ubi ovde da iznese svoje viđenje, svoje tegobe, da time olakša nekom ko se odluči na apstinenciju, i da tebi Stope ukaže na moguće propuste. I na sve to je odgovor ne rešavam.ozbiljne stvari ovde.
Ma znaš šta? Luđe sam ja od konja što uopšte se upuštam u ovo. Nisi ti kriv, ja sam debil.
To od čega bežiš ti!
To se ne leči!
To se pobeđuje!!!
To se ne leči!
To se pobeđuje!!!
Stekao se utisak da jesi. Zato ne možeš kriviti nikoga ko je na to ukazao.StopBup wrote: ↑Sun Jul 19, 2020 9:55 amI meni je žešće glupa, ja je muvao nisam, a to su pominjali i Frajla i Lika, a ja sam se samo tako zezao, mislim da je i Xxxani to jasno.Loki wrote: ↑Sun Jul 19, 2020 9:52 am Čemu opet potreba da se pravdaš za muvanje Xane?
Po meni je ta tema ponižavajuća prvenstveno za Xanu. Odakle ideja da ona ima potrebu da se muva sa bilo kim ovde i da je bilo šta shvatila kao muvanje?
Meni je ta tema debilna da bi se ovde pisalo i pre svega neukusna i ponižavajuća.
Čak sam siguran da je bila zajebancija i od Frajle i od Like. Iz aviona je vidljivo da ste totalno dva različita sveta. I u pravu je Frajla da drugu temu osim gudre i nemaš sa Xanom. Nije to ništa strašno. To je činjenica. Ne kapiram zašto to pričaš toliko k' srcu kad je to samo bilo zapažanje istine.
To od čega bežiš ti!
To se ne leči!
To se pobeđuje!!!
To se ne leči!
To se pobeđuje!!!
I ne vidis logicnu gresku u ovome sto si napisao?StopBup wrote: ↑Sun Jul 19, 2020 9:53 amAj sad ozbiljno. Ja površan nisam. Samo kao što rekoh, ozbiljne stvari ne rešavam preko foruma, niti ovako žice. Opet kažem, pisao sam dosta neozbiljno zezao se na forumu, pa mi je i jasno zašto sam ovde doživljen kao površan.xxxana wrote: ↑Sun Jul 19, 2020 9:43 amPa da, lozim se na povrsnost u ljudima..StopBup wrote: ↑Sun Jul 19, 2020 9:34 am
Ozbiljne stvari ne rešavam na forumu. Te tipa razbijanje ega, priznavanje sam sebi stvari zašto sam se u stvari drogirao, i tako to.
Znači sprdnja ljudi
![]()
Ozbiljne stvari ne resavas preko foruma,a posto si bio neozbiljan, ljudi te nisu ukapirali..
Ode i rana apstinencija i medjuprostor u istoriju, sada je nesto novo
Bice da je takoLoki wrote: ↑Sun Jul 19, 2020 9:57 am U suštini voza nas Stop kao mlade majmune. Sve skupa.
Ja sam pre neki dan rekao, posebno Lokiju, da sam preterao sa svojom neozbiljnošću, do te mere da bunim ljude. I krivo mi je zbog toga.xxxana wrote: ↑Sun Jul 19, 2020 10:06 amBice da je takoLoki wrote: ↑Sun Jul 19, 2020 9:57 am U suštini voza nas Stop kao mlade majmune. Sve skupa.
E sad jako mi je glupo ovo da pišem, ali napisacu. Naravno da sam svestan da se nisam drogirao tek tako. Zadnjih meseci sam se ozbiljno bavio time, priznao sebi mnoge stvari, mnoge svoje slabosti, komplekse i sad radim na tome. Ozbiljnije ću se raspisati uskoro.
-
Ok Stope. Bija si neozbiljan. Ajd sad budi ozbiljan. Koje su to stvari koje ne rjesavas preko foruma i napose tko si ti? Ozbiljan i jednostavan odgovor ocekujem, jebiga naravno ako me uopce dozivljavas.StopBup wrote: ↑Sun Jul 19, 2020 10:12 amJa sam pre neki dan rekao, posebno Lokiju, da sam preterao sa svojom neozbiljnošću, do te mere da bunim ljude. I krivo mi je zbog toga.xxxana wrote: ↑Sun Jul 19, 2020 10:06 amBice da je takoLoki wrote: ↑Sun Jul 19, 2020 9:57 am U suštini voza nas Stop kao mlade majmune. Sve skupa.
E sad jako mi je glupo ovo da pišem, ali napisacu. Naravno da sam svestan da se nisam drogirao tek tako. Zadnjih meseci sam se ozbiljno bavio time, priznao sebi mnoge stvari, mnoge svoje slabosti, komplekse i sad radim na tome. Ozbiljnije ću se raspisati uskoro.
Nisam pisao o ozbiljnim stvarima, ali ću pisati. A to si u pravu, rana apstinencija i "međuprostor", polako odlaze u istoriju.xxxana wrote: ↑Sun Jul 19, 2020 10:04 amI ne vidis logicnu gresku u ovome sto si napisao?
Ozbiljne stvari ne resavas preko foruma,a posto si bio neozbiljan, ljudi te nisu ukapirali..
Ode i rana apstinencija i medjuprostor u istoriju, sada je nesto novo