Vaša iskustva, pitanja u vezi sa terapijom "održavanja" - metadon, buprenorphine... Pišite ovdje o svojoj borbi sa ovisnošću, svakodnevnim iskušenjima i problemima s kojima se suočavate.
xxxana wrote: ↑Sat Aug 03, 2019 8:27 pm
Kakav dan Svi buuuum
Ako nista,bar je zanimljivo, nego nece Frajla da se svadja,a ja sad nemam kako da se praznim,pih
pa, sad... izbjegao jeste na moru, no, suvišno se on osnažio (čitaj: lažno samopouzdao) za kratko vrijeme, te bumo vidjeli...
ali je frajla skroz u pravu spram toga kak je stopili, uvijek bio iskren u svojim izlaganjima, tak da je to super
važi to i za tebe i anu, ali je situacija kvalitativno različita - on se skinuo, i otvoreno kaže: radio sam to i to, ili, razmišljam se radit to i to, što je meni skroz ok, i thubms up
xxxana wrote: ↑Sat Aug 03, 2019 8:27 pm
Pa naravno Jurke, ko ce drugi nego doktor
Nadam se da cu medju pacijentima imati prioritet
Pa sad. Izensko si, a i prva si uletela na listu čekanja, ozbiljniji si kandidat za izlečenje za nijansu itd. Nadam se da ce se i neko od ovih pacijenata koji nemo posmatraju, a ne ulaze u diskusiju, priključiti pa da i ja izgledam ozbiljnije.
Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave....
yasujirozu wrote: ↑Sat Aug 03, 2019 9:11 pm
pa, sad... izbjegao jeste na moru, no, suvišno se on osnažio (čitaj: lažno samopouzdao) za kratko vrijeme, te bumo vidjeli...
ali je frajla skroz u pravu spram toga kak je stopili, uvijek bio iskren u svojim izlaganjima, tak da je to super
važi to i za tebe i anu, ali je situacija kvalitativno različita - on se skinuo, i otvoreno kaže: radio sam to i to, ili, razmišljam se radit to i to, što je meni skroz ok, i thubms up
Da, a nadam se da ce i Ana i da ću i ja moci kada se skinem da se izborim sa tim rovcima. Ja sam uvek ovde iskren i bez veze bi bilo da se ovde laže o tome kakvo je stanje. Dugo sam lagao sebe i sve oko sebe o stanju u glavi i to znam kuda vodi. Karte na sto i ozbiljan ulog, ovde se ne igra na malo...
Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave....