Skidanje s buprenorfina - pravilan način
Moderator: sanela
Re: Skidanje s buprenorfina - pravilan način
Na Atmanov spisak o prednostima strejt zivota - dodati sudove 

Nema nam Ate par dana vec, a i za Yasu a sam se zabrinuo... Ja provedoh dan na reci sa dečurlijom i sad na slavu, nisam ni na tren pomislio na bup i tu priču. Zauzetost decom pomaze mi dosta.
Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave.... 

-
Cuj ja taj poso radim dugo godina i volim more. Volim upoznavati druge kulture. Istina sad vise nemam sta upoznat kad sam sve vidio okusio oprobo upozno. Meni je najljepse u hr.ne bi je mijenjo ni za jednu drzavu. Eventualno da mi neko plati oso bi u tesku izolaciju na juznu stranu new zelanda u taurangu popeo se na brdo i oso u cobane cuvat ovce citav zivot. Al nece moji. Moja gospoja bi samo tu di je ili juzna amerika. A ja tamo nevolim biti. Potpisujem moj poso uglavnom do penzije ako zdravlje posluzi a sranja ko sranja.rijesit cemo i to.nije problem bar danas tako gledam na to. Nije to mene uzelo da ja sad neznam kako i sta dalje. Vise tekuce al bojim se psihe opet zagazit u govno.nemam ni snage. A doma dvoje djece i super zena. Meni je najbolja.prevazit cemo nedace i idemo u nove pobjede. Stavim navecer sluse u usi i postim nick cavea pa malo barata pa malo pink flojde i oda zivot bude puno ljepsi jednostavniji a za slag nirvanu.i guram...gitara je u kabini pa se malo i odsvira.ako to ne cupa onda malo okrenem na manu chao i kad skuzis i razumijes sta covjek pjeva sve je jednostavno i teska pozitiva..tak nekak.e si ti ok. Kako sva ta govnarija od skidanja ide tebi a i juretu?xxxana wrote: ↑Thu Aug 01, 2019 11:55 pm Licanine, tebi i taj brod dodje kao neki beg,bolje i to nego drugo, a i ta kratkotrajna sranja samo ti pridodaju,vidis to i sam,to je porazavajuce za psihu bez obzira na godine, sta da ti kazem,trazi nacine..Mada razumem te i ja sam to radila, samo sto ja nisam imala nekih problema ovako,vec sam ih izmisljala kao opravdanja kad upadnem u bedak,bupom sam to dovela u neki balans,onako vestacki,e sad kako ce biti dalje, jos malo cu videti..
Eto licanine, kazes video sve,probao,upoznao,a ovce cuvao nisi
Malo si vedriji,to je dobro, a pusta psiha svima je problem,boricemo se..A muzika i mene dize
Pa evo,nije lose danas, malo se cudno osecam zbog sna,ali vec sam se uhodala da budem kao zombi
Veceras trebala malo da izadjem i nisam smela hahaha kao dete koje se plasi mraka,samo bi mi sad falilo nesto da userem..

Pa evo,nije lose danas, malo se cudno osecam zbog sna,ali vec sam se uhodala da budem kao zombi

Veceras trebala malo da izadjem i nisam smela hahaha kao dete koje se plasi mraka,samo bi mi sad falilo nesto da userem..
-
ti si imao mudrosti istrajat, i završit nautičku, i to se ispostavlja danas kao pun pogodak - em što imaš mogućnost iskoristit pučinu za potpuni odgnan prijeđašnjeg - dakle, nedaća u koje si se doma uvalio - em što ta "komuna" ne podrazumjeva fizikalije jer si ipak, a zbog pomenute škole, bitan činbenik...
dovoljno lošeg iskustva imaš, a da ti plovidba više ne bude neka vrsta bernardicinog pansiona, i znam da si sada čvrsto odlučio
dapače, siguran sam u to

Evo nama našeg Yasua.
Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave.... 

-
tu sam, jurke, ali ne i stalno - vidim kaj se ti i dalje držiš zacrtanog biznis plana, i to me raduje 

-
eto zašto ženski rod treba dominirat - to je ta fina iskrenost koju od muških bilmeza, nikad nešćeš čut...
to je to, i to ste vi - i ti, i nina, i frajla - ma koliko se gložile (chick fight)
ne zna SB šta propušta oslonom na sopstveni spol, al ok - svatkom svoje

Popio si prijavu, nadam se da ćeš dobiti ban, došao na forum da vredja, ne možeš ti mene uvrediti, ali priznajem da možeš iznervirati. Koji debil jeb'o mater.yasujirozu wrote: ↑Sat Aug 03, 2019 3:55 ameto zašto ženski rod treba dominirat - to je ta fina iskrenost koju od muških bilmeza, nikad nešćeš čut...
to je to, i to ste vi - i ti, i nina, i frajla - ma koliko se gložile (chick fight)
ne zna SB šta propušta oslonom na sopstveni spol, al ok - svatkom svoje![]()
P.s. Možeš samo da mi zavidiš, pod uslovom da nisi peder, mada sad sam već prilično siguran da kod tebe postoji neka latentna homoseksualnost.

Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.