Zelim dati samo jedan komentar:nismo odgovorni za svoju bolest ali jesmo za svoj oporavak.
Opet,maleno pitanje samoj sebi-da li sam mogla da pitam odredjene ljude x puta do sad da se zavrsi dop?Jesam.Da li sam?-Nisam.Odlazim na sastanke da bi ostala cista,uzela ljubav i energiju,da bi dala nadu novoj osobi,pomogla ako se moze pomoci-da ne mesamo stvari.Program 12 koraka,rad na koracima,treca tradicija glasno i jasno kaze:zavisnik koji zeli oporavak.
Sa druge strane kaze:NAMA je bilo dosta.
Ko prihvata zivot 12 koraka-sastanke,sponzora,ljubav grupe-taj ce ostati cist.Ako se pridrzavamo programa-mi sami sebi mozemo obecati cist zivot.
Ne radim niciji moralni inventar-na sastanke idu ljudi koji zele oporavak i kojima je dosta.
Zelim vam miran i lep dan...
(i svidja mi se prica o upaljacima)
Hobi
Moderator: sanela
-
Re: Hobi
Misli koje misliš
su život koji živiš.
su život koji živiš.
Ma OK sve to za AN ali posle toga se krece kuci i neko je u krizi a neko uradjen. Ja nisam od tih koji kada sam sredjen bi mogao nekoj devojci da ne ponudim dop. Posato sada dopa nemam ponudio bi joj kes verovatno ako je ne poznajem ili bi nabavio dop da se sredi. Ne mogu da gledam ljude u krizi. To ne bi uradio samo devojci koju volim, njoj ne bi dao dop, nabavljao bi lek kada vidim zelju da se skine a sklonio se kada je nema i nestao zauvek.
edited by forum admin
edited by forum admin
- preispitivac
- preispitivac
Najsrecniji cu da budem kada i ako nadjem neku ribu koju volim i onda i nju naprzim na kompove i sklapanje.
U to ce da bude otimanje ko ce da uradi. I njo cu da sklopim mali komp sa malim napajanjem i dobrim procesorom i brzim solid state hardom samo za dnevnu sobu za gledanje filmova. Na tom ce da budu samo filmovi. Brzi SSD za OS i veliki hard za kolekciju filmova. 3T recimo. Onda dobar TV veliki. Sa 7.1 zvucnicima. Znaci mali komp samo za filmove, koji stoji pored TV sa polozenim kucistem crnim.
I udri pirate. Kod keve imam brzi net i skidacu najbolji kvalitet Blue Ray od 3-4GB samo takve snimke da imam.
Sve sto voli cu da joj snimim. Samo naravno to nece biti devojka koja gleda komedije, neko horror i pshio trilere. I nijedna Nova mi nece biti kao ova da mislim na neku sa kojom niti sam trebao da budem niti cu je ikada vise videti.
Sledeca nova sa ribom na planinu. Iznajmim motorne sanke sa farovima i stavimo u ranac gomilu kupinovog vina, koke za zezanje i odpalimo 30km od hotela u planinu da sami cekamo novu godinu. Sacmaru za divlje zivotinje ako naidju da me ne ganjaju medvedi niz planinu na koki pijan doziveo bi najstrasnije psiho tripove.
Kakve sam srece pokusao bi da tucam ribu u medvedjoj jazbini kada bi se probudio odvalio bi me od batina.
Posle toga u guzvu neku pa u bazen sa vrelom vodom sex i koka i vino. io posle spustanje lekovima za smirenje i spavanje 3 dana ne ustajanje iz kreveta samo za tusiranje i do wc-a.
U to ce da bude otimanje ko ce da uradi. I njo cu da sklopim mali komp sa malim napajanjem i dobrim procesorom i brzim solid state hardom samo za dnevnu sobu za gledanje filmova. Na tom ce da budu samo filmovi. Brzi SSD za OS i veliki hard za kolekciju filmova. 3T recimo. Onda dobar TV veliki. Sa 7.1 zvucnicima. Znaci mali komp samo za filmove, koji stoji pored TV sa polozenim kucistem crnim.
I udri pirate. Kod keve imam brzi net i skidacu najbolji kvalitet Blue Ray od 3-4GB samo takve snimke da imam.
Sve sto voli cu da joj snimim. Samo naravno to nece biti devojka koja gleda komedije, neko horror i pshio trilere. I nijedna Nova mi nece biti kao ova da mislim na neku sa kojom niti sam trebao da budem niti cu je ikada vise videti.
Sledeca nova sa ribom na planinu. Iznajmim motorne sanke sa farovima i stavimo u ranac gomilu kupinovog vina, koke za zezanje i odpalimo 30km od hotela u planinu da sami cekamo novu godinu. Sacmaru za divlje zivotinje ako naidju da me ne ganjaju medvedi niz planinu na koki pijan doziveo bi najstrasnije psiho tripove.
Kakve sam srece pokusao bi da tucam ribu u medvedjoj jazbini kada bi se probudio odvalio bi me od batina.
Posle toga u guzvu neku pa u bazen sa vrelom vodom sex i koka i vino. io posle spustanje lekovima za smirenje i spavanje 3 dana ne ustajanje iz kreveta samo za tusiranje i do wc-a.
stvarno ne razumijem sto ste se natovarili curi na vrat toliko i sta vas tako nervira kod nje?najgori su mi ljudi koji sude druge a i sami su jako losi.i ruzan je nacin komunikacije na ovom forumu,posebno wudd prednjaci u nekim nezrelim glupiranjima.
Vudd prednjaci,ali je sposoban i reci kad pretjera,izvine se,i dosta toga ''loseg'' je rekao o sebi od samog pocetka bistvovanja na forumu...ako nista u zivotu nisam naucio,a ono zasigurno kako vecina narkomana razmislja,i kud sije...Curu niko nije napao.razlicita misljenja i to je to
Nacin komunikacije je takav- kakav je.Narkomanija je ovo,ne sedeljka burzujskih djevojcuraka sa koledza.
Mislim da sam rekao da nemam nista protiv Zoey,izvinio se i ende.
Tebi Dijana svako dobro,i cijenim sto si me prozvala,mada me zaintrigirala definicija tvog shvatanja nezrelih gluposti.Lijepo je imati te ovde.Bar si aktivna sto se tice teme o homoseksualnosti i podjelila si nesto dragocjeno,a to je da su ''i Bosanke extra ribe''...pogotovo plavuse
Kiss draga
I
Nacin komunikacije je takav- kakav je.Narkomanija je ovo,ne sedeljka burzujskih djevojcuraka sa koledza.
Mislim da sam rekao da nemam nista protiv Zoey,izvinio se i ende.
Tebi Dijana svako dobro,i cijenim sto si me prozvala,mada me zaintrigirala definicija tvog shvatanja nezrelih gluposti.Lijepo je imati te ovde.Bar si aktivna sto se tice teme o homoseksualnosti i podjelila si nesto dragocjeno,a to je da su ''i Bosanke extra ribe''...pogotovo plavuse
Kiss draga
I
Last edited by vudd on Thu Jan 20, 2011 6:54 pm, edited 4 times in total.
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....