Pa sta ima,virtualci...

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Falco

Re: Pa sta ima,virtualci...

Post by Falco »

ajde manson,..pusti svadju,..pusti radije neku muziku,... :D

hate to fight but love to interfere,..haha

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=S-5GcvwLAHk[/youtube]

Believe in me,.........................or u,...or them,..i don"t care,....just do,...
tryin" to be the best of me,...
sunrise

Post by sunrise »

Amen for Sanela words
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Sagitarius

Post by Sagitarius »

MANS0N wrote:Joj Bojane bas ces da me zajebes sto cu da te otjeram nekim stavom.Znaci da i neces ,ko sto i neces,da se skidas.I ko te jebe. :)
Nego i ja sam dobio sestrica juce.Prvo dijete u zadnjih 28 godina u mojoj porodici.To je valjda veliko,samo ja jos ne znam kako.
A sta si ti nego nezreli zakasnjeli pubertetlija?
Sagitarius

Post by Sagitarius »

@Sagitaurus
Nemoj se, molim te, upuštati u diskusiju s Mansonom. Svima koji su ikad došli na forum su poznate razlike u stavovima koje imate u vezi liječenja. Tvoje vrijeđanje neće ništa promijeniti na bolje, nego će samo pogoršati situaciju i dovesti do svađe.
Dok god ta individua i njemu slicni,upucuju niske udarce prema meni i mojoj zeni,dotad cu im nabijati na nos,ono sto jesu.
Nekom ko je 10 godina bio na igli i prvi put se negdje javio na liječenje i dali mu metadon, to je za njega napredak i treba mu dati vremena da se malo presabere, ali mu reći da postoje i drugi načini liječenja, te da je apstinencija najbolji cilj.
AMEN
Što se tiče Sagija i Voyagera, za njih postoje posebni podforumi za supstituciju i smanjenje štete i oni tu pišu. To je NJIHOV IZBOR. Supstitucija. Možda će njih nešto što ti napišeš o sebi i svom oporavku i svom životu (ili Saša ili Joespapa) podstaknuti da se odluče za potpunu apstinenciju, ali sam sigurna da psovke, pametovanja, davanja lekcija ili vrijeđanje neće.
Ja sam se odlucio za potpunu apstinenciju,te idem prema tome.
Kao dugogodisnjem ovisniku,nudjeno mi je metadonsko odrzavanje,ali sam ga odbio.
Tko je dokle dogurao u zivotu,vidi se iz nacina komunikacije,tj. vidi se tko je asocijalni psihopata,a tko ima i trazi mir i zadovoljstvo u svom zivotu,sto je NAJBITNIJA stvar u lijecenju od ovisnosti.
Samo iskompleksirani ljudi si daju za pravo,da pljuju po drugima,te se usporedjuju,u smislu:"Vidi kako sam ja bolji od tebe".
Takvi ljudi imaju puno dubljih psiholoskih problema,od problema ovisnosti.

Mislim,da nije potrebno da izvlacim citate,prepoznat ce se oni,jedan je mogao dilat koku,pa nije(klap-klap),a drugi je uzeo speed,pa "shvatio" koliko je on pametniji od ljudi koji se drogiraju speedom (aplauz),treci je u prisilnoj izolaciji,toliko je cvrst i zadovoljan zivotom,da ga je smrt Dina Dvornika zamalo izbacila iz takta(to zamalo,je bilo,jer je pod ultimatumom obitelji,izoliran daleko od svoje "scene").

Takvim ljudima ne dajem za pravo da mene i ikoga omalovazavaju,jer nemaju kredibilitet za to.

Kao suprotan primjer bi naveo SasuEX i Jossepappa,ljude,iz cijeg pisanja se vidi da su nasli smisao u zivotu bez droge,jer apstinencija sama po sebi ne rjesava nista.
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

Sagytariuse, jeli bilo vjencanje?
Kako napreduje trunoca?
:D
Potpis.
Sagitarius

Post by Sagitarius »

Vjencanje je zakazano na Valentinovo.Samo uze obitelji,nismo pri lovi za pir,a iskreno govoreci,meni ti pirevi nisu nikad bili bas previse "napeti".
K'o da se treba netko vjencat,da bi se nazderali i oblokali :-D

Trudnoca je zasad OK,ide mala redovno na kontrole,polako je poceo rasti stomacic,predivno je imati na umu,da uz nas raste novi zivot.
sanela

Post by sanela »

Sagitarius wrote:Vjencanje je zakazano na Valentinovo.Samo uze obitelji,nismo pri lovi za pir,a iskreno govoreci,meni ti pirevi nisu nikad bili bas previse "napeti".
K'o da se treba netko vjencat,da bi se nazderali i oblokali :-D

Trudnoca je zasad OK,ide mala redovno na kontrole,polako je poceo rasti stomacic,predivno je imati na umu,da uz nas raste novi zivot.

nek je sa srećom.
A i to što kažeš za pir i slavlja, i meni je to bez veze...
AnAna_mo

Post by AnAna_mo »

20-30 ljudi maksimalno, tako je naljepse!
Potpis.
MANS0N

Post by MANS0N »

Pa moze na detoksu,tamo ima maximum dvadesetak ljudi? :D
Nego jos....20 dana. :wink:
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
heroinapg

Post by heroinapg »

MANS0N wrote:Ljubavi,znam da me neces poslusati,ali ipak...ma joj,ne znam ni odakle da pocnem.Jednostavno ne znam neke stvari,niti kako rijesiti neke probleme.Ali sam siguran u to da su svi problemi rjesivi.Pokusaj.
Ne shvati ovo pogresno,molim te.

A friend with weed is not a friend in deed.
Sagy, neka je sa srecom!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6oF3A8XXFHY[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_GbeXKSbX8w[/youtube]
Friendly from :heart:
Post Reply