hate to fight but love to interfere,..haha
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=S-5GcvwLAHk[/youtube]
Believe in me,.........................or u,...or them,..i don"t care,....just do,...
Moderator: sanela
A sta si ti nego nezreli zakasnjeli pubertetlija?MANS0N wrote:Joj Bojane bas ces da me zajebes sto cu da te otjeram nekim stavom.Znaci da i neces ,ko sto i neces,da se skidas.I ko te jebe.![]()
Nego i ja sam dobio sestrica juce.Prvo dijete u zadnjih 28 godina u mojoj porodici.To je valjda veliko,samo ja jos ne znam kako.
Dok god ta individua i njemu slicni,upucuju niske udarce prema meni i mojoj zeni,dotad cu im nabijati na nos,ono sto jesu.@Sagitaurus
Nemoj se, molim te, upuštati u diskusiju s Mansonom. Svima koji su ikad došli na forum su poznate razlike u stavovima koje imate u vezi liječenja. Tvoje vrijeđanje neće ništa promijeniti na bolje, nego će samo pogoršati situaciju i dovesti do svađe.
AMENNekom ko je 10 godina bio na igli i prvi put se negdje javio na liječenje i dali mu metadon, to je za njega napredak i treba mu dati vremena da se malo presabere, ali mu reći da postoje i drugi načini liječenja, te da je apstinencija najbolji cilj.
Ja sam se odlucio za potpunu apstinenciju,te idem prema tome.Što se tiče Sagija i Voyagera, za njih postoje posebni podforumi za supstituciju i smanjenje štete i oni tu pišu. To je NJIHOV IZBOR. Supstitucija. Možda će njih nešto što ti napišeš o sebi i svom oporavku i svom životu (ili Saša ili Joespapa) podstaknuti da se odluče za potpunu apstinenciju, ali sam sigurna da psovke, pametovanja, davanja lekcija ili vrijeđanje neće.
Sagitarius wrote:Vjencanje je zakazano na Valentinovo.Samo uze obitelji,nismo pri lovi za pir,a iskreno govoreci,meni ti pirevi nisu nikad bili bas previse "napeti".
K'o da se treba netko vjencat,da bi se nazderali i oblokali![]()
Trudnoca je zasad OK,ide mala redovno na kontrole,polako je poceo rasti stomacic,predivno je imati na umu,da uz nas raste novi zivot.
MANS0N wrote:Ljubavi,znam da me neces poslusati,ali ipak...ma joj,ne znam ni odakle da pocnem.Jednostavno ne znam neke stvari,niti kako rijesiti neke probleme.Ali sam siguran u to da su svi problemi rjesivi.Pokusaj.
Ne shvati ovo pogresno,molim te.