Caty, pa nije tebi Frajla nista novo napisala, napisao ti je to bio i Noel, a znas i sama. Na kraju krajeva, nas nista ne kosta citati ovde iznova i iznova jedno te isto, to ti se govori zbog tebe. Ne mozes sto bi se reklo, jebati se, a da ti ne udje. Imala sam krize kad sam prestala, sa 0.5mg, ali opet ponavljam, svi smo mi drugaciji, koliko su nam iskustva slicna, toliko smo i drugaciji, tako da se moja kriza mozda ne moze porediti sa tvojom, jer su i okolnosti drugacije. Rekla sam ti da tesko da ces nesto napraviti ako izbacis bup, a krenes uzimati nesto drugo, na kraju toga onda vise ne znas ni na sta si navucena. Ja sam se kao tako skidala sa kapanola, heptanonom, trodonom, dopom, i samo u krug se vrtila. Guraj jbg vidi neku dozu koja te pokriva ne da te radi, nego da budes normalna, ustabili se na toj dozi nekoliko sedmica ako treba, i polako smanjuj sedmicu po sedmicu, ili dve po dve sedmice ako treba. Fokusiraj se na sebe, nemoj toliko pridavati znacaja tudjim iskustvima, ako me razumijes. Naravno da ces procitati sta neko ima napisati ili reci na ovu temu, ali nemoj toliko da utice na tebe, ako je skidanje nesto sto zaista zelis. Frajla, pozdrav, kako si? Noel?