Mozak na kraju, naš, je tu vrag ponajveci... Dešavalo se meni, ostanem na par tableta i znam da ce biti frke naci još i krece frka... Ko da nisam ni uzeo ono što inače me drži i prži... Opet kažem, meni makar, sa ove distance gledano nije isto kada sam u sebe trpao na nos 7 tableta od po 8mg bupa dnevno i sada kada uzmem pod jezik 0,5mg ujutru i uveče. Nisam se skidao sa ove manje količine, ali znam kako me je mlelo sa te vece i fizički, a bogme posle i psihički duuuuugo.licaninsasela wrote: ↑Sun Jul 28, 2019 11:51 pmSto kaze goran bare ne postoji nesto sto ne postoji. Neidu mi rijeci te pjesme sad al sam siguran da je u toj pjesmi bit svega. Normalno da se kuzimo. I to na prvu. Kako objasniti ljudima da nije problem samo skidanje nego zivot poslije. Nazalost danas cujem da je gdica frajla na kvetiapinu a skinula se sa suba pa sam sebe dovodim u dilemu sta je gora stvar. Biti na serokvelu ili mo7da cak na dopu. Malo ironije bez potcjenjivanja gdice frajle al mislim da ludost svega nije proizasla radi prestanka pusinja vec radi nedostatka suba koje se manifestiralo kroz duzi period ne uzimanja istoga. Jer vrag je sub vrag je heroin vrag su i cuga i cigarete a nejveci je jebeni vrag nas mozak koji uvijek nadje opravdanje za nesto sto ne postoji da opet citiram baretaAtman777 wrote: ↑Sun Jul 28, 2019 11:32 pmBarba razumijemo se nas dva jer jedna je istina a put je tezak. Nema tu puno mjesta za filozofiju.licaninsasela wrote: ↑Sun Jul 28, 2019 11:28 pm
Moj potpis na svaku rijec. Nema razlike dal si na pet komada dnevno ili na poli. Dal covjek popusi deset grama kreka ili je na 3 grama biloga. Sve ono sto ti uljuljka laznu sigurnost je svjesna laz. Bilo 1 mg ili 000076mg to je i dalje bijeg od sebe. Na 000 i 0000 bilo kojih tableta moze se reci da se boris protiv sebe. Sve ostalo pafa u vodu
Skidanje s buprenorfina - pravilan način
Moderator: sanela
Re: Skidanje s buprenorfina - pravilan način
Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave.... 

I mi motamo, odavno. Sto se tice ostavljamja nista to ne pomaze.StopBup wrote: ↑Sun Jul 28, 2019 11:35 pmJa ću da ih batalim(probam), kada se skroz stabilišem. A i pušim domaći duvan zadnjih 10 god, možda je to lakše ostaviti od fabričkih cigara. Posle koliko si ti skroz došla sebi posle bupa? Znam za tu izreku, samo što ja znam za verziju sa 100 ne 1000 puta, ali isti vrag.
Pa , dosla sebi ( uz pomoc zolofta) poslije mjesec i po...
Pa kratko pila seroxat i batalila..
Ekseri su Ličanine droga za žurke elektronske muzike ili seks, ni za šta drugo. Hemijsko ime je 3,4-metilendioksi-metamfetamin, skraćenica MDMA, ulični naziv ekstazi, ekstaza, ekseri... Droga koju sam najviše voleo. Bio sam se zaboravio na neki trenutak, i mislio da ću ih uzeti za ovaj vikend što je prošao. Brzo došao sebi, i naravno odustao od te ludosti, ponela me na kratko bila atmosfera ovde na moru, pa sam mislio da ću ih uzeti u petak ili subotu. Vrlo brzo sam odustao, rekao sam ekipi da neću da se drogiram, i kraj, eto. To je moj pristup skidanju uz pomoć ovog sajta, pišem sve crve što mi se javljaju. Sutra će biti 2 meseca da sam čist, ne računajući par puta travu pred spavanje, jedno polu napijanje i posle toga još jedno pivo.
Last edited by StopBup on Mon Jul 29, 2019 12:15 am, edited 1 time in total.
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Možda ja tipujem, mozda ne, ali osecam se bolje imam polet i volju. Osecam da mogu i da sam sve bliži tome da se ičupetam iz tog sranja. Možda me realnost pljesne po licu mokrom šakom i kaže kud si pošao, ali ja za sada znam gde idem i ne odstupam. Znam da još uvek se grčevito krijem iza te maske od 0,5 i da varkam sebe, odugovlačimo možda, ali treba odgajati njih troje, a nocu vozati bajs po plafonu, znam da cu ga voziti, ali kontam krace staze... Treba otisci na posao koji me sto Ataman kaze ne raduje mnogo i dati maximum tamo, jer sam mento pa ne umem da kilavim i ne umem da krivinarim. Trpeti ih takve tamo kakvi jesu a ne biti nervčik... Zato kontam polako, doci ce i do tog sučeljavanja, mora doci...

Auuuu...
Moram reci da nije lako kad se na 1 temi na forumu nalazi 5 ljudi i svi u pravu
Moram reci da nije lako kad se na 1 temi na forumu nalazi 5 ljudi i svi u pravu

Ja evo 2 meseca, ali nisam skroz došao k' sebi. Dobro ja sam ga uzimao mnogo duže nego ti, i nisam nikakve lekove pio. Mislim nije meni loše, naprotiv, dobro mi je, samo što još ne spavam skroz ok, pa samim tim znam malo i da se smorim preko dana, ali generalno mi je dobro.Ninocka wrote: ↑Mon Jul 29, 2019 12:05 amI mi motamo, odavno. Sto se tice ostavljamja nista to ne pomaze.StopBup wrote: ↑Sun Jul 28, 2019 11:35 pmJa ću da ih batalim(probam), kada se skroz stabilišem. A i pušim domaći duvan zadnjih 10 god, možda je to lakše ostaviti od fabričkih cigara. Posle koliko si ti skroz došla sebi posle bupa? Znam za tu izreku, samo što ja znam za verziju sa 100 ne 1000 puta, ali isti vrag.
Pa , dosla sebi ( uz pomoc zolofta) poslije mjesec i po...
Pa kratko pila seroxat i batalila..
Last edited by StopBup on Mon Jul 29, 2019 12:22 am, edited 1 time in total.
Svako iz ugla svoje priče, a sve jedna na drugu liče..

Licanine, jel ti shvatas da mi je prosto frka,jer ako ovo sad upropastim, onda aj cao,pritom nemam mogucnost da se zatvorim negde i sve istrpim, vec moram medju ljudima,posao, a rizici na sve strane..
Da, znam da je lazna sigurnost i znam da mora doci kraj,jednostavno se plasim pada vise nego icega i to je to,pricate o skidanju, kao da je nama samo skidanje poenta,da tacno je da hocu da olaksam krizu,upravo zbog padova
Da, znam da je lazna sigurnost i znam da mora doci kraj,jednostavno se plasim pada vise nego icega i to je to,pricate o skidanju, kao da je nama samo skidanje poenta,da tacno je da hocu da olaksam krizu,upravo zbog padova
Ako se osećaš bolje, onda se osećaš bolje, ne tripuješ.Jurke wrote: ↑Mon Jul 29, 2019 12:11 am Možda ja tipujem, mozda ne, ali osecam se bolje imam polet i volju. Osecam da mogu i da sam sve bliži tome da se ičupetam iz tog sranja. Možda me realnost pljesne po licu mokrom šakom i kaže kud si pošao, ali ja za sada znam gde idem i ne odstupam. Znam da još uvek se grčevito krijem iza te maske od 0,5 i da varkam sebe, odugovlačimo možda, ali treba odgajati njih troje, a nocu vozati bajs po plafonu, znam da cu ga voziti, ali kontam krace staze... Treba otisci na posao koji me sto Ataman kaze ne raduje mnogo i dati maximum tamo, jer sam mento pa ne umem da kilavim i ne umem da krivinarim. Trpeti ih takve tamo kakvi jesu a ne biti nervčik... Zato kontam polako, doci ce i do tog sučeljavanja, mora doci...

-
I cvancika i 05 su u biti isto.pokusaj preksutra da ti slucajno nestane i da nema.. Panika rodace. Nemojmo se lagati. Sve je to jebena navika.psiha. a dank mora da dode. Bio na 24 ili 00025. Mora doc do krize kad tad.samo se ovako odlaze neminovno. Pa ces piti katapresan, pa lirike. Evo sad znas da ce te zabiti za sleep i serokvel. Mogucnosti su razne. Samo treba imati mosnje i stati na loptu. Stari si igrac i valjda nisi naivac da postoji skidanje bez fizikalije. Postujem ovdje ljude koji su se tako sredili ali svi su nesto pili ko dodatak ili pusili. Nevidim razliku 05 i 0.ane kaze da ne spava po tjedan dana kad si spusti terapiju. A mizerna doza. Pa zapali da spava pa odi na 000 i zapali.budi na lirici pa se zakaci na nju. Popij serokvel za spavanje.. Ne. Stani i pojedi govno kako treba. Imas obitelj i oni nek ti daju snagu. Moje misljenje..Jurke wrote: ↑Mon Jul 29, 2019 12:02 amMozak na kraju, naš, je tu vrag ponajveci... Dešavalo se meni, ostanem na par tableta i znam da ce biti frke naci još i krece frka... Ko da nisam ni uzeo ono što inače me drži i prži... Opet kažem, meni makar, sa ove distance gledano nije isto kada sam u sebe trpao na nos 7 tableta od po 8mg bupa dnevno i sada kada uzmem pod jezik 0,5mg ujutru i uveče. Nisam se skidao sa ove manje količine, ali znam kako me je mlelo sa te vece i fizički, a bogme posle i psihički duuuuugo.licaninsasela wrote: ↑Sun Jul 28, 2019 11:51 pmSto kaze goran bare ne postoji nesto sto ne postoji. Neidu mi rijeci te pjesme sad al sam siguran da je u toj pjesmi bit svega. Normalno da se kuzimo. I to na prvu. Kako objasniti ljudima da nije problem samo skidanje nego zivot poslije. Nazalost danas cujem da je gdica frajla na kvetiapinu a skinula se sa suba pa sam sebe dovodim u dilemu sta je gora stvar. Biti na serokvelu ili mo7da cak na dopu. Malo ironije bez potcjenjivanja gdice frajle al mislim da ludost svega nije proizasla radi prestanka pusinja vec radi nedostatka suba koje se manifestiralo kroz duzi period ne uzimanja istoga. Jer vrag je sub vrag je heroin vrag su i cuga i cigarete a nejveci je jebeni vrag nas mozak koji uvijek nadje opravdanje za nesto sto ne postoji da opet citiram bareta