Jeste nekako opušteniji i to mnogo

Moderator: sanela
Jeste nekako opušteniji i to mnogo
Akkasha Come Back wrote: ↑Mon Jul 12, 2021 2:07 pmNa koga? Ponovi ali sačekaj da vidim. Ili u inbox.Dorat wrote: ↑Sun Jul 11, 2021 8:42 pm @Akkasha, @bup je kriv što sam sljedio njegov primjer i izbrisao post. Ha ha, šalim se. Uglavnom, dobro si me bacila u razmišljanje i tako. Hvala ti, potruditi ću se da pišem, da znaš o čemu se radi. Poslje tekme, ili ako, onda sutra naravno. I da, htjedoh ti reći sinoć da smo se upoznali '07 mislim. Spominjao sam obline i kratku kosu, i kako me podsjećaš na... Eto to je to, zbog čega je post izbrisan, izvini. Lp
Eto, opet sam se "upecala"...ko zna šta si čuo i ko misliš da sam. O sebi sam čula u "rođenom" komšiluku da sam u Panami samo zato što me niko nije video 2-3 meseca, nisam izlazila iz stana, to je bilo kad je počela Korona.
Duhovit si toliko da lupis glupost, koja je samo tebi smesnaDorat wrote: ↑Mon Jul 12, 2021 6:02 pmAkkasha Come Back wrote: ↑Mon Jul 12, 2021 2:07 pmNa koga? Ponovi ali sačekaj da vidim. Ili u inbox.Dorat wrote: ↑Sun Jul 11, 2021 8:42 pm @Akkasha, @bup je kriv što sam sljedio njegov primjer i izbrisao post. Ha ha, šalim se. Uglavnom, dobro si me bacila u razmišljanje i tako. Hvala ti, potruditi ću se da pišem, da znaš o čemu se radi. Poslje tekme, ili ako, onda sutra naravno. I da, htjedoh ti reći sinoć da smo se upoznali '07 mislim. Spominjao sam obline i kratku kosu, i kako me podsjećaš na... Eto to je to, zbog čega je post izbrisan, izvini. Lp
Eto, opet sam se "upecala"...ko zna šta si čuo i ko misliš da sam. O sebi sam čula u "rođenom" komšiluku da sam u Panami samo zato što me niko nije video 2-3 meseca, nisam izlazila iz stana, to je bilo kad je počela Korona.
Sjećam se da si bila ružna k'o lopov, što znači ličiš na ženu mog životaŠto se tiče priča; čuo sam kako radiš kao pilot u Panami. Kažu u komšiluku "prič'o im neki panonski mornar da voziš brodove kroz kanal.. " i tako, uglavnom mahala je čudo
![]()
Ti ga znaš, ja se prvi put sa njim srećem. Ne, ne smeta meni zez nikada, pa makar bio samo loš pokušaj, nemamo uostalom svi isti smisao za humor.xxxana wrote: ↑Mon Jul 12, 2021 8:39 pmDuhovit si toliko da lupis glupost, koja je samo tebi smesnaDorat wrote: ↑Mon Jul 12, 2021 6:02 pmAkkasha Come Back wrote: ↑Mon Jul 12, 2021 2:07 pm
Na koga? Ponovi ali sačekaj da vidim. Ili u inbox.
Sjećam se da si bila ružna k'o lopov, što znači ličiš na ženu mog životaŠto se tiče priča; čuo sam kako radiš kao pilot u Panami. Kažu u komšiluku "prič'o im neki panonski mornar da voziš brodove kroz kanal.. " i tako, uglavnom mahala je čudo
![]()
Nemam pojma ko je lik, a u pravu si za post skrozAkkasha Come Back wrote: ↑Mon Jul 12, 2021 9:12 pmTi ga znaš, ja se prvi put sa njim srećem. Ne, ne smeta meni zez nikada, pa makar bio samo loš pokušaj, nemamo uostalom svi isti smisao za humor.
I meni je ovo što je napisao bezveze, ali čovek hteo da napravi zez, pa mu ne zameram.
Samo što me stvarno prošla znatiželja šta je to bio obrisao, u poslednje vreme nekako me slabo dotiču reči sa interneta.
Faza, valjda. Mada imam stil pisanja takav da izgleda kao da sam popizdela, a do sintakse je.