SVAKODNEVICA, opšte stvari, sve i ništa

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Akkasha Come Back

Re: SVAKODNEVNICA, tema za zezanje i opuštanje ;)

Post by Akkasha Come Back »

StopBup wrote: Sun Jul 11, 2021 3:32 pm Procitam ja post, ali nekad prosto ne znam sta bih odgovorio, kao sto se naravno ne ljutim sto meni sinoc niko nije odgovorio... Jutros kad sam video da niko nije odgovorio, obrisao post, i nikom nista.
U ostalom, i da mi je neko nocas odgovorio, ja ne bih mogao da odgovorim, jer mi je riknuo displej nekih pola sata nakon pisanja nocasnjeg posta.
Sad ce me manje biti na forumu, samo kad sam za kompom, dok ne zamenim displej, stari telefon necu ni da trazim, jer je izraubovan.
Kupicu novi displej i staviti zastitu telefona kao covek, koju nisam imao na tom telefonu...
Prvo što sam primetila je da nema tvog posta od sinoć, pa sam se pitala ko ga je obrisao, Sanela ili ti.
A ti si...pazi stvarno, ni tebi niko nije odgovorio. Dobro je da si ukazao na to. Izvini. Ja o drugima a sebe ne vidim. Sledeći put ću ti odgovoriti.

A što se tiče šišanja, i ja moram često, na 20-25 dana otprilike.
Last edited by Akkasha Come Back on Sun Jul 11, 2021 4:50 pm, edited 1 time in total.
"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
Akkasha Come Back

Amin za to, xxxana, slažem se.
"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
StopBup

Post by StopBup »

Akkasha Come Back wrote: Sun Jul 11, 2021 4:44 pm
StopBup wrote: Sun Jul 11, 2021 3:32 pm Procitam ja post, ali nekad prosto ne znam sta bih odgovorio, kao sto se naravno ne ljutim sto meni sinoc niko nije odgovorio... Jutros kad sam video da niko nije odgovorio, obrisao post, i nikom nista.
U ostalom, i da mi je neko nocas odgovorio, ja ne bih mogao da odgovorim, jer mi je riknuo displej nekih pola sata nakon pisanja nocasnjeg posta.
Sad ce me manje biti na forumu, samo kad sam za kompom, dok ne zamenim displej, stari telefon necu ni da trazim, jer je izraubovan.
Kupicu novi displej i staviti zastitu telefona kao covek, koju nisam imao na tom telefonu...
Prvo što sam primetila je da nema tvog posta od sinoć, pa sam se pitala ko ga je obrisao, Sanela ili ti.
A ti si...pazi stvarno, ni tebi niko nije odgovorio. Dobro je da si ukazao na to. Izvini. Ja o drugima a sebe ne vidim. Sledeći put ću ti odgovoriti.

Meni je prosto sada do opustenijih tema.

Mozes ispasti i debil, ako na nesto duboko/ozbiljno odgovoris povrsno...

Samo ti pisi sta ti je na pameti, ako niko ne odgovori, nije smak sveta, i ako se desi da niko ne odgovori, nije to ignorisanje, vec ljudi prosto misle da je bolje u neke stvari da se ne mesaju...
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Akkasha Come Back

Ok :)
"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
StopBup

Post by StopBup »

Akkasha Come Back wrote: Sun Jul 11, 2021 4:44 pm
Veceras ne radim, imam sad jedno 2 sata posla, pa sam slobodan, mozda zablejim na forumu ako bude ljudi. :)

Pa ja i cesce treba da se sisam, ako hocu da mi je kosa stalno uredna, bez neke preterane brige o njoj.

Kad smo pre neki dan imali onu seosku festu(leti sam u glavnom na selu), nisam bio osisan, narasla mi je bila kosa, pa sam napravio onu frizuru kad skorz podignes kosu, i gore i sa strane. Mi to kazemo frizura "pusio Tesli", hahhaahah. :)

Odoh, imam malo posla jos, pa cu se vrnem...
Akkasha Come Back

Hahahahahahahaha
"Stavio prst u šteker" friz :lol:
Ajde, ništa ne obećavam, ako budem tu. Prolete mi vreme danas, a nedelja, e, to se retko dešava.
"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
Dorat

Post by Dorat »

@Akkasha, @bup je kriv što sam sljedio njegov primjer i izbrisao post. Ha ha, šalim se. Uglavnom, dobro si me bacila u razmišljanje i tako. Hvala ti, potruditi ću se da pišem, da znaš o čemu se radi. Poslje tekme, ili ako, onda sutra naravno. I da, htjedoh ti reći sinoć da smo se upoznali '07 mislim. Spominjao sam obline i kratku kosu, i kako me podsjećaš na... Eto to je to, zbog čega je post izbrisan, izvini. Lp
"Svakoga dana u svakom pogledu sve više napredujem".
xxxana

Post by xxxana »

Edit/pisi/brisi, ti Stopili unazad taj problem dugo imas, a i da se ne odgovori, pa sta, neka ga
Dorat

Post by Dorat »

Dobar jutar, tačno sam znao da će sinoć biti penali i da će prvenstvo uzeti talijani. Uglavnom, davno kada sam dangubio po forumu, buđenje tog 12. počelo je slično, motivacijskom parolom; pločice danas moraju pasti 😀
"Svakoga dana u svakom pogledu sve više napredujem".
StopBup

Post by StopBup »

xxxana wrote: Mon Jul 12, 2021 1:51 am Edit/pisi/brisi, ti Stopili unazad taj problem dugo imas, a i da se ne odgovori, pa sta, neka ga
Ako ne obrisem vise ni jedan post, 'o"s se udati za mene? 8-)

Nemoj me minirati, nije kao pre. Post je bio potpuno nebitan. Popravljam se. :)

Bio je tipa:"Nocas sam opet na terenu, pa ako vas bude na forumu...".
Post Reply