Samo bezi

Kod mene standardno..
Moderator: sanela
Hvala draga Frajla na poruci i savetima. Pisao sam već, idem u mesto koje nije turisticko, u kome imam kucu, prijatelje, ekipu. Iz ekipe niko nikad nije imao problem sa drogom, sem mene, ali oni to ne znaju. Sema za drogu nema, sem po nekad trave, ali me to ne zanima, zanima me isključivo odmor, mir i punjenje baterija. Ne idem autom da ne bih slucajno mogao da skoknem, bilo gde kad hocu, idem na 14-15 dana, prevoz placen, smeštaj naravno imam, hranu nosim, znaci kupovacu samo hleb, mleko i jos neke svakodnevne potrebstine i za sve te dane nosim samo 100 evra.
E da, danas u kraju maše mi tip i ja pogledam ka njemu i ne vidim mu facu, pa opet pokušam da ga zumiram, ali mutna mu faca. Ladno na kraju sam otišao jer nisam prepoznao ko je, a i utripovah se dal je uopšte meni i mahnuo...
Voda ti je bratac moj lek u svakom obliku! Seti se samo koliko u raznim situacijama zna da znaci i obično tusiranje. Plivanje deluje jako pozitivno fizički i psihički. Kada skroz izbacis bup, drugi, treći i četvrti dan ces mokriti kao popizdeo. Posle toga ce mokrenje isto biti izrazenije, ali ne kao prvih tih dana. Pij sto vise vode, pre ces izbaciti bup. Ovo sto cu sad napisati mi Frajla nije verovala, ali ja znam da je tako bilo i verujem sam sebi, sto je najbitnije. Ja sam jednom za 1 dan i jednu noc uspeo da izbacim thc iz mokraće. Krajem prošle godine, pao sam bio sa nesto trave. Posto nisam ranije imao problema sa zakonom, sud mi je dao 3 uslova kako bi mi krivična bila izbrisana. Prvi uslov je bio da odem u dispanzer za bolesti zavisnosti da se utvrdi da li mi treba lečenje. Posle da platim nekih 300 evra u dobrotvorne svrhe i nesto za vestacenje droge. Predzadnji dan tog roka, odem ja u dispanzer za bolesti zavisnosti, reko desilo mi se to i to, ispisite samo da mi ne treba nikakvo lečenje i da odnesem to u sud. Ono kita. Morao sam po uput u opstu praksu, da kupim test na 10 vrsta droge i da sutra dodjem sa mamom, a ja otisao tamo navaren. Trci po uput i test, trci kuci, dan i noc samo voda, sokovi, caj, mleko, bio sam kao protocni bojler i ujutru kod njih, paf, negativan na testu. Silna tecnost i bubrezi su za praktično pola dana i noc izbacili thc iz mokraće.Jurke wrote: ↑Thu Jul 18, 2019 9:22 pm Uzivaj SB štada ti kažem drugi. Ja more necu videti skoro, ali imam u kraju prelepu reku. Danas sam sa posla došao premoren, klopao, seo tek da napunim malo baterije i izleteo iz kuce. Prošetao sam kejom sam, dugo, lagano i opušteno. Zevao u zelenilo prirode, a i u reku u kojoj se ista ogleda. To me baš opušta. Dobrih dva sata sam sam sa sobom lečio dušu tom okolinom.
Sada sam gajbi, spremio klopu i primetio da mi ruke opet podrhtavaju povremeno. Uhvatim sebe i da stiskam vilicu i zube, tik ili znaci neke nervoze neznam. I da, gledao sam momka jednog koji je stavio cvoke one za vodu i ušao u reku i isplivavao dugo. Eto ideje za sutra posle posla. Opet cu do reke, ali ovaj put cu da i ja za plivam i hvatam kaoi Frajla talase. Da se izmorim i da mi prirodna hemija u mozgu proradi. Obožavam moju reku i sve vezano za nju. To ce mi biti terapija sve dok bide lepo vreme.
ne sumnjam kak će ti prijat
Bicete izvestavani, mozes mesto malo da platis, pa da koristiš srpski broj u C.G. bez romimga, ali ja gasim srpski broj na tih 15-ak dana. Kupim crnogorsku karticu, kada uplacujes 3 evra kredita svaki 4.-i dan, imas neograničen internet. Trebalo bi da to bude zadnja, ili neka od predzadnjih faza reformisanja mozga od bupa. Kada se vratim sa mora, boce koji dan vise od 2 meseca da sam bez bupa.yasujirozu wrote: ↑Fri Jul 19, 2019 8:21 amne sumnjam kak će ti prijat
valjda net u romingu više ne košta mnogo, te piši što sve djelaš, ali nas neizostavno izvještavaj o talasima (u drugim delovima svijeta poznatim i kao valovi)![]()