O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

xxxana

Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Post by xxxana »

Nisam imala trip da cu stvari lako resiti ni ranije Neske, Buprenorfin mi je novo iskustvo i nisam znala nista o njemu i nisam znala u kakvoj me je zabludi drzao sve vreme,do duse na bupu sam i pocela da razmisljam o svom zivotu i usput mi je iskustvo sa njim razbilo jos jednu iluziju..
Sada imam sve u glavi, za dela cu morati da se potrudim..
Frajla

Post by Frajla »

StopBup wrote: Tue Mar 03, 2020 3:49 pm Pozdrav od mene ljudi moji dragI! Evo gledate novog Stopa koji nece vise pisati gluposti, vec konkretne stvari u vezi apstinencije, odrzavanja iste, Stopa koji ce slusati dobronamerne savete, i Stopa koji nece vise ratovati sa ljudima cije stavove ne deli. Pozdrav, pa se cujemo.
P.s. Mislim da i je ovo osmi dan otkad sam cist, to je jako malo, ali nanizace se tu jos puno dana. :)
Pozdrav za sve, voli vas Stop! ;) Da. imam sad posla, piacu uvece kad bedem imao vremena nesto sto mislim da je bitno. Gluposti kao sto rekoh nece vise biti pisane sa moje strane.
I ovo sto si napisao je glupost.
Znas sta je bitno? Bitno je pisati sta si uradio povodom svog problema, kako ga resavas i kako si ga na kraju krajeva resio.
U apstinenciji si 7 dana. Ne znam sta tu moze biti bitno za pisati...
Nesa_neske_01

Post by Nesa_neske_01 »

xxxana wrote: Tue Mar 03, 2020 5:38 pm
Lepo. Iskreno.
Prihvatis zivot realno, kakvim ga dozivljavas. U svom dozivljaju sebe same prema zivotu oko sebe razbijas iluzije.
Sto vise bude bolelo, to ces znati da si na pravom putu. Prezivljavas hrabro sve strejt. Gradis osnovu za dalji zivot. To su dela.

FRKA https://youtu.be/2pfLE5YJ1Fo Meni se place kad dodjem ovde. Stegne me u grudima.
StopBup

Post by StopBup »

Frajla wrote: Tue Mar 03, 2020 8:46 pm
StopBup wrote: Tue Mar 03, 2020 3:49 pm Pozdrav od mene ljudi moji dragI! Evo gledate novog Stopa koji nece vise pisati gluposti, vec konkretne stvari u vezi apstinencije, odrzavanja iste, Stopa koji ce slusati dobronamerne savete, i Stopa koji nece vise ratovati sa ljudima cije stavove ne deli. Pozdrav, pa se cujemo.
P.s. Mislim da i je ovo osmi dan otkad sam cist, to je jako malo, ali nanizace se tu jos puno dana. :)
Pozdrav za sve, voli vas Stop! ;) Da. imam sad posla, piacu uvece kad bedem imao vremena nesto sto mislim da je bitno. Gluposti kao sto rekoh nece vise biti pisane sa moje strane.
Znas sta je bitno? Bitno je pisati sta si uradio povodom svog problema, kako ga resavas i kako si ga na kraju krajeva resio.
Pa da, o sebi sad nemam puno da pišem, mada imam po nešto šta sam uradio za ovih 10-ak dana strejtiranja, samo sad je kasno, moram da spavam jer ujutru radim.
Nisam baš najbolje ispratio šta se dešava, čini mi se da je i Jurke dobro krenuo, a Xxxana je bez bupa koliko shvatih 20 dana, baš mi je drago.
Ništa, čujemo se ujutru! Pozdrav svima, voli vas Stop, laka vam noć! :)
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Frajla

Post by Frajla »

StopBup wrote: Wed Mar 04, 2020 1:35 am [quote=Frajla post_id=151215 time=<a href="tel:1583264795">1583264795</a> user_id=12211]
[quote=StopBup post_id=151213 time=<a href="tel:1583246985">1583246985</a> user_id=13482]
Pozdrav od mene ljudi moji dragI! Evo gledate novog Stopa koji nece vise pisati gluposti, vec konkretne stvari u vezi apstinencije, odrzavanja iste, Stopa koji ce slusati dobronamerne savete, i Stopa koji nece vise ratovati sa ljudima cije stavove ne deli. Pozdrav, pa se cujemo.
[/quote]
Pa da, o sebi sad nemam puno da pišem, mada imam po nešto šta sam uradio za ovih 10-ak dana strejtiranja, samo sad je kasno, moram da spavam jer ujutru radim.
Nisam baš najbolje ispratio šta se dešava, čini mi se da je i Jurke dobro krenuo, a Xxxana je bez bupa koliko shvatih 20 dana, baš mi je drago.
Ništa, čujemo se ujutru! Pozdrav svima, voli vas Stop, laka vam noć! :)
[/quote]

Ostavio si dop, pio si rivotril, pa bensedin i krenuo u prolecno sredjivanje. Vec si napisao
Osim ako si zeleo da nam saopstis da si se prijavio u komunu ili neku bolnicu na program
To bi bila novost i vest od znacaja
A ostalo je sve prazno ponavljanje
xxxana

Post by xxxana »

Covek dolazi ovde da se sprda, to znaci njegovo skidanje, kao posao, obaveze tralala predoci razloge da se ozbiljno shvati, sve se kod njega svodi na okolnosti i tu nema..
Uspeo je da me iznervira predhodnom temom.. Kako ti ocekujes da te neko ozbiljno shvati? Dodje,kuka,p roblem bla bla i onda se vrati sa temom o retardiranosti i nalupeta gluposti, a ljudi ne znaju gde biju, neki se bore, neki pokusavaju..pa ga lika izpfeseca pa spusti loptu pa bira sta ce reci..
Od danas novi Stop, koji ne trabunja? Kako se to postaje? Sta si ti kameleon? I evo opet se iznervirah! Znaci covek gleda sta ce ko reci da bi neko nesto shvationq ovaj ili onaj nacin i ne pokazuje iskrenosti ni gram..
Ti si jedan takav lazov i kraj!
StopBup

Post by StopBup »

xxxana wrote: Wed Mar 04, 2020 8:49 am Covek dolazi ovde da se sprda, to znaci njegovo skidanje, kao posao, obaveze tralala predoci razloge da se ozbiljno shvati, sve se kod njega svodi na okolnosti i tu nema..
Uspeo je da me iznervira predhodnom temom.. Kako ti ocekujes da te neko ozbiljno shvati? Dodje,kuka,p roblem bla bla i onda se vrati sa temom o retardiranosti i nalupeta gluposti, a ljudi ne znaju gde biju, neki se bore, neki pokusavaju..pa ga lika izpfeseca pa spusti loptu pa bira sta ce reci..
Od danas novi Stop, koji ne trabunja? Kako se to postaje? Sta si ti kameleon? I evo opet se iznervirah! Znaci covek gleda sta ce ko reci da bi neko nesto shvationq ovaj ili onaj nacin i ne pokazuje iskrenosti ni gram..
Ovaj tvoj post govori da si ti jedna histerična glupača koja nema grama mozga. Nije ti palo na pamet da je ona bezvezna tema otvorena drugi dan otkad smo rešio da presečen moje majmunisanje. Pa mi ni mozak nije baš najbolje radio, pa eto dobih tu neku bezvezeznu inspiraciju. Znaš šta, samo mi se nemoj više obraćati, i nemoj čitati šta pišem. Ja pokazah dobru volju i želju da ponovo sa svima normalno komuniciram, i da uvažim svačije mišljenje, a ti me nazivaš lažovom. Teraj se bre u tri lepe.
StopBup

Post by StopBup »

Frajla wrote: Wed Mar 04, 2020 8:28 am

Ostavio si dop, pio si rivotril, pa bensedin i krenuo u prolecno sredjivanje. Vec si napisao
Osim ako si zeleo da nam saopstis da si se prijavio u komunu ili neku bolnicu na program
Bio sam iskren iskren sa mojim februarskim brljanjem, a ovde dočekan na krv i nož, kao da sam nekom nešto skrivio, kao da sam dirao nekoga. Ma ništa, izgleda je najbolje da više ništa ne pišem.
Frajla

Post by Frajla »

StopBup wrote: Wed Mar 04, 2020 9:35 am [quote=Frajla post_id=151218 time=<a href="tel:1583306902">1583306902</a> user_id=12211]

Bio sam iskren iskren sa mojim februarskim brljanjem, a ovde dočekan na krv i nož, kao da sam nekom nešto skrivio, kao da sam dirao nekoga. Ma ništa, izgleda je najbolje da više ništa ne pišem.
[/quote]

Sprdas se ovde sa nama i tvojim dnevnicima na nivou osnovne skole.
Nista konkretno i pametno uradio i napisao nisi. Zar je tesko shvatiti da takvi postovi nemaju smisla vise?

Radujem se tvojim postovima, nakon 6 meseci pa godinu dana itd apstinencije, i da nam ispricas kako si se izborio sa tim.
Frajla

Post by Frajla »

StopBup wrote: Wed Mar 04, 2020 9:18 am
xxxana wrote: Wed Mar 04, 2020 8:49 am Covek dolazi ovde da se sprda, to znaci njegovo skidanje, kao posao, obaveze tralala predoci razloge da se ozbiljno shvati, sve se kod njega svodi na okolnosti i tu nema..
Ovaj tvoj post govori da si ti jedna histerična glupača koja nema grama mozga. Nije ti palo na pamet da je ona bezvezna tema otvorena drugi dan otkad smo rešio da presečen moje majmunisanje. Pa mi ni mozak nije baš najbolje radio, pa eto dobih tu neku bezvezeznu inspiraciju. Znaš šta, samo mi se nemoj više obraćati, i nemoj čitati šta pišem. Ja pokazah dobru volju i želju da ponovo sa svima normalno komuniciram, i da uvažim svačije mišljenje, a ti me nazivaš lažovom. Teraj se bre u tri lepe.

I ne vredjaj!

Nego razmisli, ali za sebe i u sebi, zasto tako reagujemo na tvoje pisanje
Post Reply